Zeer code service

Gewoon zeer goed

Goed en snel geleverd

Snel geleverd, duidelijke track en trace Zou graag een @pp willen zien omdat ik veel via mijn mobiel doe en bestel.

Tevreden

Ruime keus, mooie prijzen en snelle levering. Heb hier nu tweemaal een gevarieerde bestelling geplaatst en zal er zeker terugkomen.

Heb nog steeds geld niet terug

Slecht

Weekend besteld en woensdag geleverd

Correcte afhandeling en levering

Naast het geselecteerde product welke aan de verwachtingen heeft voldaan, een correcte afhandeling ordersysteem en dito levering.

Volledig gekreukeld!!!

Het jasje zat vol kreukels!! Het was gewoon schandalig!! Kon het absoluut niet dragen!!

Snel geleverd en netjes verpakt ga zo door.

Snel geleverd en netjes verpakt TOP!!!

Mcg sneakers

Leuke schoen, snel verstuurd en goede communicatie per mail.

alleen kosten voor retour beleid beter vermelden is nu wat onduidelijk

Mooi product, goede prijs en vlot geleverd!

Super snelle service

Snelle levering goede service

Een wel hele snelle levering

Mooie t-shirts en heel snel geleverd.

Snelle verzending, goed verpakt

Omdat account bij 2e bestelling niet werd herkend, artikel nu niet meer op voorraad.

Account wordt niet herkend, na enkele keren helemaal opnieuw ingevuld te hebben... Daarnaast wijzen originele aankoopprijzen veel af in vergelijking met Bol. Dus misleidend.

goede snelle levering

n.v.t.

Goede kwaliteit en niet duur.

Afgelopen week 3 pullovers besteld voor nog geen € 80,- van uitstekende kwaliteit en snel geleverd. En tevens kun je bij Fashion for less achteraf betalen. Wat heb je als nog meer wensen ? Dus ik zal bij Fashion for less zeker vaker wat bestellen in de toekomst.

Makkelijk

Bestellen ging makkelijk, daarna snelle levering.

Niemand thuis

Ik heb reeds 2 maal geprobeerd om contact op te nemen, helaas zonder resultaat.

Beige ipv zwart horloge geleverd

Had zwart en ceige horloge bestrld en twee beige geleverd grkregen

Fijne korting en zeer snelle verzending!!

Goede service en snelle levering

Levering niet volgens datum

Bestelling gedaan volgens de regels, 18/04 besteld, levering normaal 19/04, is geleverd door post nl.op 20/04. Daarom maar een vijf en in feite nog minder op 19/04 gans de dag thuis gebleven en s’avonds maar gezien levering op 20/04. Ik weet niet wie in fout is maar eigenlijk zou ik een compensatie moeten krijgen voor gans de dag thuis te blijven op 19/04:

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.