Duurt lang kosten retourzending

Ik vind dat de bestelling lang onderweg is. Slecht dat er niet wat verteld dat er kosten zijn aan terug zenden

Fijne snelle en juiste levering

Precies zoals ik gehoopt had en alles een dikke 9

Zeer tevreden, snelle verzending, prima product!

Snelle verzending, prima product! Zeer tevreden!

Alles goed

Snel ontvangen, netjes ingepakt

slechte informatie

Goedemorgen ; Ik koop nooit kleding via internet , andere producten wel . Heel makkelijk en meestal goedkoper . Ik kreeg een maat tabel deze heb ik ingevuld , en kwam uit op polo xxl . mijn NIKE polo heb ik maat L , ik kreeg de polo,s opgestuurd maat olifant . dus ik heb twijfel aan jullie maat tabel . Ik ben dus maar naar de winkel geweest om te passen en gekocht . Als ik U was , doe een test met de maat tabel . Vriendelijke groeten Joop Smit .

Perfecte kwaliteit boxershorts Tommy!

Zit perfect!

Goede prijs

Top bedrijf

Communicatie was goed, verzending was goed en het product was ook prima!

alles goed

goedkoopste en snel binnen

Eerlijke prijs,snel geleverd!

Snel afgehandeld

1e keer iets gekocht via fashion for less,prima ervaring!

Pakketje werd snel afgeleverd en alles netjes en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering,product in top conditie

Kan beter

Geen contact over niet geleverde orderartikelen, maar wat ik ontvangen heb is prima

Goede en snelle levering

Mooie kleding voor een lage prijs

De website geeft goede informatie over kleuren, maten en beschikbaarheid. De kleding (vrijetijdsschoenen en hoodie) ziet er mooi uit en past ook prima.

Goede service en tijdige levering

Schoenen besteld zitten prima. Snelle service en levering.

Levert wat beloofd is tegen redelijke prijs

Levering duurde 2 dagen langer dan bij anderen, wat geen probleem is- niet alles hoeft morgen te gebeuren

Snel ontvangen

Snel besteld snel geleverd

Goede site

Mooie broeken

Karige communicatie

Besteld . Niks gehoord gewacht.. zelf contact gezocht..dan pas ontvangen

Gewoon goed geregeld

Word netjes op de hoogte gebracht wanneer mijn product binnen komt en het was er ook nog vrij snel top!!!

Goede service, en snel geleverd!!!

Goede service, en snel geleverd!!!

Super snel in huis geweldig

Gewoon Geweldig

Kwaliteit is goed

Word snel geleverd prima kwaliteit. En goedkoop

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.