Spul geleverd; er was een vertraging maar na een telefoontje werd duidelijk waarom en ook wanneer het wèl geleverd zou worden.

Enorm slecht

Verschrikkelijk zeker niet aan te bevelen.

Super snelle levering

Super snelle levering

Goede zaak. Snel verzonden

Bezorging goed en keurig op tijd

Geleverde artikel voldeed niet aan mijn verwachting. Bovendien moet je kosten maken om te retourneren. Jammer

Fantastische service!

Mijn Armani horloge ter reparatie retour gezonden omdat ik dacht dat het een automatisch (wind op door polsbeweging) horloge was en het 7 maanden na aankoop stil bleef staan. S.w.s was het terugsturen kostenloos en erg eenvoudig via een te scannen QR code die ik toegezonden kreeg via de mail. Ik kreeg het horloge na 1 week al terug van Fashion for Less met een heel vriendelijk handgeschreven briefje: dat het geen automatisch horloge was maar dat gewoon de batterij leeg was. Ze hebben die kostenloos voor me vervangen uit coulance. Geweldig!

Gewoon zoals het hoort.

Alles conform belofte.

Enorm gekreukt totaal na het wassen, ook aan de hals!!

Waardeloze T-shirt, kreuken enorm ook aan de hals, miskoop van het jaar!!!

top

Een aanrader

Fijne producten Snelle levering alleen.... DHL was een stoorzender. Post Nl werkt fijner. N Idee?

Zeer klantgericht

Zeer makkelijk in de omgang, niet moeilijk aan de telefoon. Ook komen ze je tegemoed. Zeer klantgericht! Ik ga zeker vaker bestellen bij Fashion for less. Xxjes voor alle Fashion For less. Smile

Levering zoals gezegd!

Hele fijne, lange t-shirts, voor een mooie prijs!

Mooie shirts, snelle levering

Bedankt voor de snelle levering. De shirts zitten mooi en goede kwaliteit. Zeer blij mee

Prima prijs voor goede kwaliteit

Snel geleverd. Voldoet aan verwachtingen.

Gewoon goed

Goede communicatie en snelle levering

Prima.

Snelle levering.

Verkeerde producten leveren

Totaal verkeerde producten leveren.

Top. Goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd.

Top. Goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd.

We kregen alleen maar 6 ipv maat 7 maar die paste gelukkig ook

Netjes en snel bezorgd en heelgoed verpakt en

Alles heel netjes en snel alleen retourneren ging moeilijk maar uiteindelijk toch goed gekomen

Snelle levering.

Schoenen van goede kwaliteit.

Alles prima

Prima producten voor een mooie prijs.

Goede pasvorm, snel geleverd

Gewoon goed

Snel geleverd wat ik besteld heb.

Zoals vermeld stond

Zoals de levering vermeld stond op de site is hij ook verlopen

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.