Snelle levering jammer dat er betaald moet worden voor retourneren

Ik vind persoonlijk dat je tegenwoordig niet meer zou hoeven te betalen om een pakket te retourneren. Het retourneren daarentegen ging wel heel makkelijk.

Goede shirt!

Het stof is goed maar het is niet echt extra lang!!!

Top !!

Eerste ervaring en kan niet anders zeggen dat het top was !!

Snelle levering en prima product

Voldoet aan verwachting

Goede prijs - goede service

Goede prijs voor mijn PME sneakers betaald, snelle levering.

Top geregeld voor een uitstekende prijs!!

Uitstekend geregeld allemaal!!

Niets afgeleverd door DHL

Ik kan geen juiste beoordeling geven omdat er iets mis is gegaan met de levering door DHL. De chauffeur belde afgelopen vrijdag aan met de vraag of hij het pakketje in de brievenbus mocht doen omdat ik op 4hoog woon, ik zei geen probleem (zal wel een luie chauffeur zijn, dacht ik). Vervolgens belde hij weer aan of ik toch de deur kan opendoen, nadat ik de deur beneden had geopend heb ik een 10 tot 15minuten gewacht op mij pakket maar niets ontvangen. Ik heb uiteindelijk aan mijn zus gevraagd of ze paraat wil staan bij de voordeur om het pakketje in ontvangst te nemen als hij toch nog zou komen. Ik ben toen naar beneden gegaan om te kijken in mijn brievenbus en kijken waar mijn pakket bleef. Chauffeur of pakket waren nergens te vinden, Vervolgens heb ik DHL gebeld en aangegeven dat ik niets heb ontvangen. De dame aan de telefoon (Adiana) zei dat er een onderzoek word ingesteld en dat dit 3werkdagen kan duren, dat is dus uiterlijk woensdag 23juni. Ik heb dus helaas niets ontvangen en hoop dat DHL alsnog mijn pakket afleverd. Dit soort dingen maak ik gelukkig met Post.nl nooit mee, misschien een idee om de samenwerking met DHL te verbreken?

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Snelle levering van een goed product!

Toppers

Na contact volledige medewerking, bedankt!

Makkelijk bestellen en snelle en correcte levering

Zie aanhef

Snelle levering en top kwaliteit

Gewoon goed

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede levering. Alles netjes verpakt

1 keer en nooit weer

Doos waar de boxers in zaten was los en boxers zaten er niet netjes opgevouwen in, maar waren er ingepropt.

Prima als het een paar dagen duurt voordat het in huis is

Je krijgt wat je besteld voor een goed prijs

Goed prijs verhouding

Snelle levering voor een gunstige prijs.

Snelle levering voor een gunstige prijs.

Keurig opgelost echt Top !

Heb 12 boxershorts ontvangen die niet goed van maat zijn heb ze niet gepast heb er een uit de verpakking gehaald en zag dat ze te klein waren . Heb daar een mail over gestuurd en Fashion For Less heeft daar een oplossing voor gedaan. Ik ben daar heel blij mee echt Top !!

Het pakketje is nog NIET bezorgd

Van DHL krijg ik allerlei tegengestelde berichten over wel en tevens nog niet bezorgd. Bij het afhaalpunt BCC net geweest maar die weten van niets. Fashion for Less heeft me snel gebeld, de fout lag bij DHL. Dus pas ik graag de score aan.

Goed geregeld

Bestellingen niet ontvangen

........

Krijg nog geld van dit bedrijf!!

Schoenen retour gedaan…. Maar nog steeds geen geld retour gestort!

prima webshop

goede communicatie met de service afdeling, snelle versturing en veel voorraad.

Prima kwaliteit ben tevredej

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.