Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service!

Snel, goed en goedkoop

Prima levering!

Goede service kleding precies als op de website

Snelle levering...met T&T . Kleding precies als op de website

Zeer snelle service Tevreden met sneakers!

Mooie kleding, lage prijzen en snelle levering

Op het laatste moment kon ik mijn bestelde XL nog omruilen voor een L. Top!

Prima?

Snel en goed

Alles ging naar wens

Gebrekkig

Geen communicatie en duurt erg lang.

Netjes verpakt bezorgt

De trui zat in een papieren zak en was verpakt in een plactic folie Mijn man heeft de trui gepast en zat prima Ik heb hem ook al gewassen op 30 graden en 800 toeren gecentugeert het viel mij op dat hij bij na droog uit de machine komt en snel droogt het is echt een trui voor de lente Niet te dik de kraag van de blouse zit er op genaaid zo dat er een mooie set ontstaat

Prima service en vriendelijke mensen

Ik had met spoed iets nodig wat op dat moment niet leverbaar was. Ik werd snel gebeld dat het in bestelling stond en zo gauw het binnen was ook weer direct gebeld dat het bestelbaar was. Toen ik het bestelde is het per direct verzonden! Top service en vriendelijk te woord gestaan door Esther! Dat gaat wel eens anders bij veel webshops!

Gewoon netjes en goed

as one can expect

fully satisfied

Snelle levering!

Geen moeilijke vragen,maar bestellen,en snel geleverd!

Top! Ook retourzending..

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas bleek het te groot te zijn. Retour verstuurd en 1 dag later stond het geld alweer op mijn rekening! De nieuwe bestelling van de juiste maat snel ontvangen.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Heb direct weer 1 besteld, zo blij mee!

Ben tevreden mooie priduct en snel geleverd.

kwaliteit

kwaliteits kledij

Snelle levering, is zoals beschrijving

Snelle levering, is zoals beschrijving

Super snelle service

Kwaliteit van het horloge is erg slecht

Kwaliteit van het horloge is erg slecht

Snelle leverinf

Netjes, nakkelijk en snel geleverd.

Snelle bezorging en optijd, kwaliteit product TOP . Fashion for Less is echt een aanrader.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle en goede service. Pakketje was zoekgeraakt bij dhl, maar er werd meteen een nieuwe opgestuurd.

Snelle levering !!

Over de service en levering van FFL kan ik kort zijn die was top ! Ik had een shirt besteld en die was 24 uur later al geleverd. Echter twijfel ik over de kwaliteit van het shirt, het lijkt namelijk een namaak product, zoals je wel vaker tegenkomt op vakantie of een markt/bazaar. Laat ik het zo zeggen als ik dit product in de winkel had gezien dan had ik het zeker niet gekocht, ook niet voor de aantrekkelijke prijs.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.