Lossen problemen op

Iets gekocht en blijkt dat stoffen waaruit de trui gemaakt is anders is dan op de webshop beschreven staat. Wordt netjes een retourlabel geregeld en het geld staat ook binnen een paar dagen op mijn rekening

Alles was perfect in orde

lekker snel

prima en volgens afspraak, top

Simpel

Simple,goed

Product van lage kwaliteit

Snelle levering Product (horloge) van lage kwaliteit

SNEL !

SNEL !

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Mooie truien.

Snel en corect

Heel snelle levering

Heel tevreden.

Goedkoop , betrouwbaar en snel in huis

M’n product was goedkoper dan in andere webshops en de andere dag al in huis ! Top

in goede order ontvangen hoe het wet aangeboden

Perfeckt

Goed quality goederen

Nette onderbroek alleen het heeft geen zelfde pasvorm

Geen zelfde pasvorm. 10 onderbroeken waarvan al 3 een andere pasvorm hebben

super

verry nice and high quality products

Snel in huis. Prima Goede korting die elders ook werd gegeven. Voor een evt herhaling vatbaar. Enigste wat beter kan is een e-mail vanuit jullie met track te sturen als verzonden is. Nu krijg ik alleen mail dat er iemand langskomt van DHL als bevestiging. Toch bedankt!

Snelle levering, goed assortiment van mooie kleding for less.

Voor herhaling vatbaar, wel jammer dat je extra moet betalen voor afterpay, dit sie je niet vaak.

Goede prijzen en een hele snelle levering.

Fijne schoenen voor een mooie prijs

Gevonden met google, besteld, betaald en geleverd.... kortom: zoals het hoort volgens het boekje.

langzame levering, slechte service met retourneren matige kwaliteit

Zoals de titel zegt: langzame levering, slechte service met retourneren matige kwaliteit en te duur

Snel geleverd en tevreden

Mooie broek, tegen fijne prijs, snelgeleverd

uitgevoerd zoals beloofd

FFL heeft 2 nadelen: geen levering binnen 1 of 2 dagen en retourkosten voor eigen rekening.

uitstekend

Goede site, goede prijzen en vlotte levering

Geleverd zoals gezien en mooie items ,

Mooie items tegen betaalbare prijs /goede kwaliteit en snelle levering. Geweldig

levering

Goede levering netjes optijd.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.