Snelle levering netjes verpakt

Je wordt blij gemaakt met een dode mus!

Je vindt eindelijk de schoenen die je al heel lang zoekt, koopt, betaald, wacht een aantal dagen, krijgt dan na 4 dagen te horen dat ze niet meer leverbaar zijn.

mooie prijzen, goede service!

2x een horloge opgestuurd gekregen. Helaas moesten ze alle 2 terug om een andere rede. Dit ging zonder moeite, en hoefde ook geen verzendkosten te betalen. Perfect en snel opgelost. Wordt ook echt mee gedacht in oplossingen die passen bij de vraag en niet alleen aan verkoop gedacht. Voor mij dus een zeer betrouwbaar bedrijf. Ga er zeker weer bestellen. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Slecht

Ik heb besteld via beslist.nl en betaalde € 62.90. Schoenen waren te klein terwijl ik normaal maat 42 heb. Ik betaalde voor terugsturen en kreeg nu van jullie € 57.95 terug. Maar gelukkig is het goed gekomen en kreeg ik resterende € 4.95 op mijn rekening gestort

Goede verzendupdate, verpakt en achteraf betalen. De service mbt terugsturen en geld terug weet ik niet.

vriendelijk prijs

goed ontvangen fijne trui

Digitaal prima verlopen afspraken.

Deze toko houd ik paraat voor een evt. volgende bestelling. Kortom: aan te raden in relatie tot prijs kwaliteitsverhouding.

Snelle bezorging.

De T-shirts zijn mooi en lang. Prima kwaliteit.

gekregen wat ik heb besteld

Na enkele dagen netjes inhuis voorafgaande aan mail bevestingen dat eea onderweg is.

Beter kan je niet wensen

Prima. Snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding

Snelle levering goede aanbieding

Duidelijke website goede aanbieding snelle levering makkelijk betalen

Precies wat ik had verwacht!

Goede en snelle service

Snelle en goede levering. Netjes verpakt.

Niet klantvriendelijk

Service is ver te zoeken. Zeker in 2022 met het niet kunnen ruilen van producten.

makkelijk bestellen, snelle levering

het ging heel erg makkelijk en het juist product geleverd

Gewoon goed

Netjes aangekomen, goede prijs van het product. Elders product duurder.

Cappuccino coltrui heren. Mooie kwaliteit

Snelle, correcte levering

Parfait

Parfait

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Boxers passen perfect. Bezorging minder. Pakje gewoon voor de deur gelegd

mijn eerste ervaring kan niet beter.

mijn eerste ervaring kan niet beter.

Inruil van schoenen was eenvoudig,duurt wat langer het ontvangst van het gekocht product.

Een goede ervaring.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.