Snel ontvangen en goed geholpen

Verkeerde levering

Ik had een trui besteld en een tshirt gekregen. Ik gebeld en ik mocht het tshirt houden en ik zou de trui nog krijgen, maar nu een week verder nog steeds geen trui. Beetje balen. Voor nu een onvoldoende en niet aan te bevelen, ik was zeer enthausiast na het na het telefoontje maar nu toch wel telleurgesteld

Op tijd pakketje geleverd Bij verkeerde maat heel behulpzaam aan de telefoon en binnen 3 dagen nieuwe pakket geleverd

Eerlijk

Goed product, goed verpakt en mooi degelijk horloge voor een schappelijke prijs.

2e bestelling direct bij F4L wel goed gegaan!

1e bestelling via V&D helaas defect geleverd. Tussenpersoon V&D zorgde helaas in dit geval voor slechte communicatie en loste het niet op door maar op een email van F4L te wachten. Had telefonisch contact opgenomen!Direct contact met F4L zorgde wel voor een versnelde procedure waarbij V&D uiteindelijk ook voor vlotte retournering zorgde. Terugbetaling is uiteindelijk via V&D wel goed en snel verlopen. 2e bestelling dus toch maar direct bij F4L gedaan;)

Balen dat ik het pakketje nog niet heb omdat er een verkeerd adres is genoteerd

Ik zit vanaf maandag al te wachten op mijn pakketje, helaas is het nog niet binnen. Na meerdere malen contact met Miinto en DHL te hebben gehad begreep ik dat jullie inmiddels op de hoogte zijn. Op dit moment zijn mijn ervaringen dus nog niet goed. Wellicht verandert mijn beeld als mijn issue is opgelost. Mochten jullie meer info willen hoor ik het graag. gr. Sacha Westerik

Eerlijk , vlug , correct

mooi en correct geleverd

Snel geleverd en prima product

Op tijd geleverd, product zoals beschreven.

Snelle levering. Product is zoals omschreven

Suoer vriendelijk en behulpzaam.

Online overhemden gekocht. Verzending naar Spanje. Voor slechts € 9.95 werd alles verzonden.

Positief

Netjes op tijd gooie bedrijf

Gooie survers

Snel en niet duur

Mooie sweater voor een leuke prijs en ook nog snel geleverd.

Verkeerde maat

Verkeerde maat kleding gekregen. Nu krijg ik geen contact met jullie. Tel. Niet bereikbaar en er wordt ook niet gereageert op de mail. Erg jammer

retourzending drama

De kwaliteit van de shirt en de pasvorm waren niet oke. De reoutzending is een groot drama en nog steeds niet gelukt.

Een zeer snelle service

Goeie site Overzichtelijk Vlotte en snelle levering Geen minpunten!

Alles top!

Vlotte levering, zeer degelijk materiaal

Prima schoenen levering had sneller gekund

Of zijn we inmiddels teveel verwend? Bestellen via desktop en mobiel werkte niet als ik vinkje account aanmaken aanzette. Wel via mail snel antwoord en opgelost

Snelle service, top

Goed geholpen met alles en de bestelling in ook prima

Ik ben tevreden

Top geregeld!

....

Mooie hemt

Goede kwaliteit snelle service

Alleen was het etiket van de binnenkant aan de hoodie eruit geknipt, niet erg maar wel vreemd. Verder alles prima

Raar en irritant

Ik heb een nieuw vest besteld krijg ik een beschadigde en gebruikte vest! Ik heb gemeld ze zijn niet vriendelijk en geen hulpzaam ik moet alles regelen om naar postkantoor terug te sturen met mijn ziekte!! Ik heb ook geen excuus van zijn fout ontvangen! Lekker geld in de zaak en ze zijn koning!!

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.