IJsland 2025 - geweldige trip

Met Sailing Dutchman als organisator een korte trip naar IJsland gemaakt met het team. Een absolute hit! Vanaf de pick up vanaf de luchthaven in Keflavik, het bezoek aan sky lagoon, snowmobile tocht tot en met een dag op Gletsjer,…. adembenemend. Hotel was goed en het diner op 3 verschillende locaties, stuk voor stuk top. Edwin en Gert veel dank voor de organisatie. Hoe zeg je dat ook al weer: aan te bevelen!

Super geregeld !

Ontzettend professioneel en goed geregeld. Alles klopte !

Prachtige dagen gehad in ijsland

Tripje ijsland gehad met collega's. Paar geweldige dagen gehad waarbij alles tot in de puntjes was verzorgt. Alles top geregeld waarvoor dank

Weergaloos IJsland

We hebben met een groep van 8 collega’s een fantastische reis door IJsland gemaakt. De bekende eyecatchers in combinatie met plekjes waar niemand komt maakte het uniek. Gert brengt rust, is enthousiast en had het dik voor elkaar.

Fantastische trip naar IJsland

Reisleider Gert en gids Edwin hebben ons een prachtige trip naar IJsland bezorgd. Niet het standaard programma, maar spectaculair maatwerk. Enorm genoten van de activiteiten, maar ook van de gemoedelijke sfeer en alles tot in de puntjes geregeld.

Een adembenemend avontuur op Spitsbergen!

Spitsbergen is een bestemming voor liefhebbers van ongerepte natuur, uitdagende weersomstandigheden en onverwachte accomodaties. Op de sneeuwscooter reis je door prachtige valleien, of over een gletsjer, met prachtige uitzichten. Alles was uitstekend geregeld door Sailing Dutchman. Prachtige ervaring. Dank Ilmar!!

Een onvergetelijke ervaring

De gehele trip naar Lapland was een onvergetelijke ervaring. Het programma was zeer uitgebreid en erg divers. In korte tijd heb ik Lapland op een onwijs mooie manier mogen ervaren. De reis was perfect georganiseerd en al mijn wensen/verwachtingen zijn uitgekomen.

Perfecte ervaring!

We waren op incentive naar Lapland met ons bedrijf en Ilmar heeft alles echt tot op de puntjes geregeld. Ilmar is een super aardige man die oprecht interesse in je toont. Er was niks wat hij over het hoofd had gezien en de reis liep zo soepel als maar kon. Ik kan niet wachten tot de volgende!

Fantastische dagen gehad in Fins Lapland!

Wat een topdagen hebben we gehad in Fins Lapland. De organisatie van alles was erg goed geregeld, de activiteiten waren super gaaf en de accomodatie was prachtig. De begeleiding was erg goed.

Beleving

De gehele CWS incentivereis naar lapland was van begin tot einde één grote beleving. Het programma was een aaneenschakeling van geweldige activiteiten. Ongelooflijk wat we allemaal gezien en gedaan hebben. De chalets waar we verbleven waren fantastisch. Voor alles werd gezorgd. Gezamenlijk ontbijten op het resort, traditionale lunches op autentieke locaties, dineren op zeer verrassende locaties. Echt één grote beleving. Zal het mijn hele leven blijven herinneren.

Geweldige reis in Lapland, Ruka.

Wát en trip en geweldig goed georganiseerd

Met mijn werk mocht ik mee op een incentive reis naar Fins Lapland. Wát een ervaring die zeker door de perfecte organisatie van Mara en Ilmar een onvergetelijke trip is geworden. De reis ernaartoe en de informatie voorziening verliep vlekkeloos. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben in 2 volle dagen zoveel gezien en gedaan, inclusief als kers op de taart gewoon 3 (!) avonden het magische Noorderlicht kunnen bewonderen. Ilmar en collega’s bedankt voor de goede zorgen, ik heb intens genoten van de hele reis!

Bedrijfstraining met een goudenrandje. Leuke activiteiten, mooi natuur en heerlijk eten. Sjoerdje,Lize en Antje van Sailing Dutchman stonden alltijd voor ons klaar. Heel erg bedankt voor de leuke dagen.

Perfect georganiseerd. Ontvangst leuk, prima communicatie, overal aanwezig, leuke mensen. Aardige bijkomstigheid perfect weer en schitterende, sprookjesachtige omgeving, dus onvergetelijke ervaring!

Geweldig!

Het was ontzettend bijzondere en mooie reis. Iemand van de organisatie was altijd wel aanwezig en behulpzaam!

Topteam!

Voor een bedrijfstraining naar Zweden geweest. Wat een topteam. Tot in de puntjes geregeld. Leuke spontane meiden die altijd voor je klaarstonden. Een echte aanrader!

Geweldige reis naar Zweden gemaakt. De dames van Sailing Dutchman hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke ervaring is geworden. Alles tot in de puntjes geregeld en ze stonden direct voor je klaar als het nodig was. Niets was hun teveel. Topteam en een echte aanrader!

Geweldige organisatie

Met het werk naar Salen, Zweden geweest. We waren met ca. 75 personen. De organisatie door Sailing Dutchman was perfect. Leuke activiteiten en prima eetgelegenheden, dichtbij het hotel, boven op de piste of zeer afgelegen in een berghut met daarom heen alleen een sneeuwvlakte (verlichting met enkel kaarsen; aldaar geen elektriciteit of wateraansluiting). De (keuze)activiteiten waren skiën, langlaufen, wandeling met gids, ijsdriften, sneeuwscootertocht en/of sledehondentocht. Geweldig georganiseerd, lieve, attente en leuke begeleiding. Zeer zeker aan te raden.

Een fantastisch georganiseerd weekend in Zweden beleefd. Alles tot in de puntjes geregeld en gezellige meiden die altijd klaar stonden! Hartelijk dank voor een onvergetelijke ervaring!

Onvergetelijk

Afgelopen weekend zijn wij op bedrijfstraining geweest in Zweden. Dankzij de perfecte voorbereiding en begeleiding op locatie van Lize, Sjoerdtje en Antje was het een onvergetelijk avontuur. Alles was tot in de puntjes geregeld, geen vraag was te veel. Klasse dames, bedankt voor deze ervaring!

Fantastische organisatie met top service

De meiden van Sailing Dutchman hebben onze bedrijfstraining reis naar (Sälen) Zweden tot in de puntjes goed verzorgd. Geen vraag is voor ze teveel en alles is mogelijk. Het was een onvergetelijke mooie reis.

Volledig ontzorgd!

Onlangs hebben we met ons kantoor een weekend weg georganiseerd, en ik kan niet anders dan lof uitspreken over Marije en Nanda, die alles tot in de puntjes hebben geregeld. Van begin tot eind waren we volledig ontzorgd. Ze hebben een fantastische locatie gevonden voor onze groep van bijna 35 man. Het hotel waar we verbleven was gelegen op een schitterende locatie. De kamers waren comfortabel en het eten was absoluut heerlijk. De afwisseling van activiteiten zorgde ervoor dat er voor iedereen iets te doen was. De zorg en expertise die ze in het organiseren van dit weekend hebben gestoken, was duidelijk merkbaar. Een ervaring die we niet snel zullen vergeten!

Wat een avontuur!

Toen ik thuis vertelde wat we allemaal hebben meegemaakt, realiseerde ik me dat we echt iets moois hebben gedaan. Bedankt Sailing Dutchman, het was geweldig!

Ontzorgd!

Al direct na het eerste contact voelde ik een klik en persoonlijke passie van Sjoerdtje en Lize om er een mooie reis van te maken! Het meedenken over de invulling, de flexibiliteit, het enthousiasme, maakte dat ik eigenlijk al verkocht was voor ik het voorstel had gezien. En ook tijdens ons weekend in de Ardennen met meer dan 60 collega's was het zo fijn om niet bezig te hoeven zijn met de logistiek en bijzaken! Ik moest zelfs wennen om nog meer los te laten. Nogmaals bedankt we hebben echt enorm genoten (en gelachen!)

Fantastisch goed geregeld

Onze contactpersonen (Mara en Lize) hebben ons fantastisch goed geholpen. Zowel in het voortraject als tijdens ons bezoek aan Dokkum. Zelfs toen het programma last-minute kwam komen te wijzigen ivm het weer hebben ze een er de juiste draai aan kunnen geven. We hebben een perfect bedrijfsuitje gehad wat zonder Sailing Dutchman niet had kunnen plaatsvinden. Nogmaals bedankt.

Nieuwe vissershaven 5

8861NX Harlingen