Klant vriendelijk winkel

Fijne winkel geweldig personeel word altijd goed geholpen komt er graag

Hele grote collectie. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goed geslaagd

Goed geadviseerd, ruime keuze, niet verwachte korting mooi meegenomen. Ik kom vast nog eens terug!

Geweldige verkoopsters

Kom regelmatig in deze damesmodezaak. Altijd goed en vriendelijk geholpen Veel kledingmerken aanwezig Voor ieder wat wils te vinden Kom graag weer terug...

Het was of ik me in een snoepwinkel bevond.

We werden gastvrij ontvangen. Heel erg vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Er werd ons een kopje heerlijke koffie met een lekkere macaron aangeboden. Een geweldige ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Fijne winkel, deskundig personeel.

In deze winkel word je altijd goed en professioneel geholpen, door een uiterst vriendelijke staf. Enig minpuntje de hoge prijzen en de soms ietwat onduidelijke kortingsacties.

Veel keuze

Door de verschillende merken in een winkel kun je goed merken combineren. Daarbij verschillende prijsklassen maakt het ook zeer aantrekkelijk. En bovenal deskundige en prettige verkoopsters. Kortom ik woon in Den Haag maar koop vaak in Naaldwijk bij Winkler kleding.

Top winkel

Prettige en deskundige hulp bij keuze maken. Groot assortiment. Voor elk wat wils. Je kunt ook gewoon even binnen lopen en op het gemak kijken zonder te moeten kopen. Altijd blij met mijn aankopen

Fijne zaak

Ruime keuze,vriendelijk en behulpzaam personeel.

Als het juiste personeel aanwezig is word je super geholpen

Afgelopen zomer mindere ervaring .

Fijne ervaring.

Er was een missertje gemaakt bij het afrekenen maar op maandag ochtend gelijk gecorrigeerd, mijn complimenten.

Mooie Kleding, prima service.

Bij retour in winkel brengen toch verzendkosten aftrek

Snelle levering, maar 1 artikel in de de winkel terug gebracht ( om verzendkosten te besparen) . Kreeg bij het inleveren van het website artikel een post it briefje met ordernummer en daar moest ik het meedoen, geld zou terug gestort worden. Bij terug storting van het geld is het bedrag van verzendkosten gewoon van het bedrag ingehouden, zo raar!

Prettig personeel en fijne ontvangst met een kopje koffie.

Super fijne zaak.

Gezellige medewerksters, doen hun best, zelf rondkijken of meehelpen. Dat is allemaal prima. Mooie winkel, fantastische merken. Ieder seizoen verrassend. Voor elk wat wils. En heerlijke koffie.

Uitstekend.

Fijne manier advies gekregen. Om het e.e.a. tot mij door te laten dringen een lekker bakje koffie gekregen. Heerlijk. Eerlijk advies, welgemeend.

Kwaliteitsassortiment, mooie en duurzame merken.

Altijd leuk om even naar binnen te lopen, te kijken wat er hangt. Na jaren van klanditie (en ondanks de verandering van eigenaar) weten de meeste verkoopsters wat mijn voorkeuren zijn. En als er op dat moment niets naar mijn zin is, wordt het niet aangedrongen om toch iets te verkopen.

Gezellig en goed geholpen

Goed geholpen en lekkere koffie

Behulpzaam

Mode die in weinig andere winkels te vinden is.

Zeer goede ervaring met deze winkel

Zeer snelle levering en erg blij met mijn broek .

Prima geholpen!

Aangename winkel en vriendelijk personeel.

Jaren vakmanschap is heel goed te merken.

Heel fijn geholpen. Lekker kopje koffie gekregen en er wordt tijd voor je genomen.

Geweldig!

Naar jullie zaak toekomen is voor mij een geweldige belevenis en zeker op dinsdag of donderdag als verkoopster Cora werkt. Zij verdient een 10 . Wat een geweldige vrouw met empathische vermogen die de klant op een hele fijne manier helpt zodat die meer dan tevreden de deur uitgaat. Voor mij is zij de TOPPER van jullie zaak.

Altijd een eerlijk en goed advies

Iedere keer weer een prettige en goed geadviseerde winkel ervaring

Ik vind het heel prettig winkelen bij Winkler, het personeel is vriendelijk behulpzaam en is vakbekwaam. De sfeer is rustig en ontspannen, ik vind winkelen bij Winkler iedere keer een uitje.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht