Pluspunten
Weten waar ze het over hebben als je vragen hebt over een product mij hebben super goed geholpen
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering.
Pluspunten
goed geholpen in het besteltraject. goede service in het terugkoppelen van de bestelling.
Verbeterpuntenin principe gingen voor een andere kleur, het plan was deze zelf op te halen uit Almelo. Om gezondheidsredenen ging dit niet lukken. s;maandags telefonisch besteld was echter de kleur uitverkocht. blij dat we vrijdags niet konden, Een dagje uit is wel leuk maar een vergeefse reis vanaf Midden Drenthe is dan net te ver, graag dus meer voorraad kennis aan de telefoon bij ophalen. verder is alles prima verlopen
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
Goede prijzen, goede materialen. Netjes geleverd door het transportbedrijf.
VerbeterpuntenIndien mogelijk graag de leveringsdatum communiceren.
Pluspunten
zeer vriendelijk en behulpzaam en prachtige tafelbladen, zeker aan te raden
Pluspunten
Goede service en nazorg!
Pluspunten
Snel meedenken en supersnelle levering. En fijne stoelen iedereen van de fanfare is blij met het nieuwe meubilair
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
scherpe prijs, snelle levertijd, en goede aftersales
Pluspunten
Snel en naar volledige tevredenheid geleverd
Pluspunten
Super snelle levering en netjes verpakt afgeleverd !
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website
communicatie kan beter
Bedankt voor je recensie. Zou je mij kunnen vertellen wat er precies is misgegaan met de communicatie zodat wij dit kunnen verbeteren? Groeten Harmen
Pluspunten
goede levering tevreden
Pluspunten
Komen afspraken goed na en zijn goed in de prijs
Bedankt voor je recensie. Hierdoor kunnen wij onze services verbeteren. Vervelend om te lezen dat je jouw bestelling beschadigd hebt ontvangen. Zou je hier foto's van willen sturen naar onze klantenservice zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen? Je mag het sturen naar [email protected] Groeten Harmen
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Eerste keer wat besteld gelijk goed geholpen of je al jaren klant bent Top
Van Weerden Poelmanweg 11
7602 PC Almelo
Henry Elferink Horecagoederen is een non-food groothandelsbedrijf met een assortiment wat bestaat uit koel- en warmhoudapparatuur voor de professionele keukens. Wij leveren aan andere bedrijven en een gedeelte hiervan wordt gedaan via dealers. Lage prijzen Het grootste gedeelte van ons assortiment importeren wij zelf uit diverse Europese en Aziatische landen. Door direct bij de fabrieken in te kopen kunnen wij altijd tegen de scherpste prijzen leveren.