Prima bestelproces, snel opgestuurd

Andere pakketbezorger kiezen. Als je inhoud van de bus zag en de manier waarop bezorger met pakketten omging dan schieten tranen in de ogen. Daarbij ook nog eens 3 dagen te laat geleverd.

goed, vlot, service gericht

Het doek van onze bestaande ‘’horeca parasol’’ van 4 x4 met volant was in ca 6 jaar vies en verweerd geworden. Tijd voor een andere. De vraag is dan een nieuwe parasol of een nieuw doek. En in geval van het laatste, past het dan? Een hele zoektocht op internet. Een nieuwe varieert van duur tot aantrekkelijk geprijsd. Het vervangen van slechts het doek heel aantrekkelijk. Mits het frame/ de baleinen van de parasol nog goed is/zijn. En dat is het doorgaans wel het geval met een paar jaar oude parasol. In mijn speurtocht kwam ik uiteindelijk op de site van Henry Elferink uit. Men biedt aanwijzingen hoe het doek te bevestigen, wat mij sterkte in het idee om slechts voor vervanging van het doek te gaan. Ook ‘’kijkt men mee’’ op basis van info en foto’s of de bestaande parasol geschikt is voor het doek wat men verkoopt. Het doek was zeer vriendelijk geprijsd (korting). Men had de gewenste kleur (ecru = beige) en het doek zonder volant (wat strakker oogt). Daarnaast had men speciale parasolverlichting en een mooie parasolhoes. Besteld, snel geleverd gekregen en geïnstalleerd. Het doek vind ik van goede kwaliteit, mooi afgewerkt en past exact. De verlichting ook fluitje van een cent om te installeren. En de hoes mooi grijzig, lichtblauw getint. Kortom het geheel is naar volle tevredenheid. Ook de kontakten met de medewerkers van Henry Elferink verliepen prettig en hun medewerking werd op prijs gesteld.

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Goed product, goede prijs en snel geleverd

Alles volgens verwachting

Goed en snel

Vlot telefonisch te woord gestaan, mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Met de optie ‘ophalen’ had ik mijn parasoldoek binnen een paar uur na bestellen al in huis. Het doek was gemakkelijk te vervangen, dus we zaten weer snel in de schaduw!

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Vlot, vriendelijk en verzorgd!

Telefonisch nam ik contact voor een artikel en de verzendingstijd. Een heel vriendelijke man stond me te woord. Toen ik heel snel het pakketje kreeg, was dit uiterst verzorgd. Dankjewel Henry Elferink Horecagoederen!

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Snelle levering en een solide parasol ontvangen.

De parasol lijkt heel degelijk en zware kwaliteit. We zijn er blij mee.

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Super service! Super levering!

Zeker in deze moeilijke tijdspanne! Top! En blijf allemaal gezond!

Goede en snelle service

Op woensdag een parasolhoes besteld, vrijdags al ontvangen

snel, profesioneel!

Snelle levering, al vaak besteld bij Elferink, betrouwbaar bedrijf.

Snelle levering super stoelen

Snelle levering goede service fijn dat een kleine afname mogelijk was

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Snelle levering aan een goede prijs

Na enig zoekwerk op internet gelukkig dit bedrijf tegen gekomen. Goede prijs met goede kwaliteit en snelle levering! Wat wil een mans nog meer?!

Goede ervaring en kwaliteit

5 garderobe rekken besteld. Goede kwaliteit, snelle en vriendelijke levering en klantenservice!

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Snelle levering op afspraak een stoel kapot is direct vervangen goede service!!

Duidelijkheid en goede service

Duidelijkheid ,en men blijft zeer vriendelijk op elke vraag die je stelt.

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Snelle levering en prima kwaliteit!

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? N.v.t.

Perfect, snelle levering en op maat.

Helemaal goed, op maat en snel geleverd.

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit!

bestelling compleet volgens afspraak,

bestelling compleet volgens afspraak, duidelijke website .

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Ik kon de stackchairs snel halen. Prima, zelf in de bus gezet.

Goede after sales

De gemaakte mondelinge afspraken zijn ook allemaal nagekomen.

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Kan beter

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Uitstekende service

Vorige week een horeca parasol besteld. Eerst telefonisch contact gehad wat erg fijn verliep. Medewerkers zijn behulpzaam en hebben verstand van zaken. Levering verliep zoals afgesproken. Ook met vragen achteraf (m.b.t. het opzetten van de parasol) ben ik keurig geholpen. Medewerkers nemen de tijd voor hun klanten. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? Ja

Snelle levering. mooi product en scherpe prijzen!

• Zijn wij onze afspraken nagekomen? N.v.t.

Prima product ,geen contact gehad met aflevering ,maar was gelukkig thuis bij de aflevering.

Prima product.

• Ben je goed geadviseerd? Kan beter
  • Zijn wij onze afspraken nagekomen? Kan beter

We hebben 35 stoelen besteld voor het restaurant, maar waren er echter 'n 3-tal wankel; kortom er kon niet op worden gezeten. Nadat ik hierover telefonisch contact (en nog eens extra per mail aangegeven) heb gehad werd mij 3 andere stoelen toegezegd en behoefden de 3 wankele stoelen niet te worden geretourneerd. Deze zijn vandaag gebracht door GLS. Een minpunt is dat er bij de vervoersdienst géén online afspraak mogelijkheden zijn te maken. Wat feitelijk betekent dat Elferink de klant dient aan te geven wanneer de goederen kan worden verwacht. Er is wel een Track & Trace code, maar je bent genoodzaakt de hele dag thuis te zijn om de bestelde artikelen te ontvangen, dan wel dat er iemand aanwezig is daarvoor. Natuurlijk kan Elferink daar niets aan doen, maar voor de goede service die zij leveren zou een vervoersdienst naadloos daarop moeten aansluiten. De klant ziet de vervoersdienst wel als een verlengstuk van het bedrijf waar de spullen worden besteld.

Van Weerden Poelmanweg 11

7602 PC Almelo

Over Henry Elferink Horecagoederen

Henry Elferink Horecagoederen is een non-food groothandelsbedrijf met een assortiment wat bestaat uit koel- en warmhoudapparatuur voor de professionele keukens. Wij leveren aan andere bedrijven en een gedeelte hiervan wordt gedaan via dealers. Lage prijzen Het grootste gedeelte van ons assortiment importeren wij zelf uit diverse Europese en Aziatische landen. Door direct bij de fabrieken in te kopen kunnen wij altijd tegen de scherpste prijzen leveren.