perfect

snelle levering en goede info

Snelle levering, fijne service en een persoonlijke noot

Dank voor de snelle levering van een doos prachtige wijnen. De informatie over de wijnen erbij en een persoonlijk kaartje maakten de bestelling helemaal compleet. Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

Keurig op tijd , mooie Puglia wijnen

Mooie Puglia wijnen Primitivo e. Salice Salento. 👍kwaliteit en tijdig afgeleverd. Tevreden *****

Heerlijke wijnen tegen een eerlijke prijs en goeie service

Snelle service en heerlijke wijnen tegen een goeie prijs!

Heb telefonisch contact gehad mbt een primitivo, goed advies gehad. Bij ontvangst leuk kaartje en ‘s avonds genoten van de ontvangen wijn!

Prima, snelle levering netjes afgehandeld.

Al een paar keer wijn besteld en aldoor prima verzorgt. Alleen een doos met daarin 18 flessen is voor de bezorger wat lastig en ook vind ik het wat kwetsbaar.

Bestellen en leveren prima. Persoonlijke boodschap en info van de wijn bij levering is echt leuk. Nu alleen nog genieten van mijn heerlijke wijn.

Snel,correct en nog goede wijn ook!!

Snel,correct en nog goede wijn ook!!

Ben niet echt een wijnkenner, maar deze is toch wel heel erg lekker. Was ook een succes bij vrienden.

Correct

Met een leuk zelf geschreven kaartje erbij heel attent !

Prima afleverservice en, heel attent, een persoonlijk handgeschreven kaartje. Heel fijn!

Goede wijn behoeft geen krans!

Ze hebben heerlijke wijnen!!! Hartelijke en persoonlijke benadering, (ze onthouden bijv je naam!) geven goede adviezen! Bovendien gaan ze voor goede communicatie, van doos:) tot aanzuren, afdronk, aroma, balans, blend, bodega, druivenras, etc!!! Dat ze klare wijn schenken met smaak is zeker waar!!

Zeer snelle levering en scherpe prijs voor deze wijnen

De wijn had ik al elders geproefd en besteld, maar via het web kwam ik op deze site terecht en vandaar deze aankoop tegen een zeer scherpe prijs!

Prima service en heerlijke wijnen!

De slogan "De smaak van goede wijn" is allesomvattend. De website is lekker overzichtelijk en bevat goede mogelijkheden om de juiste wijn te selecteren en het betaalproces is simpel. De levering van de bestelling verliep ook gewoon naar wens en bij het openen van de doos zat een persoonlijke handgeschreven notitie van één van de wijnkenners! Waar vind je dat nog tegenwoordig? Niet onbelangrijk, de bestelde wijn zelf was super van smaak en kwam helemaal overeen met de beschrijving op de website. Erg betrouwbaar dus. Ze hebben met mij een vaste klant erbij!

Dikke prima! 😊

Duidelijke site, snelle levering en vooral heerlijke wijn!👌🏻

👍🏼👍🏼👍🏼

Kontakt en levering TOP!!

Fijne telefonische ondersteuning bij vragen over wijnen,

Zeer lekkere wijn! Correcte levering!

Top wijn en top service.

Goede service. Binnen no time had ik een doos heerlijke wijn thuis staan. Top!

Subliem, wat een service!

Door een foutje bij het bezorgen kwam mijn bestelling niet aan.... Kort daarna heb ik met desmaakvangoedewijn gebeld en de situatie uitgelegd. Reactie: we zoeken uit wat er mis is gegaan. Een dag later ontving ik een telefoontje: 'het is niet uw fout dat het is misgegaan met bezorgen. We sturen u een nieuwe doos toe en wij nemen contact op met Post NL over de niet geleverde doos!'. Dat is nog eens service! Niet van het kastje naar de muur maar kordaat en servicegericht handelen. Daar hou ik van. En de wijn.., die is binnen, met een kaart van Jan waarin hij aangeeft het te betreuren dat de eerste zending niet goed ging. Desmaakvangoedewijn heeft er een fan bij. Ik trek vanavond een fles open, zin in!

Snelle levering, fijne website en een leuk kaartje

Prima website.

Leuk, het kaartje wat erbij was nadat het bij het vervoersbedrijf mis was gegaan.

Fatastisch

Bijzondere heerlijke wijnen,voor een bijzondere prijs. Zeer goede service,en snelle levering.

goed en snel

Goede website en goede wijnen en snelle en net verzorgde levering

Zuidlaarderweg 87

9468 AD Annen