Top levering, top wijn

Eerst ervaring met dit bedrijf. Snelle, goede levering met een persoonlijk briefje. Toch leuk. De wijn heb ik onlangs nog gedronken in de Provence, echt top.

Goede service, mooie producten

Ze belden nog even om de postcode / adres te controleren. Verder zijn de alcoholvrije producten van Nahmen, top. Goed dat ze die in het arrondissement hebben

Lekker fris

Ik drink ferret al jaren.

In één woord uitstekend!!!!

Uitstekende service en vriendelijk personeel!!!!

Snelle en persoonlijke levering

Snel geleverd met een persoonlijke groet erbij. Zeker een aanrader.

Erg handig zo. Snelle levering en leuke kaart erbij.

Keurig en snel

Ik had 12 flessen wijn besteld. Deze waren keurig verpakt en de volgende dag al geleverd. Ook zat er informatie over de gekochte wijn bij. Harstikke leuk!

Snel, betaalbaar en vriendelijk

Niets op aan te merken, een 10

Hoewel ik even moest wachten op de levering, werd ik wel persoonlijk gebeld door een alleraardigste medewerkster, over het hoe en waarom. Leuk zo'n persoonlijk contact. Deed de wijn nog lekkerder smaken.

Attente opvolging

De wijnen die we bestelden bleken vast te zitten in het Suez kanaal vanwege het schip dat daar was vastgelopen. Dit werd me direct telefonisch door Karin gemeld en of ik de bestelling toch wilde doorzetten. Dat heb ik gedaan en een tijdje later werden de 12 flessen Australische wijn bezorgd met een door Karin handgeschreven kaart waarin we bedankt werden voor ons geduld en dat we maar mochten genieten van de wijn. Heel leuk.

Top levering

Goede en snelle service

De wijn werd erg snel geleverd met een handige uitleg over de soort wijn en een leuke persoonlijke notitie erbij. Top!

Zeer positief

Vriendelijk, attent, snelle levering, heerlijke wijn.

zeer goede service

Vriendelijke medewerkers, bestellingen op tijd verzonden en ingepakt in kado papier

Goede wijn behoeft geen krans

Snel geleverd, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ondanks dat de betaling om onbekende reden werd afgebroken werd de wijn gewoon bezorgd en hebben we eea via de mail afgehandeld. In mijn bestelling zat een handgeschreven kaartje! Echt heel attent en door mij zeer gewaardeerd!

Goed en correct

Ze konden de hoeveelheid die ik wilde nog niet leveren maar hier prima over gecommuniceerd.

snelle service met extra's

De beste flessen kwamen op de juiste en beloofde dag aan. Goed verpakt, en voorzien van een leaflet met alle informatie over iedere wijn.

Geheel volgens verwachting

Heldere bestelling via de website, snelle levering

de ene dag besteld, de volgende dag in huis

Snel, persoonlijk, goede aanbieding

Snelle levering Zeer persoonlijke service Goede prijs kwaliteitsverhouding

Weet nog niet

Heb nog niets ontvangen

Perfect!!!

Mooi assortiment, Super snelle verwerking en verzending. Vriendelijke communicatie.

tevreden

tevreden

Super service

Prettige ervaring gehad, correct geleverd en een persoonlijke kaartje erbij, chappeau, ik ben fan

Zuidlaarderweg 87

9468 AD Annen