Super customer orientation...

I have been a customer of Desmaakvangoedewijn for some time now and place frequent orders. Each time I order, they took good care of my orders and send them asap. Thanks...

Zeer goede, persoonlijke service.

Prima breed aanbod. Zeker van Italiaanse wijnen. Mijn favoriet. Als er iets hapert in de levering, bv als iets niet direct leverbaar is, wordt je gewoon even gebeld. Dat is, vind ik, getuigen van een hoge kwaliteit van de service.

Nog niet geproefd maar snel geleverd!

Zoals het hoort!

Lekkere wijn, daar gaat het om

Vlot geleverd. Ik heb een Corbière van €8,- de fles gekocht. Gewoon goeie wijn, lekker. Vol, met diepte en zacht.

Goede en snelle levering van kwaliteitsvolle wijnen.

Goede en snelle levering van kwaliteitsvolle wijnen voor een goede prijs.

Zeer klantvriendelijk. Vlotte, correcte levering!

Overzichtelijke website, telefonische toelichting bij de te ontvangen wijn, vlotte en correcte levering. Petje af, prima gedaan!

Ze hebben me netjes gebeld wanneer de wijn geleverd zou worden, aangezien die nog binnen moest komen. Die persoonlijke benadering kan ik zeer waarderen.

Goede levering, snelle service

Goede wijn, uitstekende service!

Goede kwaliteitswijnen, snelle levering, En altijd een persoonlijk bericht! Prijs kwaliteit is perfect. Deze wijnen vind je niet in de supermarkt!

Goede kwaliteit en service

Voor een cadeaupakket heb ik gebruik gemaakt van de service van desmaakvangoedewijn.nl. Het bestelproces verliep uitstekend en de ontvanger was erg blij met de goede wijnen.

Persoonlijk, duidelijk en lekker

Prettig dat er een persoonlijk kaartje bijgevoegd was en nog belangrijker, een duidelijke brochure over de afkomst van de wijn, welke druivensoort etc. Ben erg tevreden en geniet van de mooie wijn.

Heel goed geregeld allemaal

Tot nu toe twee keer een order geplaatst en beide keren top geregeld. Ondanks dat het online is toch een persoonlijke touch. Dat is erg prettig in een digitale wereld. Ik zou zeggen, houd dit vol zo!

Goed adviezen en goede wijn

Kreeg goed advies en lekkere wijnen besteld tegen nette prijzen. Levering volgende dag kan men beter niet standaard beloven want duurde twee dagen langer. Is ook niet altijd nodig lijkt mij.

Goed!

Heerlijke wijnen besteld, werden snel geleverd. Ook leuk per wijn een beschrijving van de wijn erbij met de smaken, info over het wijnhuis, de wijnstreek, etc. Had helaas een flesje met kurk op de wijn, hier melding van gemaakt en 2 dagen later nieuwe fles mogen ontvangen, top geregeld en netjes afgehandeld.

TOP

heerlijke wijn en een zeer goede service

Zeer goed aanbod, redelijke prijzen, aandacht voor de klant

Ik kan niets negatiefs bedenken over desmaakvangoedewijn.nl. Het aanbod is zeer gevarieerd, de website plezierig en overzichtelijk. Bij aflevering kun je zien dat er aandacht wordt besteed aan de zending. Een persoonlijk kaartje en een mooi gepresenteerde beschrijving van elke wijn die je hebt gekocht. Top!

uitstekend incl persoonlijke noot

duidelijke website, snelle levering en persoonlijke noot. prima bedrijf die oog voor zn klanten heeft

Goede wijn en bij klachten goede service!

Ik had 18 flessen Conte di Campiano besteld, waarvan er 4 zuur waren. Nadat ik dat gemaild had kreeg 4 nieuwe flessen toegestuurd. Dat was voor mij een reden om de volgende bestelling weer bij jullie te doen.

Goede levering met persoonlijke noot

snelle levering. Fijn dat je per fles kunt bestellen en het handgeschreven kaartje maakt de beleving compleet.

Snel en vriendlijk

Toll

Voor de eerste maal een bestelling gedaan. Persoonlijke benadering en foutloze bezorging. Heb de wijn in de kelder gelegd en nog niet gedronken.

Heel goed!

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Heel goed verpakt. En een persoonlijke aantekening bij de verzonden wijn. Bedankt, Liesbeth!

Snelle levering en een goede prijs/prestatie

Heerlijke wijn die ik al voor de 2e maal heb besteld.

Goede wijn behoeft geen krans

Goede wijnkeuze tegen nette prijzen. Snelle verzending en duidelijke communicatie

Keurig op tijd, wijn mij welbekend, scherpe prijs, goed ingepakt en verstuurd

Du, prima

Zuidlaarderweg 87