Geweldig!

Cheers op jullie!! Jullie hebben smaak en top service!! Heel persoonlijk! Het glas is bij jullie meer dan halfvol...!!

makkelijk bestellen en snelle levering.

Goed en snel geleverd.

Had al via mijn zoon een keer besteld. Nu zelf gedaan. Is me prima bevallen .

Prima wijn, goede levering

Ik kende de wijnen al. De levering ging prima. Wie weet vaker bestellen.

Snelle levering en heerlijke wijn. Vooral het persoonlijke kaartje erbij maakte het helemaal af. Het zijn de kleine dingen die het doen:-)

De wijn werd prima op tijd afleverd. Een onaangename verrassing was evenwel dat de flessen in 2 grote dozen werden afgeleverd. Om meer dan één reden ”nogal” onhandig

Goede communicatie, snelle levering (ondanks brand in winkel), goede prijs.

uitstekende service en betrouwbaar adres voor mooie wijnen en andere dranken

Je wordt perfect geholpen en alles is mogelijk.

Ondanks de pech in het bedrijf toch een vrij snelle levering en duidelijk geinformeerd

Zeer goed! Top notch!

Snelle levering, flessen simpel maar werkelijk prachtig verpakt, en met een aparte flyer over het product bijgevoegd. By the way - product (puur rabarbersap) is trouwens ook heel erg lekker! Alles ademt aandacht en kwaliteit. Echt top!

Snelle service en klantvriendelijke medewerkers

Nadat er digitaal iets mis gegaan was, waarschijnlijk had dit te maken met de brand, werd ik op snelle wijze vriendelijk en super goed geholpen en had ik toch binnen 2 dagen de bestelde flessen wijn in huis, top

per omgaande geleverd

Ergens in het land kregen we een mooie witte wijn bij de maaltijd die we enorm apprecieerden. We fotografeerden het etiket en d.m.v. internet kwamen we bij Desmaakvangoedewijn.nl uit. Twee dagen na de bestelling stond de wijn bij ons in huis: supersnel geregeld ! Netjes verpakt en voorzien van een persoonlijk briefje: 'dat we een fijne wijn hadden ontvangen en dat we ervan zouden gaan genieten'.

Snelle correcte informatie, snelle levering ondanks logistieke problemen.

Een gedeelte van de levering kon pas later geleverd worden, daarover werd ik snel correct geïnformeerd met de vraag of ik akkoord ging met een iets latere totaallevering of een gedeelte sneller wenste. Ook daarna werd ik snel geïnformeerd over een calamiteit waardoor de levering iets uitgesteld moest worden. Het eerste gedeelte van de bestelling was daarna snel binnen. Bij de geleverde wijnen is per wijn een kort blad bijgesloten met een omschrijving van de wijn. Deze proefnotitie heb ik (nog) niet kunnen verifiëren omdat de wijn na transport even moet rusten.

Tot tevredenheid

Snelle levering, goede wijn (Falanghina), prima prijs/kwaliteit en vriendelijke woorden.

Snelle en correcte levering.

De bestelde rabarbersap hadden wij erg snel in huis. En.... begeleidt met een aller vriendelijkst kaartje. Complimenten.

Duidelijke site, makkelijk met bestellen em snel geleverd. Top.

Het is fijn wijn kopen bij Desmaakvangoedewijn.nl.

Naast dat de wijn keurig was ingepakt zat er een persoonlijk kaartje bij en met daarbij de omschrijving van de wijn en hoelang oplegbaar, heel handig voor in de wijnkast. Bij deze nog de vriendelijke groeten terug aan Karin!

Supergoed. Netjes verpakt en snel geleverd.

Dit was mijn eerste aankoop! Supergoed. Netjes verpakt en snel geleverd.

Helemaal goed!!

Top service en wijn.. vooral deze dagen. Ik heb de 0.0 vendôme en echt een aanrader!

Fijne ervaring

Soepel te bestellen. Snelle levering. En leveringen via post nl is voor mij een pre.

Service gericht

Omdat post.nl niet de volgende dag en ook niet de dag erna de bestelde wijn had afgeleverd had ik een mail gestuurd met mijn ervaring. Er werd kontakt met mij op genomen en ze hebben de bestelde wijn zelf langs gebracht. Erg netjes!

Snel geleverd, heldere communicatie

Heel leuk die persoonlijke aantekening bij de verzonden wijn, bedankt Claudia.

Snelle levering, goede service en goede wijn!

Prima wijn prijs OK snel bezorgd

Prima wijn prijs OK snel bezorgd