Heel blij met onze nieuwe bank en hocker. Fijn om in de showroom de verschillende banken te kunnen testen, zonder overweldigd te worden door een hoeveelheid aan keuze. Helemaal super dat de levering vervolgens zo snel is! Mooie, fijne en stevige bank, goede prijs kwaliteit verhouding.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Leuk modern bedrijf met aandacht voor klant

Prettig gevoel bij aankoop, geen snelle verkooppraatjes, maar goed advies en natuurlijk een uiterst snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooi product met vlotte en accurate service…

Van bezichtiging winkel tot levering en service vraag verliep proces heel soepel. Duidelijkheid over product en geen overbodige verkooppraatjes.

• Welk model heb je gekozen? Liv

Fantastische bank

Mooie bank, zit goed

• Welk model heb je gekozen? Finn

Goede service en top kwaliteit!

Fijne winkel om een kijkje te nemen, de prijs kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast ook een snelle en fijne levering!

Fijne communicatieve goed product

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Mooie bank

Mooie bank, precies zoals we hadden verwacht. Fijn dat we kleurstalen konden bestellen vantevoren. De winkel was open op 2e kerstdag. Daar hebben we ervaren dat de bank goed stevig was, precies wat we zochten. Voor een mooie prijs ook.

• Welk model heb je gekozen? Odin

bestellen en leveren is prima verlopen

begin is goed. De kwaliteit kan ik pas later beoordelen natuurlijk

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Mooie bank en snelle levering

Mooie bank en snelle levering.

Uitstekende service

Hartstikke mooie bank en perfect advies in Eerbeek. Levering keurig en hij zit super

• Welk model heb je gekozen? Vita

Duidelijk en volgens afspraak

Online georiënteerd en in de winkel de laatste details besproken en goede uitleg over bestelproces ontvangen. Levering verliep volgens afspraak en de bank werd vakkundig geïnstalleerd. Al met al erg tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie showroom in Heerenveen bezocht en gekozen voor de bank vita. Zouden eerst een andere opstelling kiezen die we zagen online maar in de winkel stond een nog mooiere dus daar voor gegaan. In de winkel kregen we goed advies en een doosje met stalen. Zo konden we thuis nog even rustig alles bekijken. De bank werd snel geleverd en keurig geplaatst!!

• Welk model heb je gekozen? Vita

Perfecte service en mooie bank!

De Moa bank gekocht. Duidelijke leveringsafspraken en behulpzame bezorgers. De kwaliteit van de bank is top! Mooie stof, kleur zoals verwacht en bovendien 30 dagen garantie. Wij hadden hiervoor ook een By SIDDE bank en zijn er voor de tweede keer heel blij mee!

Heerlijke bank

Super bank

Heel blij met de bank. Wij hebben de MOA gekocht. Bestellen ging goed en eenvoudig. Levering was goed geregeld! Al met al erg blij met deze aankoop!

uitstekend

Vriendelijk ontvangen in Eerbeek, de meubelen zijn keurig bezorgd en geplaatst en de kwaliteit is uitstekend.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Makkelijker wordt het niet!

Duidelijk, snel, keurige levering!

• Welk model heb je gekozen? Odin

Levering en kwaliteit zoals beloofd

Na de stoffen staaltjes gezien te hebben een bank besteld. Deze wordt snel geleverd en is heel mooi! Zoals op de foto’s. Duidelijke communicatie en goed product.

Mooie bank, snelle levering

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie banken bij BySidde! Levering ook erg snel. Bankstel wordt thuisbezorgd en gemonteerd.

Heel prettig

Mooie winkel. Je werd vriendelijk geholpen. Kregen staaltjes mee. De banken werden binnen twee weken bezorgd. Heel netjes verpakt.

Uitstekende service

Perfecte service en advies. Mooie modulaire banken en hele snelle levering. Zit fantastisch!! Erg blij mee.

Hele mooi

Mooi en comfortabel bank

Zeer positieve ervaring met By Sidde

Na een bezoek aan de showroom was de keuze al snel gemaakt. Door de feestdagen moesten we iets langer wachten dan normaal, maar binnen 3 weken hebben we gewoon een nieuwe bank in de woonkamer staan!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.