Snelle levering en een mooie bank.

Uitstekende ervaring. Eerst in de showroom gaan proefzitten en vervolgens de bank en salontafel besteld. Binnen 1 week is alles geleverd. Top! Wel wil ik een suggestie doen; het zou een aanvulling zijn op jullie mooie collectie banken en salontafels, als er ook een paar fauteuils in de collectie worden opgenomen die goed te combineren zijn met jullie mooie banken. Verder ben ik zeer tevreden! Het kan gewoon volgens plan! Top!

Klasse

We werden eerst heel goed en prettig geholpen in de showroom in Haarlem. Vervolgens toen we nog wat vragen hadden konden we bij de klantenservice terecht zonder te hoeven wachten en werden onze vragen snel en adequaat beantwoord. Voor bezorging gaven ze de mogelijkheid om eventueel de leuningen te demonteren zodat het eenvoudiger door de gang naar binnen kan. De bezorgers vonden dat wat minder prettig maar werd keurig gedaan en op zijn plek weer gemonteerd. En natuurlijk zit het heerlijk!

Top ervaring

Fijne ervaring met aankoop via site. Prima bezorging, vriendelijke mensen. En heel blij met bank!

Goed materiaal

Mooie snelle levering. Goede materialen en stevige bank. Vond het echter wel een tegenvaller dat er nog €100 bezorgkosten in rekening werden gebracht bij de bestelling van de bank. Hier mag wat mij betreft in de showroom beter over gecommuniceerd mogen worden.

Super buitenbank, top!!!!!

Zondag besteld, zaterdag in de tuin. Ziet er schitterend uit.

• Welk model heb je gekozen? Sol

Mooie bank, snelle levering

Na een bezoek aan de showroom in Leerdam diezelfde middag een bank besteld. De keuze viel uiteindelijk op de Odin. Een mooie bank met memoryfoam en een "nette" zit. Even wennen na een uitgezakte loungebank, maar tot nu toe zijn we tevreden en de bank is van goede kwaliteit en staat prachtig!

Super kwaliteit bank

Bij aflevering was de bank door vervoer beschadigd Na mailcontact en foto's in de bijlage als bewijs kreeg ik na 7 dagen een nieuwe bank... super sevice Dank daarvoor. Bedrijf dat de bank leverde was niet op de hoogte om de bank netjes thuis te monteren. Ze vertelde dat ze dat normaliter nooit doen.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Fijne en degelijke bezorging!

Fijne en degelijke bezorging!

Gemixed

Wij zij erg blij met de bank en de snelle levertijd. Bij de bezorging en monteren gaf de monteur aan dat de twee kanten van de bank niet helemaal correct sluit en dat dit problemen kan geven als hij vaker uit elkaar gehaald wordt en wordt verplaatst. Ik had specifiek verzocht om de bank aan te leveren zonder de zij stukken zodat de bank makkelijker de trap op gedragen kon worden. Toen de bank werd bezorgd was dit niet gedaan. De bank paste de trap op maar de bezorgers hebben wel de leuning van de trap beschadigd. Dit heb ik ook aangegeven en ik zou nog gecontacteerd worden om de schade te melden. Dat is tot op heden nog niet gebeurt.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Mooie bank gekocht, uitleg in winkel was goed en prettig.

Plezierig en goed

• Welk model heb je gekozen? Liv

Mooie bank, uitstekende service.

Na bezoek aan de showroom een bank weten uit te kiezen. Tijdens mijn bezoek aan de showroom ben ik erg goed geholpen. Ook later werd is telefonisch en via de chat op de BySidde website uitstekend geholpen. De betaalde levering van de bank was super gemakkelijk. Nu zal na verloop van tijd en gebruik blijken hoe goed/mooi de bank blijft :)

• Welk model heb je gekozen? Odin

Snelle levering. Mooie kwaliteits banker.

Goed contact snelle levering prachtige bank

Goed contact snelle levering prachtige bank

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Goede kwaliteit snel geleverd

Binnen een week besteld en geleverd. Goede service van de bezorgservice.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Vriendelijk geholpen in de showroom, en blij met de bank!

De medewerkers in de Haarlemse showroom waren ontzettend vriendelijk. Lieten ons onze gang gaan, maar stonden ook klaar om onze vragen te beantwoorden. De levering van de bank ging prima, vriendelijke bezorgers. Groot voordeel dat de levering zo snel is!

Mooie bank, supersnelle levering

Supermooie bank (sommer) mooie kwaliteit. De bank is ook supersnel en netjes afgeleverd. De mensen die hem in elkaar hebben gezet waren ook netjes (viltjes onder poten en plastic werd direct meegenomen).

• Welk model heb je gekozen? Sommer

mooi correct geleverd

optijd en mooi geplaatst

• Welk model heb je gekozen? Vita

Fijne showroom en snelle, stipte levering

Binnen een week na ons bezoek aan de showroom in Sittard (waar we heel vriendelijk werden ontvangen en goede uitleg kregen), werd de bank (Sommer) en hocker geleverd. Stipt en heel vriendelijke bezorgers. Mooie strakke bank ook.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heel blij met onze nieuwe bank en hocker. Fijn om in de showroom de verschillende banken te kunnen testen, zonder overweldigd te worden door een hoeveelheid aan keuze. Helemaal super dat de levering vervolgens zo snel is! Mooie, fijne en stevige bank, goede prijs kwaliteit verhouding.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Leuk modern bedrijf met aandacht voor klant

Prettig gevoel bij aankoop, geen snelle verkooppraatjes, maar goed advies en natuurlijk een uiterst snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooi product met vlotte en accurate service…

Van bezichtiging winkel tot levering en service vraag verliep proces heel soepel. Duidelijkheid over product en geen overbodige verkooppraatjes.

• Welk model heb je gekozen? Liv

Fantastische bank

Mooie bank, zit goed

• Welk model heb je gekozen? Finn

Goede service en top kwaliteit!

Fijne winkel om een kijkje te nemen, de prijs kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast ook een snelle en fijne levering!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Fijne communicatieve goed product

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Mooie bank

Mooie bank, precies zoals we hadden verwacht. Fijn dat we kleurstalen konden bestellen vantevoren. De winkel was open op 2e kerstdag. Daar hebben we ervaren dat de bank goed stevig was, precies wat we zochten. Voor een mooie prijs ook.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.