Geweldige ervaring

Na een bezichtiging van de bank en uitleg door het vriendelijke personeel in de showroom in Leerdam was de keuze snel gemaakt. Door via de duidelijke website zonder problemen onze bank kunnen bestellen. Levering kon al na 7 dagen! De bezorgdienst stuurde vooraf duidelijke mails over hoe en wat mbt het bezorgen. Tijdslot van 2 uur ontvingen we een dag voor de bezorging. Een half uur voor de bezorging kregen we nog een belletje van de chauffeur. De bank is netjes, in een bezorghoes, binnen op zijn plek gezet. En vanaf toen alleen maar genieten! De bank is echt van goede kwaliteit, zit heerlijk en ziet er super uit! Mocht je op zoek zijn naar een mooie, kwalitatief goede bank die binnen 7 dagen in je huiskamer staat ... gewoon doen!

Uitstekend.

Gehele ervaring uitstekend. Van showroom tot levering en plaatsen van de twee banken.

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Wat een fantastische ervaring hadden wij met By Sidde !!

Maanden waren we op zoek, naar een bepaalde stijl, kleur, kwaliteit en leverancier. By Sidde kende we al even maar het bleef een 'webshop'... totdat we er achter kwamen dat er ook showrooms zijn. Op een zaterdag even naar Sittard gereden en de showroom bezocht. Wat een fijne winkel en personeel. Niet opdringerig, maar je de tijd laten om zelf even te overleggen en een beslissing te nemen. Oh ja, handig ook die 3D modellen van de modulaire bank! Uiteindelijk besloten om in de showroom de bestelling in "ons mandje" te laten zetten waarna we 's-avonds thuis de bank uiteindelijk hebben besteld en betaald. De levertijd was nog verrassender: namelijk de volgende week zaterdag! Inmiddels geleverd en ook dat proces liep uitstekend. Dus een absolute aanrader. Enige (heel klein) puntje: alle banken zijn reeds voorbehandeld met Protexx en dat was ons niet verteld..

• Welk model heb je gekozen? Finn

Ontzettend blij met de bank en goede service!

Sinds maandag hebben we de Finn elementenbank (in het okergeel) in huis. We zijn er ontzettend blij mee! Hij zit goed, oogt heel vrolijk in ons huis. Ook heeft BySidde een hele vriendelijke en vlotte klantenservice! Echt heel blij mee!

Zeer goed totaal concept

Zowel de ‘zichtwinkels’, als het systeem van bestellen via de website, mogelijkheid voor inzicht in keuze van bekleding als de complete en correcte afwikkeling van bezorging en de zeer redelijke prijsstelling…. Complimenten…..en dus zeer tevreden

• Welk model heb je gekozen? Odin

Zééer snelle en vriendelijke levering, vlot contact met de klantendienst!

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe zetel. De vooropgestelde leveringstijd werd perfect nageleefd, de mannen waren erg vriendelijk (namen wel het vele afval niet mee) én we kregen een erg gezellige zetel in huis. Ook de kussens zijn geslaagd!

Aanrader!

Prachtige banken, goede service en zeer korte levertijd! Wij zijn meer dan tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Odin

Een pluspunt is...dat je altijd wel ergens in Nederland de bank kan uitproberen. En geen maanden hoeft te wachten.

Ik de showroom goed geholpen in Eerbeek. Goed advies gekregen

Mooie hoekbank, snelle levering

By Sidde heeft echt waargemaakt wat ze beloofde:echt snelle levering van de bank, fraai gemaakt. Ook de bezorging was bijzonder goed, ik kreeg een timeframe van 2 uur waarbinnen bezorgd werd en een telefoontje toen men binnen 15 minuten van mij huis was.

Impressive.

Duidelijke site, klantvriendelijk, snelle service, vriendelijke service, goede levering/installatie.

Geweldig!

Een vriendin heeft de Finn bank, hierdoor was ik al helemaal weg van BySidde. Online heb ik de verschillende stalen voor de Moa en Finn bank besteld en daarna ben in de showroom in Eerbeek gaan kijken om wat banken te vergelijken. Ik kwam uit op de Moa. De dame in de showroom heeft mij onwijs goed geholpen en was erg vriendelijk. Het bestellen ging makkelijk en ik kon zelf een bezorgmoment kiezen. De mannen die de bank kwamen leveren waren ook erg vriendelijk en behulpzaam!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Top bank en een top kleur

Genoeg modellen voor een bank waar je lekker opgemak kan zitten en de kleuren kunt bekijken. Er liggen ook kleine modellen om je bank te creëren . De meiden helpen je graag en geven goed advies. Online bestellen gaat ook makkelijk en de levertijd is goud!! Heerlijk snel!! Al met al zijn wij tevreden met de bank. Wij zijn bij Leerdam geweest , fijne zaak en goed geholpen.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Snelle levering en mooie bank

Bank is prachtig, snel geleverd. Ik vond alleen de ondersteuning tijdens het proefzitten in Leerdam niet erg goed.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Snelle levering en goede hulp tijdens levering

• Welk model heb je gekozen? Finn

Een heerlijke aankoopervaring van een heerlijke bank!

Prachtige banken. Mooie stoffen. Binnen 1 week geleverd en keurig op de juiste plek gezet. Alles ging gewoon perfect.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Prima bank en snelle levering.

Ervaring met Sidde is prima. Toch nog snelle levering.

Goede en snelle service

Gemakkelijk bestelproces. Snelle en vlotte levering. Kleine hapering bij bestelling. Dacht 2 hoofdsteunen te hebben besteld (werd 2 ingegeven maar precies foutmelding, toch werden er 2 vermeld). Er werd uiteindelijk 1 hoofdsteun geleverd en gelukkig ook slechts 1 aangerekend. We zullen dus nog eentje dienen te bestellen.

Geweldige bank en service

Helemaal verliefd op onze nieuwe bank. Lekker snel geleverd en goede service! Aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Vita

Fijne hulp in de winkel te Sittard

Snelle levering, echt super fijn. Hulp in de winkel top en kopje koffie erbij maakte helemaal top. Bank erg blij mee

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Top! Goede kwaliteit, de bank zit heerlijk én snel geleverd!

Top! Goede kwaliteit, de bank zit heerlijk én snel geleverd!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prachtige bank en top service

We zijn super blij met onze mooie bank en hocker van BySidde! De mogelijkheid om proef te zitten in een van de showrooms was heel fijn, daardoor hebben we de juiste keuze kunnen maken. Wegens uitloop van andere werkzaamheden hebben we op het laatste moment de bezorging nog moeten wijzigen. BySidde dacht hierin heel goed mee en was erg flexibel.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Gedaan zoals beloofd!

De verwachting rond het bestel en afleverproces is volledig waar gemaakt. Nu het zitcomfort gaan beleven.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Vriendelijk en snel

In de winkel werden wij goed geholpen. Online bestellen ging prima. Na bestelling ben ik gebeld met nog wat vragen van jullie kant. Helaas zijn niet (zoals tijdens telefoongesprek) alle haken onder de elementen gezet. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om dit door te geven en te bespreken. Bezorging was vlot en correct. De mannen hebben alles duidelijk uitgelegd en het plastic netjes meegenomen.

Mega blij!!

Zo verliefd op onze nieuwe bank! Een pareltje en van super kwaliteit! Werd na een paar dagen al geleverd en door 2 aardige jongemannen in de woonkamer geplaatst!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.