Alles top

• Welk model heb je gekozen? Knud

Nog nooit zo snel geslaagd

Prima advies Fijn geholpen Zeer snelle levering

Prachtige bank, snel geleverd

Prachtige bank. Hij zit lekker en was snel geleverd. Wij zijn erg tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Goeie bank,mooie prijs, fijne service

Fijne ervaring in de showroom, en goed geholpen door de klantenservice na het bestellen. Bank is precies zoals besteld, erg mooi en zit fijn.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede service, snelle levering!

Veel keuze/mogelijkheden en toch snel geleverd. Fijn advies in de winkel! Via email en telefonisch goed bereikbaar!

Goede service, snelle levering

Onze bank was volledig beschadigd en kapot bij de levering. Binnen een week hadden we een nieuwe bank!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Alles tot in de puntjes geregeld

Goede informatie tijdens het uitzoeken van de bank. Snelle en correcte levering. We zijn blij.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Zo blij met onze keuze voor deze bank en voor BySidde :)

Prachtige bank voor een goede prijs. Van showroom tot en met levering doen ze exact wat ze beloven. Goed en eerlijk advies in de showroom. Eenvoudig bestellen. Snelle reactie bij vragen. Duidelijke communicatie over levering. Prachtig resultaat en drie blije mensen op een heerlijke en mooie, strakke bank.

Gewoon goed snelle levering

Geweldig!!

Prachtige bank, super snel en netjes bezorgd! De bezorgers waren super vriendelijk en hebben mij geholpen om de bank goed te plaatsen en te koppelen!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Klantgericht bedrijf!

Ik kan de kwaliteit van de bank nog niet beoordelen omdat ik hem nog maar twee weken heb. Finn is een ideale bank als je flexibel wilt zijn met je opstelling. Oogt heel mooi strak. Wel vrij stevige zit. Klantenservice top, ik werd nog gebeld om af te stemmen of de opstelling klopt. Ook het systeem van online bestellen, maar wel mogelijkheid om showroom te bezoeken, het krijgen van stofstaaltjes én de snelle levertijd is ideaal!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Snelle levering en prachtige kwaliteits bank!

Toch een beetje spannend om een bank te kopen zonder hem ooit in het echt gezien te hebben. Maar de 30 dagen proefzit garantie en de snelle levertijd hebben me toch over de streep getrokken. Absoluut geen spijt van gehad, heb nu een prachtige bank, keurig netjes geleverd binnen een week, die ook nog eens top zit! Kan het echt iedereen aanraden!

Snelle en zorgvuldige aflevering

De keuze was makkelijk te maken in de winkel, bestellen ging vanzelf, korte levertijd. Zorgvuldige aflevering.

Mooie bank, snelle levering

Kleurstalen snel ontvangen. Bank zit heerlijk. Alles mooi.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en denkt met je mee en bank is makkelijk te bestellen en heel fijn dat de bank er zo snel is.

Fantastisch!

Wij zijn op advies van vrienden van ons bij BY SIDDE Leerdam terecht gekomen. Wij zijn daar geweldig geholpen door twee aardige dames. Wij werden goed geïnformeerd en bij het naar haar huis gaan waren wij enthousiast genoeg om bij thuiskomsteen bank te bestellen. De bank is heel vlot geleverd door een zeer klantvriendelijk transportbedrijf. Tussendoor hebben wij de klantenservice nog één keer gebeld met een vraag, ook hier werden wij vriendelijk en goed geholpen. Kortom: wij zijn enorm tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Snelle nette levering van mooi produkt

Vriendelijk ontvangen in de showroom in Heerenveen incl. koffie. Goede voorlichting en alle tijd. Monsters van de stoffen en boekje meegekregen . Geen ingewikkelde wijze van bestellen Goede communicatie m.b.t. levering Bank voldoet helemaal aan de verwachtingen.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Uitstekend en soepel contact!

• Welk model heb je gekozen? Pelle

Goed op de hoogte gehouden van wanneer de bank in de juiste kleur/stof weer beschikbaar kwam. Nette en klantvriendelijke service zowel telefonisch als in de winkel (Heerenveen).

• Welk model heb je gekozen? Pelle

Tevreden!

Prettige medewerkers in de winkels,wat een prachtig pand is waar alle banken prachtig tot z’n recht komen ,( nog wel leren om met kritische vragen om te gaan ) nadat de bank in huis staat en we deze in gebruik gaan nemen missen we de informatie betreffende de harde zit van de banken thuis en de soepelere zit in de winkel wat ik graag eerder had willen weten, omdat ik twijfelde om de bank te retourneren, wat ik nu heb begrepen is ( na een bezoek aan de winkeldat ) dat de zit na enkele maanden soepeler gaat worden( hoop ik )? Wij hebben de poef tussen de banken staan, wat dan opvalt is dat de zijkanten iets minder strak zijn gestoffeerd , ik begrijp dat dat ook kostbaarder wordt. We ervaren een prachtige ontwerp van de bank en een fantastische kleur groen wat super mooi is!

• Welk model heb je gekozen? Nomi

prima, snelle levering

Absoluut perfect

Goede service van het bedrijf zelf, met uitstekende en professionele bezorging. En een erg fijne, stevige en goed uitziende bank met bijpassende hocker.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Niet tevreden over bank maar probleemloos retour!

Mooie showroom in Eerbeek, prima geholpen. Bank besteld, na 1 week bezorgd. Helaas kon ik er mijn draai niet op vinden. Probleemloos heb ik de bank retour gemeld en is deze netjes opgehaald. Dat vond ik wel een hele fijne service.

Mooie bank

Goede hulp bij maken keuze en duidelijke info

• Welk model heb je gekozen? Nord

Superfijne showroom, personeel en een heerlijke bank, binnen een week bezorgd!

Wat een verademing om zo onze nieuwe bank uit te zoeken. Super service en mega snelle levering. Wij zitten er weer heerlijk bij.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.