Super fijne bank

We zijn heel blij met onze nieuwe bank. Fijn dat je kan proef zitten in de showroom. Beste aankoop ooit!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Prachtige meubels, snelle en goede service

De bank staat echt super. Heb wel het idee dat ie wat harder is/zit dan het model in de winkel. Super, zo’n snelle levering! Aardige bezorgers en goede communicatie.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Snel geregeld en bezorgd. Goede kwaliteit.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede service, fijne communicatie en mooi bedrijf

Goede service, fijne communicatie en mooi bedrijf. Wij zijn erg content met de nieuwe bank!

Tevreden

Snelle levering, mooie bank, goed advies.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Fantastische bank, super service

De bank is precies zoals we hadden verwacht. Bij ons bezoek aan de showroom werden we goed geholpen en de bestelling werd snel geleverd. Vriendelijke mensen kwamen hem in elkaar zetten.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooie, goed zittende bank met goede levering

• Welk model heb je gekozen? Knud

Fantastisch mooie u bank!

Super mooie u bank , de kleur is echt heel mooi! Levering gaat snel en ze geven goed aan wanneer ze komen. Blij mee!

100%

Ik ben zeer tevreden met de service. Ze hebben snel een probleem met de leveringsafspraak opgelost. Het flexibele concept, waarbij het ruilen van kleur, bank of model geen enkel probleem is, spreekt me enorm aan. Daarnaast ben ik verrast door de zeer redelijke prijzen voor zo'n kwalitatief goede bank. De moderne bank werd zelfs binnen 9 werkdagen geleverd, wat echt indrukwekkend is! Ik zou het fantastisch vinden als BySidde ook een minimalistisch meubelconcept zou introduceren en meer producten zou aanbieden. Denk dat ik mijn volledige inboedel bij jullie zou kopen. Ik ben ervan overtuigd dat velen hier ook interesse in zouden hebben. Ik beveel het van harte aan! Mijn vrienden staan al te popelen om een bank bij BySidde te bestellen zodra hun bank versleten is!

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Mooie bank, snelle levering ondanks de feestdagen.

Bank werd zelfs op zaterdagochtend om 07:00 uur geleverd, vroege vogels. Dit zegt iets over de goede service. Erg mooie bank!

Prachtige bank

Hele mooie bank. Zit lstevig. Ben er erg blij mee. Heb de bank eerst bekeken in de showroom en daarna online besteld. Handig proces. Later nog contact gehad om de leverdatum te wijzigen en dat was ook geen probleem. Bank werd netjes afgeleverd en geplaatst.

Heel goed!

Een zeer prettig bedrijf, de bank werd binnen twee weken bezorgd en in elkaar gezet. De bank staat prachtig en ook niet onbelangrijk, hij zit heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Odin

Super mooie bank

Wij hebben niet zo'n grote woonkamer en wilde het simpel houden. De hoekbank Finn staat daarom super. Simpel en zit heerlijk

• Welk model heb je gekozen? Finn

Amazing service and product!!

Couldn’t be happier with my sofa from By Sidde - I ordered 6 weeks in advance and it arrived in time with no problems. It was easy to put together and it is honestly so beautiful! Highly recommend!!!

Zeer goed!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe bank, die speciaal voor mij in een andere stof is gemaakt. Ook de levertijd en bezorging is erg goed!

Heel tevreden

Snel geleverd en gemonteerd. De bank is solide en zit heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Hele mooi bank en super snel geleverd!

Wij hadden de Nomi bank al gespot op de website en daarna bekeken in de showroom. Wij werden heel vriendelijk gehopen. De bank was helemaal naar verwachting. Gelijk besteld en de bank met poef werd super snel geleverd. TOP!

Geweldig bedrijf

Ontzettend blij met onze banken! Mooie kwaliteit en snel geleverd. Ook goede showroom waarbij je alle banken kunt testen en zien.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Snelle levering en goede service

Ook al contact gehad ivm een moeizame vlek, kreeg een pakket opgestuurd en de vlek is er helemaal uit!

Correct

Juiste plaats op juist tijdstip. Dienst is correct

• Welk model heb je gekozen? Moa

Top bank,zit heerlijk en mooie kleur.

Eerst proefritten in Heerenveen, thuis online besteld. We kregen staaltjes stof mee om thuis te bekijken. Levering helemaal goed, goeie koeriers,netjes,en zetten de bank ook nog in de woonkamer.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Super fijne bank en snelle levering

Twee maanden geleden kwamen we proefzitten in de showroom, we werden vriendelijk onthaald en goed geholpen. Uiteindelijk de volgende dag de bank besteld en 1,5 week later stond de bank al in ons huis! Super tevreden over het zitcomfort, de snelle en duidelijke levering en de looks!

Perfect!

Hele fijne en snelle service. Wilde toch mijn bank inruilen voor een ander model van By Sidde. Heel snel geregeld en de kwaliteit is super!

Doet wat het beloofd

Excellent

Contact, livraison et produit de qualité

• Quel modèle avez-vous choisi? Moa

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.