By Sidde is erg flexibel en snelle levering

Wij gingen eerst voor de bank Moa, deze werd fijn binnen 2 weken geleverd. Eenmaal geleverd waren we toch niet helemaal tevreden. Iets kleiner dan verwacht en de zit niet helemaal naar onze wens. We zijn uiteindelijk voor de Sommer gegaan. Deze is groter, voor ons fijnere zit en past beter in onze woonkamer. Toen we informeerde kon deze het eerst volgende weekend al worden omgeruild. We moesten alleen het verschil in prijs van de bank afrekenen. Erg fijn dat By Sidde zo flexibel is geweest en snel handelt. We hebben geen dag zonder bank gezeten.

Prachtige bank kwalitatief goed

Heerlijke tijdloze bank. Zit lekker snelle levertijd en hele aardige bezorgers

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooi en goed concept, levering op maat in 7 dagen.

Goede kwaliteit en zitcomfort voor een redelijke prijs. De bank komt mooi uit in mijn gerestylede woonkamer. Goed advies gekregen bij het inspriratiecentrum in Eerbeek en zou iedereen "By Sidde" aanbevelen.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Mooie stevige bank en keurig bezorgd en neergezet.

De bank bevalt erg goed. Hij werd snel geleverd en de mannen hebben ‘m keurig in elkaar gezet en op z’n plek getild. Erg blij mee.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Geweldige, snelle en duidelijke service! Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de bank. Goede kwaliteit voor een relatief goedkope prijs. Tijdens het uitzoeken van de bank goed geholpen en geadviseerd! Levering van bank verliep ook erg goed en werd duidelijk gecommuniceerd wanneer de bank zou komen!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Snel antwoordt op vragen, stalenkit is een echte aanrader de kleuren zijn hier heel duidelijk op. Zetel is zeer comfortabel en kwalitatief echt mooi en aangenaam gevoel. Het enige klein minpuntje is dat de koerierdienst niet zo duidelijk communiceert, nummer en bus werden door elkaar gehaald op de site waardoor het leek dat de bank ergens anders geleverd werd. Hiervoor toch maar eens gemaild voor de zekerheid.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Geweldig!

Wij zijn superblij met onze nieuwe bank! Supersnelle levering.

Fantastisch!

De bank is zeer goed bevallen en de service en levering was top.

Geweldig concept!

Online BYSIDDE gevonden, naar de showroom in Heerenveen geweest voor proefzitten en kleurkeuze, daarna thuis online besteld, na 9 dagen keurige bezorging en een prachtige hoekbank in huis! Geweldig!

heel prettig

Super snelle levering. Ook heel fijn dat er maar enkele modellen zijn met beperkte stoffen. Overzichtelijk. En natuurlijk met name mooi design.

Top bank en top service

Bank staat prachtig in ons nieuwe huis. En hij zit ook heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heel erg blij met onze nieuwe bank!

De bank kon snel geleverd worden en staat prachtig!

Veel meer van verwacht

Tijdens het leveren van de bank was er een deel kwijt geraakt. Deze is later wel gevonden en geleverd maar er werd zo laconiek over gedaan. Ik had er meer van verwacht. Een kleine attentie o.I.d. Ze zijn meer bezig met gratis banken weg gegeven aan influencers dan aan betalende klanten

• Welk model heb je gekozen? Finn

Prachtige bank. Prima prijs en goede service.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Super service

Zetel besteld na aanvraag staaltjes. Nooit gaan proefzitten maar door de service die ze bieden zoals de testperiode en de vlekkengarantie niet getwijfeld en we zijn zeer tevreden. Zetel zit supergoed en is van mooie kwaliteit! Prijs kwaliteit zeer goed. Zou het zeker aanraden. Ook de levertijd en levering waren top.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prachtige bank, staat er alsof ie voor de kamer gemaakt is.

Vriendelijke klantenservice, prachtige stof.fen Kleurstalen per post bestellen is een aanrader omdat je het op een foto de nuances mist. Ik heb een Nomi hoekbank. Zit enorm lekker en staat prachtig.

Superfijn!

Heel blij met de bank! Van tevoren in showroom geweest en werden goed en gastvrij geholpen. De levering ging snel. Alles verliep prettig!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Super ervaring!

Bank is (tot nu toe) erg mooi, zit heerlijk en kinderen hadden al een vlek gemaakt wat er zonder moeite met alleen watee zo uit was. Ook het bestellen was erg makkelijk en kon gelijk een afleverdatum invullen waar ook aan gehouden werd en wat vlekkenloos verliep. Grote aanrader dus!

• Welk model heb je gekozen? Odin

Prima levertijd en nette aflevering

Helaas kraakt de bank vreselijk en na een mail kreeg ik viltjes en dat haalt niks uit dus verwacht ik hierbij snel een oplossing

De bank zit heerlijk

We zijn vriendelijk ontvangen in de showroom en de bank die we besteld hebben is snel geleverd. We zitten hier nu een maand op en hij bevalt hartstikke goed.

Prachtige bank, razendsnel geleverd

Wat ben ik blij met mijn bank. Getest in de mooie showroom in Leerdam en supersnel in huis

• Welk model heb je gekozen? Remus

Zeer tevreden!

Mooi merk met aandacht voor esthetiek en duurzaamheid! De bank werd hierdoor ook snel geleverd, omdat ze niet aan massa productie doen maar echt een bank voor jou op maat maken.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Snel, kwaliteit en vooral mooi!!

We zijn erg tevreden over bank Sommer XL. Kleur is zoals verwacht, de levering ging snel. En de bank werd voor ons op de juiste plek gezet door de vriendelijke chauffeur en bijrijder. Past mooi in onze kamer.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Weet niet meer om welk model het ging helaas vandaar maar Finn gekozen

Bestelling is goed gegaan alles op tijd geleverd daarbij de aflevering door 2 hele attente en vriendelijke heren gedaan met verstand en inzicht en erg inlevend en humor ze vulden elkaar heel goed aan een echt team! Dis erg tevreden en de bank had idd de juiste maat !!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Prachtige bank die snel geleverd kon worden!

Toen we hadden besloten om toch een nieuwe bank te kopen vanwege de verhuizing naar ons nieuwe huis was het een drama om een mooie bank te vinden die snel bezorgd kom worden. We kregen van vrienden de tip om op de website van Bysidde te kijken. Wat we op de website zagen vonden we mooi, maar ik dacht het kan toch niet; zo’n mooie bank met zo’n korte levertijd. We vertrouwende het niet.., wij zijn daarom toch naar Leerdam gereden om de bank maar te zien. In het echt was ie nog mooier! We hebben hem meteen besteld en hij staat nu in ons nieuwe huis super moooi!!!! We hebben al zoveel complimenten over de bank gekregen, geweldig! Ik raad Bysidde daarom iedereen aan!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.