Mooie bank en snelle levering

Heel mooi ontwerp. Mooie kleuren en een hele snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Topservice en een prachtig product

Onze bank Nomi werd 1 week na bestelling exact volgens afspraak afgeleverd en geïnstalleerd. Een vraag van ons aan de service afdeling per e-mail werd later binnen het uur beantwoord. We zijn vol lof over By Sidde en heel blij met onze nieuwe bank.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Bij het uitzoeken in de winkel in Heerenveen waren de dames erg vriendelijk en behulpzaam. Tevens na telefonisch contact over het vervoer naar de wadden eilanden werd ik goed geholpen. Na levering van de bank bleek deze niet door de deuropening te passen ivm een smalle gang en laag plafond. Wederom super geïnformeerd (telefonisch) dat de bank deels gedemonteerd kan worden. Hij staat dan nu ook prachtig in onze vakantie boerderij.

• Welk model heb je gekozen? Pelle

Een top bank die met een top service snel geleverd is!!

We hebben eerst de staaltjes besteld om de kleur te kiezen. Hoewel we de bank niet in het echt konden zien toch besloten om te bestellen. Ging heel gemakkelijk en werd snel geleverd. De service van de twee mannen die hem kwamen leveren was top! Vakmensen die niet zomaar de bank wegzetten en gaan maar echt even de tijd nemen om hem goed weg te zetten. Echte vriendelijke vak mensen! En niet geheel onbelangrijk, de bank is prachtig en zit geweldig!! We zijn meer dan tevreden!!

Snelle en nette levering

Na de handige stalenkit van de bank Nord thuis bekeken te hebben zijn we naar Leerdam gereden om de bank uit te proberen. Fijn ontvangst en hebben alle banken direct uit kunnen proberen. Onze eerste keus hebben wij thuis besteld en na 1 week kon deze al geleverd worden! Wij zijn helemaal blij met onze bank!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Zeer soepele bezorging en geweldige bank!

Bank zit heerlijk en de bezorgers waren aardig en professioneel. Ze hebben zelfs het verpakkingsmateriaal weggegooid! Al veel complimenten over de bank gekregen.

Een dikke 10!

Heldere website. Fijn bezoek aan de winkel (Heereveen). Snelle levering. Hele fijne service bij de bezorging. En niet onbelangrijk: super mooie bank die lekker zit. Vlek-verwijder-garantie is natuurlijk een pré!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Snelle fijne levering, hele fijne bank!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Levering volgens afspraak. Klantvriendelijk.

Duidelijke communicatie met de klant vanaf aankoop tot en met levering

• Welk model heb je gekozen? Finn

Verwachtingen zeker waar gemaakt!

We hadden de bank al een tijdje op het oog. Toen zijn we onlangs naar Eerbeek gereden om de bank te bekijken en te beoordelen of hij lekker zit. We werden heel fijn geholpen door de verkoopster en de bank zat heerlijk dus daarna werden we nog enthousiaster. Uiteindelijk hebben we besloten om de bank met hocker te bestellen. We hebben er zeker geen spijt van.

Prettig en snelle service

Mooie kwaliteit voor een prettige prijs. De hulp en meedenkendheid in de showroom was erg fijn. Bezorgen snel en keurig. Telefonisch contact was ook prima met de back Office. Bank staat super en zit/ligt heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Supersnelle levering en ook erg netjes

Eerst zijn we naar de winkel geweest om te proefzitten op de verschillende banken. Daar werden we al heel leuk en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk hebben we de bank besteld en alles is erg netjes en correct afgehandeld. De bank is nog niet helemaal in gebruik aangezien we nog niet verhuisd zijn.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zoooo blij met mijn bank! Veel complimenten en staat fantastisch in de woonkamer. Beveel Bysidde zeker aan. Snelle levering, namen alles mee en vriendelijke bezorgers. Top!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Super fijne service!

Fijne snelle service en goede kwaliteit spullen

Zeer goede ervaring met Bysidde

We hebben de winkel in Leerdam bezocht, zeer kalme en esthetische winkel. De winkelmedewerkers zijn overigens ook zeer behulpzaam. Ze gaven staaltjes mee naar huis, kortom goede belevenis. De levering verliep ook zeer vlotjes. S'ochtends werden wij gebeld door 2 heren en ze hebben de levering tot boven gebracht. Het overige vuil en inpakpapier namen ze terug mee. Enigste minpunt is dat de heren niet voorzichtig waren, wat wel voor enkele (kleine) krassen op het parket heeft gezorgd. Echter nogsteeds zeer tevreden met hoe alles is verlopen. Kortom, betaalbare design meubels met een goede after-sales.

Heerlijke en mooie bank

Heerlijke en mooie bank. Snel geleverd!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Geweldige items besteld en ontvangen

Onze bank MOA in de kleur sesam beige is echt een geweldige bank. Het zit lekker en de stof is erg mooi. Daarnaast hebben we meerdere accessoires besteld zoals 2 tafeltjes FIKA en SJOV. Erg mooi allemaal! Ook de klantenservice is top. Ze reageren erg snel en denken goed mee. Wij hebben de levering wel 5x uit moeten stellen omdat de verbouwing niet zo ging als verwacht maar dat maakte voor BySidde niets uit. Super. Bij de levering ontbrak een tafeltje, maar ook dat werd direct opgelost. Topservice dus.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Mijn tweede bank al van BySidde. Ik twijfelde of de bank niet te groot zou zijn, maar mede door de service 30 dagen proefzitten heb ik de stap durven nemen. Elk vlekje poets je er zo vanaf. Hij werd binnen 9 dagen al geleverd en keurig in elkaar gezet en filtjes onder de poten geboord. Top bedrijf !

Fijne en snelle service

Goede kwaliteit, snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heerlijke bank en een plaatje om te zien

We hebben in de showroom in Eerbeek proefgezeten en hadden bank Remus op het oog. Uiteindelijk is het deze bank ook geworden en we zijn er ontzettend blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Personeel showroom in Leerdam perfect!!! Prima advies, uitleg, enz. enz. Ook aflevering van goederen

Personeel van de showroom in Leerdam perfect.!!! Prima advies, uitleg, hulp bij bestellen, enz. enz. Ook bezorging thuis en montage uitstekend verzorgd. Kortom: By SIDDE een echte aanrader voor iedereen!!! :

Prachtige bank

Service bij het afleveren was zeer goed. Keurig ingepakte banken. Een kleine min, had voor het bestellen zoveel hoofdsteunen gezien dat ik er van uitging dat ook bij deze bank een hoofdsteun te leveren was. Dat is heel jammer want ik heb nogal vaak nekklachten.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Mooie bank en snelle levering.

Zeer tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Geweldige banken en service

Inmiddels 2 banken van bysidde staan, knud en sommer, en zo blij mee. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en super snelle levering. Banken blijven ook mooi en zitten heerlijk. Ik ben fan!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede service en snelle levering

Bank binnen 1 week geleverd. Goed geholpen bij de showroom in Eerbeek. Kortom erg tevreden.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.