Fantastisch concept, uitstekende service.

We hebben de bank bekeken in Eerbeek. We werden keurig geholpen. Na een week konden jullie al leveren. Gewoon alles-in-1 prijs, geen bijkomende kosten. En de levering ook meer dan goed. Alles wordt op zijn plek gezet en hij deed zelfs nog viltjes onder de poten. Hele vriendelijke heren.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Hele mooie bank en fijne bezorging

De bank is echt prachtig. Mooie kwaliteit en stof. Ook snelle service en goede bezorging. De mannen van de bezorgservice zetten de bank gelijk in elkaar. Ze waren alleen bang voor een fabrieksfout omdat ze bank niet zoals gewoonlijk makkelijk in elkaar geschoven kregen. Uiteindelijk is het gelukt. Maar ik hoop dat dit geen gevolgen heeft als ik de bank een volgende keer uit en in elkaar wil zetten.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooie bank en fijne service!

Ik ben langsgegaan in Leerdam om de Finn bank in het echt te bekijken. De showroom zag er goed uit en alle banken stonden er om uitgetest te worden. We mochten na afloop gratis stof samples meenemen naar huis en hebben later online de bank besteld. Ook had ik een vraag gesteld via Instagram en kreeg snel een reactie. De bank werd in herbruikbare zakken geleverd en door de bezorgers in elkaar gezet. Top service! 1 opmerking: ik zou nog blijer zijn met meer kleuren opties!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Een nette levering en plaatsing van de bank

Een prima levering en plaatsing van de bank. Vriendelijk en correct.

Zeer correct

Ook retour zeer correct afgehandeld

Professioneel en kwalitatief

Professionnelles en kwalitatief

Fantastische zetel

Net ontvangen, maar het pronkstuk in huis. Zit heel comfortabel en is echt wat ik in gedachten had

Vriendelijk en behulpzaam

Mooie banken kleuren en stoffen. Fijn dat er beperkte keuze is. Levertjes is supersnel!!

• Welk model heb je gekozen? Finn

2 weken geleden werd ik via een instagram bericht verliefd op een bank van By SIDDE. via de website kwam ik erachter dat de bank te bezichtigen was in Heerenveen, voor ons heel fijn want vanuit Zwolle was dit nog prima te doen met de auto. Toen ik de bank in het echt zag was ik meteen verkocht, wat een prachtige bank en zat ook nog eens heerlijk! Prachtige showroom trouwens in Heerenveen. Diezelfde avond besteld en maar liefst 6 dagen later werd de bank al bezorgd! Ik werd goed op de hoogte gehouden van welk tijdstip de bank zou komen. Wat een top service. We genieten onwijs van de prachtige bank! Bedankt By SIDDE, we zijn onwijs blij!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prachtig bank en super service.

Fijne showroom, waar je de bank kunt zien en erop kunt zitten en daarna via internet besteld. Bij aankomst bleek de bank niet te zijn wat ik graag wilde. Gelukkig hebben bezorgers en een medewerker de heer Jeffrey ( via telefoon en e-mail ) mij geholpen met juiste oplossing. Een week later komt het juiste bank, heel blij mee ! Hij zit er prachtig uit en zit heerlijk !

Heel tevreden

Bank overtreft de verwachtingen. Ziet er super mooi uit en zit heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Erg blij met mijn sommer bank

Mooie showroom in Eerbeek om de banken te kunnen bekijken. Ik begrijp alleen niet dat de verschillende stoffen specifiek bij bepaalde type banken horen. Waarom kun je geen stof uitzoeken en die dan op elk type bank laten zetten aangezien de bank toch pas na bestelling wordt gemaakt? Bak wordt overigens super snel geleverd als je dat wilt. Ik had hem een week later al.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Twijfel niet om online een bank aan te schaffen!

Service op afstand is echt super, je kan met al je vragen en twijfels terecht bij de klantenservice van by sidde.

Geweldige bank

Eerst de kleuren stalen in stof besteld, aan de hand daarvan onze keuze gemaakt. Super snelle levering. Staat prachtig in onze woonkamer. Zit comfortabel en mooi af te stijlen met design kussens.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooie banken en goede snelle service

Wij hebben een ontzettende goede ervaring met By SIDDE. Het zijn erg mooie banken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Waar je ergens anders maanden kan moeten wachten zorgt By SIDDE voor een snelle en goede levering. Wij zijn ontzettend blij!

Prachtige, stevige zetel

We hebben model Finn in beige besteld. De zetel is super mooi en echt een upgrade voor ons interieur. Ik vind hem wel wat hard zitten, maar het went wel. We hebben de zetel nu nog maar 2 weken, dus over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen. We zijn ook zeer tevreden over de communicatie met de medewerkers. We kregen bij elke vraag een snel en duidelijk antwoord.

Super blij met "Finn"

Wat een snelle levering! Binnen een week was de bank al bij ons thuis. Zit heerlijk en een echte aanwinst voor ons woonkamer.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Bad communication & bad delivery partner

No communication about the sofa dimension. In your website it says that the delivery and assembly the of sofa free. But the Sofa is already assembled. So I had to call in emergency a lift which cost me 60€. Selection option for the sofa does not work in your english page....

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • Quel modèle avez-vous choisi? Finn

Top service en levering

Leverin tot kwaliteit van de bank was top niks op te zeggen. Alles is perfect

Super bank!

De kwaliteit die je krijg voor zo een prijs is echt super goed. BySidde heeft supergoede service, de levering was erg snel, je krijg 5 jaar garantie en de bank was natuurlijk supermooi. Hele goede stoffen die het een luxe look geven. Geen minpunten!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Prachtige bank die snel, goed en netjes bezorgd is.

BySidde verkoopt prachtige meubels. De bank was binnen 2 weken voor ons gemaakt. De levering was heel keurig.

• Welk model heb je gekozen? Odin

mooie banken en goede service

zie boven

Prettige shopervaring

Vanaf het moment in de showroom tot ontvangst van de bank super tevreden. Bij de hocker was 1 pootje niet in orde, de volgende dag hadden we een nieuwe in huis

• Welk model heb je gekozen? Moa

Mooi concept! Goed verzonnen snelle levertijd!

Alles verliep heel goed en snel! Ook de stofjes thuis laten bezorgen en even gekeken in Leerdam in de studio! De bank staat prachtig ! Tot nu toe heel blij mee ……

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooi design, snelle levering, zeer goede prijs

Ik zag de zetel Remus bij onze vrienden en besliste meteen dat ik hem ook wilde bestellen. Er is voor elk wat wils met de uiteenlopende designs en uitgebreide kleurkeuzes. Daarnaast kon de zetel snel geleverd worden en werd hij ter plaatse gemonteerd. Topservice, zeer tevreden van!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.