Wij zijn super blij met onze nieuwe bank!

De levering was super snel! Onze nieuwe bank staat hier nu prachtig.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Prachtige bank en snelle, nette levering

Prachtige bank (Moa) De levering was snel (1 week) en werd netjes in elkaar gezet. Vriendelijke bezorgers

• Welk model heb je gekozen? Moa

Mooi design en goed zitcomfort!

De bank voor bestellen eerst in het echt bekeken (en op gezeten) in de showroom Leerdam. Mooie zaak en vriendelijk personeel. Ze dachten ook goed mee qua kleur en hebben grote kleurstalen (veel groter dan die je gratis thuis kan ontvangen). Na thuis nogmaals goed gemeten te hebben online besteld. De bank kon snel geleverd worden (binnen 2 weken). I.v.m. onze verbouwing had ik een datum aangegeven maar na een telefoontje omdat de planning anders verliep kon deze zelfs nog gewijzigd worden. Bank werd op afgesproken dag en van te voren gecommuniceerd tijdstip bezorgd door 2 vriendelijke heren die de bank ook netjes in elkaar hebben gezet en op zijn plek getild. Ze hebben nog even uitgelegd hoe we de bank kunnen verzorgen en dat het certificaat van de protex per mail komt. Nog geen uur later zat deze in de mailbox. Super bank, mooi stof, goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Wij zijn zeer tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Klantvriendelijk super goeie service!

Mijn banken heb ik gekocht binnen een week stond het in me woonkamer. Zeer klantvriendelijke mensen ! Service is super, ze denken graag met je mee en hele snelle antwoord krijg je! Netjes!!!

Hele mooie bank

Eindelijk de bank die ie wilde. Bij het vorige huis is ie retour gegaan omdat ie niet door de deur paste...ze deden totaal niet moeilijk toen ie destijds retour moest....heel blij mee.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Leuke winkel met mooie meubels

Ik had bank Mads gezien op Facebook en die vond ik erg leuk, maar wilde de bank toch eerst in het echt zien. Ik heb hem bezichtigd in de winkel in Leerdam en besloten hem te kopen. Binnen 3 weken stond hij in de woonkamer. Tot nu toe heel tevreden ermee.

• Welk model heb je gekozen? Mads

In 1 woord super!

Geweldige bank

Hartstikke goed en klantvriendelijk

Heel fijn om op locatie in de showroom de bank in het echt te zien en even te kunnen proefzitten. Ook handig dat daar grote stofstalen waren en veel daglicht, zodat ook de stof en kleur goed bekeken kan worden. Na de bestelling een super snelle levering en hele vriendelijke bezorgers!

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Geweldige bank

Super fijne service. Geweldig dat de levering binnen 2 weken plaats vindt.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Overzichtelijk, duidelijk, vriendelijk en snel!

Mooi concept! Niet te veel modellen, elk model 2 maten en wel/geen hocker. Elke bank zijn eigen stof mogelijkheden. Dit is per bank ook keurig en helder verzorgd met een doosje met soorten stoffen en een boekje over de bank. Makkelijk te bestellen en zelf bepalen wanneer hij geleverd moet worden (op korte termijn!) Vervoerder werkt netjes en By Sidde goed bereikbaar bij vragen. En dat alles voor een hele mooie prijs!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooi afgewerkte bank, netjes op tijd bezorgd … ben erg blij met deze bank

Mooi afgewerkte bank, netjes op tijd bezorgd.. ben erg blij met mijn aankoop

Alles is top!

De communicatie verloopt heel fijn. De bezorging is top en de kwaliteit van de bank is heel goed

heel prettig en fijn

fijne winkel in eerbeek, waar je rustig kan rondkijken en proefzitten.

• Welk model heb je gekozen? Nord

moderne banken met een mooi design, daarnaast snelle levering

The look is trendy, mooi en met mooie stoffen. Een aanrader is een bezoek aan de winkel in Eerbeek. De banken vallen wel groot, wij konden hierdoor maar beperkt kiezen. De stof zou wel strakker om de bank mogen.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie bank, snelle en nette levering

Mooie bank, snelle en nette levering

Gewoon top!

Goede service, prima opvolging. Een aanrader en natuurlijk een fantastische zetel ☺️

Erg mooie bank. Snelle levering

In de winkel zijn wij goed geholpen. Bank daarna besteld en binnen twee weken geleverd. Zit heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Fijne, mooie bank en snel geleverd.

De showroom was prettig en goed te woord gestaan. Bank bestellen via site verloopt goed en makkelijk. Bank werd snel en vakkundig geleverd. We zijn erg tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Geweldige bank en service!

De bank bekeken in de showroom en daarbij goed advies gekregen. De bank stond na aanschaf binnen een week in onze woonkamer. Netjes afgeleverd door mensen met kennis van zaken. Onder de pootjes werden zelfs viltjes geplakt. Top service! Kan het iedereen aanraden.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooie bank, snel en keurig geleverd

Mooie bamk in de kleur earth brown! Blij met deze aankoop!

goede prijs kwaliteit

we zijn speciaal naar de winkel gekomen om uit te testen, spijtig dat de afmetingen van de poef niet helemaal kloppen met de rest vd zetel.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Goed snelle service en een prachtige bank

Bestellen en leveren van de bank erg prettig.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Zeer tevreden!

De bank is helemaal naar smaak! En de dames in de winkel waren ook zeer behulpzaam.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Prijs- kwaliteit helemaal goed!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Echt top service. Alles is zo hoed geregeld en er word echt geluisterd naar de wensen van de klant

Ik ben echt tevreden met mijn bank, de kleur was niet mij kleur en het passtte niet in de woonkamer. En bysidde heeft mij zo goed geholpen dat ik hem mocht omruilen naar een ander kleur. Ik vind dit echt een top service. Alles is goed geregeld de bank is goed geleverd , communicatie was top! Heel erg fijn bedrijf!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.