Geweldige zaak met perfecte service

Blij met onze nieuwe bank. Geweldig systeem dat wanneer je een bank gaat bekijken, je een doosje mee krijgt met al stoffen en maten van de bank. En natuurlijk een super snelle levering

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Mooie bank en prima service

Eerst in Leerdam geweest om proef te zitten. Goeie ervaring opgedaan en alle tijd genomen waarin ik door een van de medewerkers goed werd ingelicht en alle vragen werden beantwoord.

• Welk model heb je gekozen? Kaj

Goede kwaliteit, zit comfort en levering

Erg blij met onze bank. Snelle (1 week!) en zeer vriendelijke levering! Bank van goede kwaliteit, design en zit/ ligt heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Wat een fijne en professionele service! Voelde mij gehoord! Binnen een week weer een nieuwe bank geleverd! Duidelijke afspraken die netjes worden nagekomen! Nomi bank zit trouwens heerlijk! Mijn complimenten!

Snel een supermooie bank

Snel een supermooie kwaliteitsbank gekocht via By Sidde. De service en klantgerichtheid zijn top! De prijs is ook netjes. Heel tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super geholpen in de winkel in Leerdam en vervolgens nu al een tijdje aan het genieten van onze prachtige nieuwe bank, heel blij mee! Fijne en snelle bezorging ook :)

Goede service.

De service is top. Snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Goede service en prachtige bank

Personeel is uitermate vriendelijk, ze komen afspraken na en de bank is van goede kwaliteit

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle service, nette aflevering en fijne bank!

• Welk model heb je gekozen? Knud

In de showroom oom Leerdam zijn we goed geholpen en kregen we gelijk de staaltjes stof mee. Na bestellen heldere keuzes over afleveren. Afleveren helemaal volgens afspraak, werden zelfs gebeld dat het iets eerder werd. Heel netjes!! Aflevering ook top! Twee vriendelijke mannen hebben hem keurig in elkaar gezet en n op zijn plek! De bank zit heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super service en perfecte bank

Goede service en snelle levering. We zijn ook zeer goed geholpen in de winkel.

Allis in orde Goede service

• Welk model heb je gekozen? Nord

Het is gelukkig allemaal goed gegaan.

Het was een leuke ervaring om bij Sidde te kijken in de showroom. Alleen het bedrijf Br8 vind ik wel een moeilijk bedrijf. Iedereen zegt maar wat daar. Uiteindelijk is het goed gekomen omdat ik op mijn strepen stond.

Fantastisch!

Een te gekke studio, goed advies en ook gewoon zo gezellig. Das al 1. Snelle levering en wat een topbank. Wij zijn echt mega tevreden, aanrader!

Mooi concept

We zijn goed geholpen in de showroom in Leerdam. Keuze uit een beperkt, maar gevarieerd aanbod. Mooi design en mooie kleurstellingen. Na het bezoek besteld en binnen 10 dagen hadden we de bank binnen. Prima communicatie over levering en ook netjes geïnstalleerd door vriendelijke vervoerder. Aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Kaj

Super mooie bank en goede levering

Wij zijn super blij met de bank. Goede communicatie rondom levering.

Meer dan uitstekend!

De aangevraagde staaltjes had ik na 1 dag in huis. Kleur komt uitstekend overeen met de bestelde bank en hocker. De levertijd was ruim binnen de tijd. De chauffeurs waren netjes en vriendelijk. De bank werd snel in elkaar gezet en tevens namen zij het afval mee.

Goed en snel geregeld.!

Goed concept: mijn bank en kleur stond opgesteld in Eerbeek, goede informatie ter plekke, thuis besteld en 10 dg later stond de bank in mijn kamer, top!

Snelle service, toffe bank

By SIDDE heeft mij een prachtige bank geleverd, goede klantenservice en levering op datum en tijdstip zoals afgesproken.

Fijn!!

Heel blij met de bank! Meteen bij bestellen alneen bezorgdatum kunnen kiezen. Snelle levering; goede communicatie!

Geweldig!

Erg tevreden over de communicatie, de levering maar ook zéker de bank! Hij is ontzettend mooi en zit heerlijk. Onze woonkamer is een stuk gezelliger geworden!

Prima service, snelle levering

Nadat we eerst de bank van onze keuze ‘live’ zijn gaan bekijken ( en uitproberen) in de showroom in Leerdam bleek het bestellen online heel eenvoudig. Na twee weken werd onze nieuwe bank bezorgd. Top geregeld!

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Dit is mijn tweede bestelling bij By Sidde. Alleen maar lof! Mooie zetel, goede kwaliteit, zeer toegankelijke website, zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer stipt in hun levering! Gewoonweg een aanrader!!

Goede bank, snelle levering

• Welk model heb je gekozen? Nord

Heldere en duidelijke communicatie, doen wat beloofd

Prettig contact in de showroom Eerbeek gehad. Duidelijke documentatie. Bestelproces verliep vlekkeloos en ook de levering was top!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.