Snel Goede communicatie En super levering

• Welk model heb je gekozen? Remus

Zeer snelle levering van top bank

De bank wordt binnen 3 weken geleverd. Wij hebben gekozen voor de Kay drie zits met hocker in de kleur Concrete Grey die erg mooi is. De bank zit heel goed. Wel jammer dat er bij de poten niet genoeg schroeven zaten. Maar dit hebben de vervoerders opgelost door schroeven te gebruiken die wij zelf hadden. Probleem opgelost dus. Echt een aanrader om de bank bij dit bedrijf te bestellen.

• Welk model heb je gekozen? Kaj

De bank vooraf in de showroom bekeken. Heel fijn en goed geholpen. Eenmaal besteld, stond de bank een week later in huis. Zo top! De bank is mooi & zit fijn. Helemaal blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Heel tevreden!!!!

Prachtige showroom, we kregen de stalen mee en hele korte levertijd (1,5 week). Vriendelijke bezorgers, ze zetten de bank op z’n plaats, hebben er viltjes onder gedaan en inpakmateriaal meegenomen. En de bank bevalt heel goed.

• Welk model heb je gekozen? Tren

Fijne bank en prettige levering

We zijn eerst de bank Sommer gaan bekijken in Leerdam, waar we vriendelijk zijn geholpen. Daarna de bank online, deze werd erg snel geleverd en op een prettige manier.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle levering en een leuke bank

Personeel in showroom in Leerdam was zeer behulpzaam. De bank werd binnen 3 weken geleverd en zit ook nog lekker!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Erg tevreden met de service en de bank

Sinds een week zijn wij de trotse eigenaren van een By Sidde bank; Remus in Mint Blue. Een plaatje! Het zitcomfort is top en de stof prachtig. De reden dat ik geen 10 sterren geef is dat ik niet weet hoe de bank zich gaat houden in de komende jaren maar om eerlijk te zijn heb ik daar wel een goed gevoel over. De bezorging was top; precies op de gevraagde dag en supersnel ingehuisd en op z’n plek gezet. Handig ook met de herbruikbare hoes. Al met al een zeer tevreden klant en ik zou zeker weer bij jullie kopen.

Super leuke kwalitatieve banken

Prettig geholpen in de fraaie showroom in Eerbeek. Mooie collectie banken en stoffen, en bijbehoren. Wij hebben in verband met onze hond gekozen voor de volledig gerecyclede bank Liv. Snelle levertijd en keurig afgeleverd en gemonteerd.

• Welk model heb je gekozen? Liv

In één woord GEWELDIG!!

Wij waren meteen 'verliefd op de bank Sommer! Besteld, top levering! Echter bleek door een reken fout van ons dat het XL model net niet paste. Gebeld met de klantenservice en de bank werd een week later omgeruild voor het kleinere formaat. Echt wat een top service!!! Wij zijn heel blij met de prachtige bank!

Levering binnen 9 dagen!

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden waardoor je niet een hele dag thuis hoeft te zijn. De bank is van een prima kwaliteit en ziet er prachtig uit. Ook zit hij heerlijk. Kortom, wij zijn heel tevreden. We zijn van te voren wel in de showroom gaan kijken.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Duidelijke communicatie per mail.

Mooie goed zittende bank ;prima en vooral safe bedrijf.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie, comfortabele bank aan een scherpe prijs

Zeer positief

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooie bank en goede service!

Heel blij met de snelle levering. We konden een afspraak maken die ons goed uitkwam. En natuurlijk blij met de mooie bank en hocker.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Super mooie bank en goeie levering

• Welk model heb je gekozen? Moa

Vlotte levering van heerlijke en mooie bank

Nadat wij de bank in de showroom hebben bekeken, hebben we deze via de site besteld. Super dat jezelf een datum van levering kan kiezen en ook dat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Bank zit heerlijk en staat goed. Zijn we erg blij mee. Een heel klein minpuntje was het vele plastic waarin de bank verpakt was. werd keurig uitgepakt en meegenomen, maar toch..

Goede service mooie bank

Uitstekend, snelle levering. Was alleen 1 pootje stuk. Maar zeer snel nagestuurd

Aanrader

Vriendelijke medewerkers, makkelijk te bestellen en snelle levertijden. En niet te vergeten, de bank is prachtig en zit heerlijk (toch spannend online een bank online kopen zonder het even getest te hebben)!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Het gemak waarmee je ver vooruit kunt bestellen

• Welk model heb je gekozen? Tren

Super fijne bank !!!

Binnen één week in huis….. onvoorstelbaar , maar toch echt waar .. Oude bank , tegen meerwaarde, meegenomen, hoe handig is dat. In Leerdam , proef kunnen zitten…. Mooie winkel Nogmaals…. Wij zijn er erg blij mee

• Welk model heb je gekozen? Kaj

Goed geholpen in de winkel in Leerdam, online besteld, ging super!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Snelle en nette levering.

Fijn dat er een showroom was waar alles staat om te kijken, voelen en ervaren. Is ook op afspraak dus kon in alle rust zonder opdringerigheid. Erg fijn en mooie showroom in Eerbeek. De levering van de bank ging volgens afspraak, was netjes en te volgen via een link. De bank Nord zelf voldoet zeker aan onze wensen. Hij is stevig en mooi, makkelijk in delen uit elkaar te halen en met de extra hocker kun je hem zelfs wat anders moduleren. Reeds een vlekje gehad en gemaild naar het service center. Direct goed geholpen met advies. Al met al zeer tevreden met onze aankoop.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Van begin tot eind: top!

De aankoop van de bank verliep precies zoals gehoopt. Online oriënteren op basis van goede foto’s op website, bekijken en proefzitten in de studio, dan gemakkelijk online bestellen en voor we het wisten werd de bank al thuis afgeleverd! In 2 weken zelfs. We ervaarden ook een goede service bij aflevering. Dankjewel by Sidde.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Prachtige bank en snel bezorgd

Na een kijkje in de nieuwe showroom in Leerdam, besloten dat het de Sommer in chinois green ging worden. Super snelle bezorging en een heerlijk grote bank die lekker zit. De stof is niet helemaal bestand tegen kattennageltjes, maar de haaltjes zijn makkelijk weg te halen met een pluis tondeuse. Of nageltjes trimmen ;-)

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Precies zoals verwacht. Levering was snel. Ook het pootje was stuk was gegaan tijdens vervoeren was snel geleverd!

Goede service!

Alles is gelopen zoals het hoort en de bankstel is volledig naar verwachting.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.