Helemaal top!

Ontzettend blij met de aankoop van onze bank. Super snel geleverd en de kwaliteit is echt top.

Een mooie bank in huis

Ik heb de bank eerst bekeken in de showroom in Eerbeek. Fijn dat dat kan, dat maakt het kiezen een stuk makkelijker. Na het bestellen online werd de bank binnen 1,5 week geleverd. De leveringsafspraak maken ging moeiteloos. Na de levering bleek de bank 2 kleine beschadigingen te hebben aan de stof. Na contact met de klantenservice heb ik besloten om deze bank te houden en een korting te accepteren (ruilen voor een nieuw exemplaar was ook mogelijk). Ik heb de bank nu bijna 3 weken en ben vooralsnog zeker tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Precies hetgeen wat we zochten!

Aan alle verwachten wordt voldaan, kwaliteit, uitstraling en de uitstekende werkwijze.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooie kwaliteit bank, snel bezorgd

Wat een Service!

Abslouut een goede ervaring. De nieuwe zithoek was met 6 dagen al geleverd. Zondag besteld, zaterdag in huis en keurig gemonteerd door twee aardige jongens. Materiaal en afwerking voelt en ziet er zeer kwalitatief uit. Zeker aan te bevelen.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Goede service, mooie banken en snel geleverd. De vlekkengarantie die erbij komt is ook fijn, zeker met de beige bank. We zijn zeer tevreden met de service en de bank! We hebben van te voren de bank bekeken en getest of deze lekker zit in Leerdam. Thuis zit de bank nog niet zo lekker als in de showroom, maar het wordt al steeds beter!

Toppie

Alles volgens plan verlopen , niets dan lof.

Geweldig!

Mijn gehele ervaring met By Sidde was just perfect! Ik heb meerdere stoffen besteld! Alles was gratis, terwijl ze by andere sites ervoor chargen! Beslissing maken voor zo’n grote aankoop is nooit makkelijk vooral als je online bestelt. Ik heb geen auto en weinig tijd om showroom te bezoeken. Dus aan de hand van stofvoorbeelden en afmetingen en instagram foto’s heb ik maar gekozen! 2 jonge (super vriendelijke) mannen hebben mijn super mooie bank binnen no time in elkaar gezet! Super blij mee! Hele rijke uitstraling voor relatief weinig geld! Yesss!!! just love it! P.S: Excuses voor foutjes in mijn Nederlands! Btw, ik schrijf nooit recensie maar by Sidde heeft het dik verdiend! Hartelijk dank!

Mooie en fijne bank

De bank past perfect in ons interieur. Service van het bedrijf is uitstekend.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Netjes op tijd geleverd. Juiste stof en kleur en geleverd met de juiste uitleg voor een prima prijs en vooral goede kwaliteit.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Super mooie en fijne bank, snelle levering.

In de showroom alle banken bekeken. We waren er al snel uit welke het moest worden. Thuis online de bank besteld en ruim een week later stond ie al in de woonkamer. Verpakking ect werd weer meegenomen. Heel fijn!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

heel erg blij met mijn nieuwe bankstel

makkelijk te bestellen. goede levering, en hij zit heerlijk. mooie kleuren ondanks dat het niet heel veel keuze is. Je kleur moet er wel net tussen zitten. Ook de prijs kwaliteitverhouding is erg goed. Ik heb de bank nu 2 weken ben hoop er nog jaren plezier van te hebben.

Snelle service, goede kwaliteit

Bank eerst proefgezeten, besteld en op afgesproken tijdstip geleverd en in elkaar gezet.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Topservice en hele mooie producten

We hebben een bank besteld en kregen deze netjes op tijd aangeleverd. De bank ziet er erg mooi uit en zit prima Zou BySidde zeker aanbevelen

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Gewoon doen, makkelijker kan niet

Middels informatie op de website een bezoek gebracht aan de vestiging in Heerenveen, na uiteraard eerst een setje van de diverse kleuren stof van de bank te hebben ontvangen. Zeer prettige ontvangst in de zaak in Heerenveen, waar duidelijk uitleg wordt gegeven. Diverse mogelijkheden zijn er uitgebreid doorgenomen. Thuis nog eens bekeken welke bank er het beste bij ons zou passen en via de site de bestelling gedaan. Heel erg gemakkelijk. Goede communicatie over vervolgtraject en de bank kon zelfs al binnen een week geleverd worden. Aflevering ging ook voorspoedig en wij waren zeer tevreden over de gekozen combinatie.

Mooie bank, snelle levering

Het concept van BySidde is erg fijn. Er zijn een aantal showrooms waar ze de modellen laten zien en waar je in alle rust kleuren kunt bekijken en even kunt zitten. Daarna kun je simpel online thuis (of eventueel samen met een medewerker) de bank bestellen. Wij zijn gelijk overstag gegaan door de ontzettend snelle levertijd. Wij hadden binnen 9 dagen onze bank staan (en dat is standaard). Ook hun garanties en levering is erg goed. De bank werd geplaatst en het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Wij zijn in ieder geval erg blij met onze Finn in beige

• Welk model heb je gekozen? Finn

Goede service, mooie bank!

Medewerkers in showroom Heerenveen erg vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat er 'beperkt' keus is qua modellen en stoffen, weet je beter waar je aan toe bent. Vonden wij heel prettig. Supersnelle levering in een week, nooit eerder meegemaakt. Vriendelijke bezorgers en ook behulpzaam. Al met al fijne ervaring en een hele mooie bank! Model Nord..stevige zit is even wennen maar is ook deels nog nieuwigheid.

helemaal goed

Mooie bank, zit heerlijk! Snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Ontzettend blij en tevreden!

Natuurlijk best even spannend, een bank kopen zonder deze live te hebben gezien. Maar na het lezen van de goede recensies namen we de gok. En naar volle tevredenheid! Wat een fantastische service en geweldige bank! We zijn oprecht heel blij!

Heel vriendelijk personeel

Mooie winkel, Goed geholpen en vlot geleverd

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Super service en kwaliteit

Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van bank Finn. Zitcomfort is geweldig!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Prachtige bank en geen maanden wachten!

Bij By SIDDE doe je veel online, maar gelukkig zijn er ook showrooms waar je de verschillende modellen kan uitproberen. Heel fijn om de stalen van de stof mee te krijgen, zodat je het thuis nog kan bekijken in het interieur. De bestelling verloopt makkelijk online en de levering is heel snel. Hierdoor kan je het in geval van een verbouwing goed afstemmen op de opleverdatum van een woonkamer. De bezorgers waren erg vriendelijk, hebben de bank in elkaar gezet en geplaatst waar ik wilde. Al het verpakkingsmateriaal ging weer mee de vrachtwagen in. Enig minpuntje: de viltjes voor onder de poten misten, maar gelukkig had ik nog iets in huis.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Leuke meiden in Heerenveen waar we proef gingen zitten, keuze en stof gemaakt thuis nog nameten en n besteld Bank was er met 5 dagen echt super snel en we zijn er heel blij mee

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heel fijn bedrijf met goede service

Fijne showroom in Heerenveen met aardige behulpzame medewerkers. Telefonische klantenservice goed bereikbaar en denken goed mee. Onze bank paste bij de eerste aflevering niet door het trapgat. BySidde heeft bij een tweede levering een verhuislift erbij geregeld. Uiteraard kostte wel even iets (195,-), maar verder hoefden we niet te betalen voor dat de bank in eerste instantie weer mee terug genomen moest worden. Verder enorm tevreden met onze Nomi XL bank. Echt een eye catcher en hij zit/ligt super goed. Niet te vergeten de bizar snelle levertijd! Vergelijk dat maar eens met andere meubelzaken. Kortom: zeer aan te raden! Enige minpuntje, vandaar de 9: we hadden graag gelijk over de optie gehoord om de bank met verhuislift te bezorgen.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Snelle levering en mooi design!

Aangezien mijn nieuwe woning nogal onverwacht mijn kant op kwam, en ik snel wilde verhuizen, was het dus van belang dat ik snel een nieuwe bank geleverd kon krijgen. By Sidde was razendsnel met alles, en hield mij goed op de hoogte van het verzendproces alswel de levering. Ook de monteurs waren vriendelijk en snel. Ondanks dat ik de bank nog niet in het echt gezien had, en alleen online, was deze precies zoals op de website. Het is een stevige bank met veel ruimte (Nord 4 zits) en past perfect in mijn nieuwe interieur.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.