Geweldig en ook nog eens netjes en goed ingepakt.

Ik was erg blij met de bestelling, Werd netjes via de mail op de hoogte gehouden en de producten waren zeer zorgvuldig ingepakt.

Geweldig geholpen

Snel en heel vriendelijk geholpen

Uiterst correcte plezierige afhandeling van een onverhoopte vertraging van de bestelde items !

Mijn bestelde frite- mandjes zijn superieur en voldoen ruimschoots aan de verwachtingen !

Slechte service

Niet kunnen retourneren van mijn bestelling. Onduidelijke voorwaarden.

Goede communicatie over het niet op voorraad zijn van mijn bestelling. Met info over wanneer mijn bestelling er wel zou zijn. Items heel goed verpakt. Top!

snelle service/bezorging goed verpakt

fijne glazen

Snelle levering en fantastische service.

Snelle levering. Prettige en snelle communicatie op het moment dat ik mijn bestelling wilde retourneren, omdat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Snelle afhandeling (terugbetaling) van de retour. Snelle verzending van nieuwe bestelling.

Snel

Prima keuze en op tijd geleverd!!!!!!!

Amper een dag en de bestelling word geleverd en super goed ingepakt

De bestelling verliep vlot

Stevig ingepakt . En de levering op tijd zoals eerder aangegeven was .

Heel fijn geholpen

Ik was op zoek naar een bepaalde borden van een servies. Via de website een vraag ingediend, waarop ik heel snel antwoord kreeg en een link om makkelijk te bestellen. Daarna ook snel ontvangen in zeer veilige verpakking. Top!!

Mooi item snel geleverd

Ze doen wat ze beloven. Prachtig item en volgende dag geleverd.

vlot en snel geleverd!

heel tevreden met de blauw/groene diepe borden! ook met de vlotte levering en zeer goed verpakt!

Snelle levering en hele mooie koppen.

Hele mooie koppen.

Goed en gemakkelijk

Spullen besteld via overzichtelijke site prijskwaliteit goed en een perfect verpakte levering.

Supersnel

Melkkannetjes besteld; volgende dag in huis. Supersnel!

Mooie borden

Jullie zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn

Vriendelijk contact en duidelijke communicatie

Vriendelijk contact en duidelijke communicatie

Tegenvaller en opsteker

Van de 10 glazen die ik bestelde, waren er 4 stuk. De vlotte manier waarop deze schade hersteld werd, maakte het weer goed.

Uitstekend!

Ik heb een bestelling gedaan, en super snel ontvangen. Het geen wat ik besteld had is in uitstekende ontvangen. Ben er heel tevreden over. Blij met m'n glazen.

Duur

Ik had de bestelling gestopt ik vind de levering kosten veel te duur. Maar ik heb ze vandaag betaald.

Mooi en robuust

De bezorging was heel vlot. De glazen waren goed ingepakt.

De borden zijn perfect en hele goede service

Ik ben erg tevreden

Stevinstraat 6