Geen zorgen bij beschadigde borden

zeer goed geholpen en wanneer bleek dat er zaken beschadigd waren, onmiddellijk het nodige ondernomen om dit recht te zetten. mooie zaken alvast, dank voor de goede zorgen

prima service en razendsnel geleverd

uitstekend

Snelle en probleemloze afwikkeling van de bestelling

Het vinden van het artikel dat je zoekt, het bestellen, betalen en afronden is gemakklijk en snel. Ook de levering meteen de volgende dag is helemaal goed. Zou niet weten wat hier nog aan te verbeteren valt.

Goed, mooi en degelijk

Super goed !

Mooie espresso set van goede kwaliteit en uitstekende service!

De Espresso Schotel 11 cm en Espresso Kop 70 ml Gural Bistro Special zijn prachtig, van hoge kwaliteit en precies goed voor een perfecte espresso. De levering liep een beetje vertraging op, maar het Borden&Zo-team hield me goed op de hoogte en stuurde de bestelling meteen na ontvangst van nieuwe voorraad. Heel tevreden, dank jullie wel!

Goede accurate service, snelle levering.

Goede service en snelle levering. Helaas waren de artikelen onvoldoende op voorraad; ik werd hierover snel per mail geïnformeerd. En ik kreeg direct alternatieven aangeboden. Het te veel betaalde bedrag werd meteen teruggestort, De uitverkochte artikelen hadden wellicht eerder van de site gehaald kunnen worden. Ondanks dat ben ik heel tevreden over de afhandeling door dit bedrijf.

Vlot geleverd

Snel geleverd en goed ingepakt

duidelijke communicatie en snelle levering

Producten ,door veel vraag, niet op voorraad. Netjes op de hoogte gesteld hiervan. Daarna volgens afspraak ook geleverd gekregen! Top!

Wij hebben ooit eerder besteld. Die borden zijn nog steeds mooi. Nu met deze bestelling is er tijdens het verzenden wat stuk gegaan. Direct reactie op mijn mail. Klantvriendelijk, goede service en er wordt snel gehandeld. Ook de kwaliteit van de materialen is top!

Goede communicatie over bestelling

Ik heb lepeltjes besteld en kreeg vlak daarna bericht dat de lepels vertraging zouden oplopen. Kreeg een correcte mail met de vraag of ik daar op wilde wachten of dat ik de order wilde annuleren. Ik moest ongeveer 3 weken wachten en kreeg toen keurig bericht dat het onderweg was. Meer communiceren geeft vertrouwen dus ik ben heel tevreden.

Prima 29 cm glazen kom

! kom besteld. Binnen 1 dag ontvangen. Kom ziet er prima uit en zullen we zeker gebruiken. Jammer dat hij niet in de oven mag. Voor de rest zeer tevreden.

Alles top geregeld

Snelle levering, goed verpakt, top service

Ik had borden besteld en volgende dag waren zij al bij thuis!! Helaas een is kapot gegaan gedurende transport, maar zonder problemen krijg ik een paar dagen later een nieuwe bord!

keurig op tijd geleverd; nette bordjes

zonder poespas, professionele site

Goede service. Transparant.

Goede communicatie over de levering. Goed verpakt in hergebruikte verpakking.

snel, goed

De bestelde borden zijn goed verpakt en de dag na de bestelling bezorgd en heel aangekomen. Ook de communicatie was goed

Snelle levering en super verpakt

Snelle levering conform aangegeven bij de bestelling en zeer goed verpakt

Snelle levering. Precies wat ik besteld had

Heel snel geleverd Track en trace klopte ook. Precies wat ik nodig had......eetbak voor 2 konijnen.

Bord

Mijn ervaring is goed

Snelle en goede afhandeling! Bordjes goed verpakt!

Snel bezorgd, prima kwaliteit, een aanrader.

Heel snelle respons, uitzonderlijke klantendienst. Ik had 2 beschadigde borden ontvangen en anderhalve dag later ontving ik al nieuwe.

Zeer goed.

Vriendelijke service, snelle levering, billijke prijs. Alles perfect!

Mooie glazen voor goede prijs

Een ander model cognac glazen. Erg mooi. Weer eens wat anders

De volgende dag al bezorgd.

Stevinstraat 6

9351VK Leek