Super snel geleverd. Prachtige borden.

Super snel geleverd. Prachtige borden.

Kwaliteit

Goede service, snelle levering!

Het eten is een feestje met deze borden!

Heerlijk om te eten van deze borden! Ook de verzending was supersnel, in één woord geweldig!

Goeie kwaliteit

Materiaal van hoge kwaliteit en stevig verpakt!

correcte eerlijke afhandeling van de bestelling. Er is direct gereageert door Borden&zo dat het artikel niet voorradig was en dat de levering enige dagen op zich kon laten wachten. Product isdaarna ook vrijsnel geleverd.

goede kwaliteit en snelle verzending

Prettige website met goede productaanwijzigingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Alles prima en snel ontvangen

Snelle levering. En alles goed verpakt.

Snel besteld en snel en goed afgeleverd

Grandioos

snelle en correcte levering, manco's worden probleemloos opgelost.

Mooie eierdopjes besteld voor een keurige prijs en vlot geleverd. Goede communicatie over de levering.

Vlotte bestelling en levering.

De borden gebruik ik in de vakantiehuisjes die ik verhuur. Ze zijn wel vrij fragiel.

Het was super

Alles verliep super vlot en snel

Snel, duidelijke communicatie, top!

Snelle verzending, duidelijke communicatie over voorraad, backorders en te verwachten leveringstijd. Servies goed verpakt. Volgende keer bestel ik weer bij borden&zo!

Snel en goed

Was goed, geen problemen ervaren

Mooie borden, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering, garantie bij eventuele schade verzending

Prachtig product, vlotte levering, prettige communicatie, uitstekende service!

Probleem werd perfect opgelost.

Goede site snelle levering

Bij de bestelling kreeg ik te horen dat de borden niet op voorraad was en werd goed op de hoogte gehouden. Toch nog een snelle levering. Ben tevreden

Mooie bordenset

Ze hebben keurig gebeld, want de borden waren niet direct leverbaar. Ik kreeg de keuze om geld terug te krijgen of even geduld te hebben. Een week later waren de borden alsnog binnen. Ging nog best snel snel

Snel en goed

Volgende dag in huis

Ingepakt zoals het hoort

Alles is heel toegekomen. Geen enkele breuk. Hebben al op andere plaatsen besteld ( daarentegen vele mindere hoeveelheid maar toch als we dan 20 borden bestellen, zijn er 8 gebroken.) Bij borden en zo geen enkele breuk. Top top top

Mijn glazen goed verpakt en op tijd binnen!

Voor mijn feestje nog extra glazen nodig. Duidelijke site, benodigde glazen hierop goed vindbaar, goede prijs, stevig verpakt en op tijd binnen!

Uitstekende service, snelle reactie

Alles volgens afspraak. Toen een bord gebroken bleek tijdens vervoer, meteen een nieuwe gekregen. Excellente service!

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden in de duidelijkheid van de website en de klantbehandeling. Vooral de snelheid van levering was super!

Stevinstraat 6

9351VK Leek