Top snel geleverd en goede kwaliteit

Slechte communicatie

Bestelling gedaan en betaald, 's avonds een mail dat mijn bestelling deels niet voorradig was. Zou binnen een paar dagen weer op voorraad zijn en geleverd. Na 12 dagen zelf maar weer gemaild, voorraad stond nu op 0. Werd niet meegedacht aan oplossing ( ging om huwelijkscadeau, maar al ruim een week te laat dus). Zelf maar creatief gedacht en toen kon e.e.a ineens wel. Zelfs dat wat niet voorradig was was er dus wel. Levering kwam de volgende dag.

Perfecte service

Alles is snel en perfect verlopen

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie

Bestelling snel en goed verwerkt.

Mooie vlakke witte pizzaborden (Saturnia 33), prima prijs, snel verzonden en goed verpakt.

Heel snel

Heel goed ingepakt ! Snel levering.

Mooie borden, goede service

Er waren niet genoeg borden op voorraad. Keurig hier een mail over gehad. En daarna snel verstuurd. Mooie kwaliteit borden

Zeer goede ervaring

Eerste keer dat ik iets heb besteld, maar zeker niet de laatste keer. Super snelle levering, goede verpakking. Een aanrader.

Snel een zorgvuldig

Ik miste bij aankoop servies drie borden. Gelukkig zag ik ze bij voor een zo. Uiteraard wilde ik ze snel hebben. En inderdaad zoals beloofd een dag later goed zorgvuldig verpakt had ik ze in huis . Nu is mijn servies kompleet en ben ik er super blij mee

Fijne online winkel

Prima ervaring. Goede producten.

Zeer snelle levering. En er was één bord te weinig geleverd en dat werd onmiddellijk opgelost.

Helemaal blij!

Thank you so much for following the special instructions. I really needed to replace the diepe bord, and your website did not have the right color, but you managed to send the right one anyway. Wonderful!

Mooie kwaliteit

Prachtige borden. Allemaal een unieke vorm en kleur. Heel blij mee! Snelle levering Goed verpakt. Vind het alleen niet handig dat er alleen op de tape breekbaar staat in het paars. Niet echt duidelijk voor de bezorger dat het om iets breekbaars gaat.

Mooie kwaliteit

Snelle bezorging, mooie kwaliteit en goed verpakt.

Prima kunnen bestellen en op de hoogte gehouden

Ik wist wat ik zocht en kwam gelijk op jullie website. Bestelling snel gedaan. Toen eerst wachten op onze betaling. Maar na betaling snelle levering. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden.

Prima aankoop

Artikel keurig verpakt en geleverd zoals op de site vermeld staat. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Veel aanbied, goede snelle service, perfecte bezorging.

Snel, makkelijk en de borden waren voor de bezorging erg goed ingepakt.

Correct

Alles gegaan zoals het hoort. Prima!

snelle levering en super goed verpakt!

kon bestellen door voorruit betaling. snelle en correcte afhandeling en levering

Heel snelle levering. Product zoals te zien op de website. Breekbare tassen heel goed verpakt.

Perfecte service

Twee whiskey glazen gekocht. deze werden heel goed in bubbel plastic verpakt en in een passende doos met papier verstuurd. Heel netjes en ook nog eens vlot.

Levering en service verdienen gewoon een 10

Diepe en ontbijtborden besteld en betaald. De ontbijtborden bleken niet meer leverbaar, binnen een dag stond het geld weer terug op de rekening en waren ook de diepe borden geleverd. Goed verpakt en zonder beschadigingen. Meer kan je als online klant niet wensen.

Ruime keus,snelle levering.

Er is ruime keus,het wordt snel geleverd. Super service.

Zeer positief

Aflevering naar wens verlopen.

Stevinstraat 6

9351VK Leek