Alles klopt. Goed benaderbaar, je krijgt antwoord op je vragen. Goed advies. Snelle levering.

Vlotte en snelle levering

Goede wijn behoef geen krans!!!!!

Zes cappuccino kopjes in verschillende kleuren met schotels besteld via internet, wat zeer soepel ging. Binnen een kwartier een mail van Borden&Zo dat een schotel niet voorradig was in de door mij bestelde kleur en ook niet meer geproduceerd werd. Borden&Zo gaf aan mijn bestelling aan te passen en het bedrag van het niet leverbare schoteltje en het wel leverbare kopje aan mij te crediteren of een andere kleur te bestellen. Aan gegeven via mail dat ik een andere kleur wilde. Binnen een kwartier naar mij mail al de bevestiging dat mijn bestelling was aangepast en dat ik het bestelde de volgende dag zou ontvangen. Bovenstaande klinkt logisch echter dit speelde zich allemaal af op vrijdagmiddag na 16:00 uur. Op zaterdag de kop en schoteltjes ontvangen met een duidelijke beschrijving er bij wat te doen voor het geval er is beschadigd was of er een productiefout te zien was. Natuurlijk niets beschadigd. Kop en schotels hebben de perfecte maat voor onze koffie machine. Dus dik tevreden. Petje af voor de snelle en goede servic.

Heel vlotte service!

Heel vlotte levering, alles goed verpakt.

Precies geholpen zo al als in het gewenst had

Artikelen goed verpakt. zeer snelle levering. Kortom ik ben zeer tevreden.

Artikelen komen qua materiaal en kleur niet overeen met het geleverde.

Artikelen komen qua materiaal en kleur niet overeen met het geleverde.

Snelle service en met opmerkingen of vragen heel snel antwoord op je vraag. Top!

Na 2 jaar toch keurig mijn bestelling binnen

Mijn bestelling was niet op voorraad Door mail en telefonisch contact had ik er vertrouwen in dat het goed kwam Wilde ik mijn bestelling annuleren dan krijg ik min geld terug gestort Mijn bestelling is keurig na een aankondigde mail bij mij bezorgd en ben er heel blij mee

Goede kwaliteit borden, heel snel verzonden en helemaal niet duur. Heel erg blij mee.

Goed en snel.

Snelle levering, zoals aangekondigd op de site. Degelijk verpakt. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle en correcte levering

Goed verpakt en snel geleverd!

Snelle reactie op vragen

Bestelde product was kleiner dan aangegeven. Aangepast op de website. Correspondentie verliep keurig en zeer snel

Top service en top personeel. Ik zal zeker aan jullie denken als ik mijn servies weer wil uitbreiden.

Goede ervaring

snelle levering, maar productcontrole kan beter.

Van de 6 ontvangen saladekommen, zitten er op 2 enkele onvolkomenheden (glazuurfouten).

Uitstekend verwachtingsmanagement!

Het bestek wat ik besteld had bleek helaas niet meer voorradig. Kreeg direct een mail of ik order wilde annuleren of erop wachten. Verwachting was dat het er met een week of drie zou zijn en exact drie weken later stond PostNL op de stoep.

Heel positief

Betrouwbare service en snelle levering

Al voor de derde keer hier servies besteld. Mooi en kwalitatief materiaal en iedere keer met een goede en snelle levering.

Goed ingepakt en verzonden.

Snelle levering en dat het goed verpakt is verzonden.

uitstekend

Correcte levering en breekbare zending keurig verpakt

UITSTEKEND

SNEL GELEVERD EN VOLGENS AFSPRAAK

Goed heel aangekomen echt goed verpakt.

snel geleverd

goed verpakt daardoor geen schade

Voor het eerst hier iets besteld. Ik had een verkeerde postcode opgegeven, meteen na de bestelling doorgegeven en kreeg vrijwel direct antwoord ! Topservice.Besteling goed verpakt, ben zeer tevreden.

Stevinstraat 6

9351VK Leek