Snelle levering, goed verpakt!

In het weekend besteld en maandag al in huis. Blij met de borden van Q Authentic!

Op zondag besteld, dan denk je, dat wordt pas dinsdag op zijn vroegst geleverd. Nope, volgende dag, maandag dus, was mijn bestelling er al. Dat is niet snel, dat is super snel! Top-Job!

alles okay

alles okay

Snel geleverd, zeer goed verpakt tegen breuk.

Lekker vlot en meedenkend

Had op korte termijn bekers nodig. Gekozen bekers bleken niet op voorraad. Direct werd een passend alternatief geboden zonder gedoe.

Zeer positieve ervaring.

Klantgericht 100%. Zeer goede communicatie ivm product dat even nietleverbaar was. Constante updates. Top service !!

zeer snel en keurig verpakt geleverd.

zeer snel en keurig verpakt geleverd. Kreeg direct een mailtje na mijn bestelling dat de bestelde borden uitverkocht waren maar ze komen as vrijdag weer binnen. Ik had ze zaterdag in huis.

Direkt op mijn klacht gereageerd en opgelost.

Meteen mijn gebroken servies vervangen.

Nvt

Nvt

Precies wat we zochten

Ook de bezorging was prrfect

Correcte levering

Goede communicatie kwestie levering in drukke tijden. Enkel spijtig dat de leverancier/bezorger het pakket simpelweg over de poort had gegooid.

Aantal dingen niet direct leverbaar. Kreeg direct een mailtje met tekst en uitleg. Reden was begrijpelijk en geen enkel probleem voor ons.

Zeer tevreden over de snelle afhandeling.

Het geheel vanaf de bestelling ging snel en werd per mail goed begeleid.

Fantastisch goed kwaliteit van de service en artikelen en super snel afgeleverd

Ik heb een zeer goede ervaring met deze online-service: gemakkelijk bereikbaar om contact op te nemen die meteen reageert. Alle artikelen zijn van fantastisch goed kwaliteit. De verrekening werd snel geregeld. Het geld is snel terug gestoord. De aflevering kwam snel op de volgende dag na de dag waarop mijn bestelling plaats heeft gevonden. En het is op drukke dagen vóór de Kerstmis! Hartelijk dank!

Ok

Zeer vlotte service, super communicatie.

Een uur na mijn bestelling kreeg ik al een persoonlijke email met de melding dat niet alle artikelen voorradig waren. Men stelde me voor de 2 ontbrekende stukken enkele dagen later kostenloos op te sturen. Mijn order was niet dringend dus we zijn overeengekomen dat alles samen zou verstuurd worden. Het pakket kwam enkele dagen later aan, heel goed verpakt. Dankuwel voor de vlotte service.

Snelle en goede service

Bestelling werd snel verzonden en goed verpakt!

Levering was, ondanks de kerst periode, heel snel.

Helesnelle levering en de producten kwamen goed overeen met de foto's.

Heel goed!

Besteld en binnen 24 uur geleverd! Dat mag een prestatie heten!bedankt!

Zeer snelle levering en goed verpakt.

Mooi.spyl.

Heel snel geleverd en goed ingepakt!

topfirma

ze hebben het geen ik wou en alles op 1 dag geleverd

heel efficient

Aangenaam verrast van de vlugge levering en het verstrekken van duidelijke info

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ook werd ik keurig middels mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en wanneer het precies geleverd zou worden. En daarbij was alles meer dan goed verpakt! Tevreden klant dus

Stevinstraat 6

9351VK Leek