Deel bestelling stuk geleverd. Geen reactie

3 vd 6 geleverde kommen zaten in scherven in de doos. Ik heb meteen een mail met foto's en alle gegevens gestuurd, zoals op de pakbon staat. Geen reactie. Klantenservice gebeld. Geen reactie. Op de doos stond ook niet dat de inhoud breekbaar was, dus waarschijnlijk is het bij PostNL misgegaan, maar na 2 dagen had ik toch wel een reactie van Borden enzo verwacht. Misschien is Scherven enzo een betere naam

Fijne snelle service

Zeer goed. Netjes verpakt en snel geleverd.

Prima service gelijk beantwoorden van de mail.

PrimA bedrijf ze houden je goed op de hoogte wat je zending betreft.

Verrassend en verzorgd!

Een leuke, betrouwbare ontdekking

Mooie glaasjes gekocht. Artikel was niet op voorraad mr werd toch snel geleverd

Snei, goed, prijs oke en goede klantcontact/service

topservice en snelle levering.

Heel vlotte levering. Goed en stevig verpakt.

Wat ik besteld had was niet meer op voorraad. Ze kwamen met verschillende suggesties en hebben het netjes opgelost

persoonlijke aandacht

Het product wat ik kocht was niet op voorraad en kwam een paar dagen later. Ik kreeg daar direct een persoonlijk bericht over. De spullen waren heel goed verpakt en op een klein onderdeel met een productiefout werd ook meteen goed en persoonlijk gereageerd. Erg fijn, alsof je bij de winkel op de hoek was.

Heel attent.

Goed. Zou daar zo weer wat bestellen.

Snelle, nette levering!

Product precies als op foto.

prima communicatie over de levering

Tav van de levering werd er een mail gestuurd waarop gereplied kon worden. Vragen werden direct beantwoord, dat vond ik heel prettig.

Netjes geregeld

Goed geregeld, goede informatie. Keurig

Kwaliteit prijs en levering fantastisch

Breekbaar materiaal goed ingepakt

De tassen die ik wou

Product was naar verwachting, snel bezorgd, goed verpakt

De doos kwam met een kapotte hoek binnen, maar het product was zo goed omwikkeld dat alles er prima uitzag

Snelle levering goed product

4 porseleinen Young Squito schalen besteld. Het model is hetzelfde de schalen zijn echter van een ander merk en afwerking is goed maar niet perfect. Desondanks goede schalen voor gebruik.

Alles goed verlopen

Zeer goede website om te kopen alles tot in de puntjes verzorg Snelle bediening en snel verzonden. Dank u wel.

Ondergemiddeld

Voor één houten bord 25 cm, betaal ik uiteindelijk €28,65. Dat is voor mij toch reden om nooit meer zaken te doen met hullie

Leuke senseokopjes

Goed verpakt, waren wel een beetje stoffig en af en toe een klein productiefoutje, maar dat is niet heel erg.

Uitstekende service!

Bestelling een dag later netjes verpakt in huis!

Geweldig blij met de bestelling

De glazen en de whisky stones waren zeer goed verpakt afgeleverd, ben er zeer blij mee.

snel

wat een snelle levering.

Zeer tevreden, snelle service

Borden zijn prima

Fijne service

Een prachtig servies besteld. Komt overeen met de foto’s op de website. Ik kreeg direct een mail dat sommige producten niet voorradig waren en dat het een paar dagen langer zou duren. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent, erg fijn. Alles is netjes ingepakt zodat het vervoer van het servies veilig gaat.

Stevinstraat 6

9351VK Leek