Verwachting duidelijk maken richting klant ivm levertijd

Ben blij dat jullie een mail stuurde over de vertraagde levering en daarbij de opties Top !

Goede kwaliteit!

Snelle levering en de borden waren goed verpakt. Wij zijn er blij mee!

Très bon service

Qualité au top et service après vente au top je recommande

Probleemloos

Zoals vorige keer perfect verlopen. We hebben wat op de borden moeten wachten, maar dit was vooraf duidelijk gemaakt en heeft uitsluitend met de fabrikant te maken. communicatie verloopt erg vlot en zeer vriendelijk. Zeer aan te bevelen.

Snelle levering en mooi artikelen!

De bestelde artikelen zijn erg mooi. De levering was heel snel, al de volgende dag en de artikelen waren ook erg goed verpakt. Heel leuk dat er een bon bijzit voor 5% korting bij de volgende bestelling!

Prachtige handzame borden.

Zaterdag besteld en maandagmiddag bezorgd. Ook de theeglazen zijn van het goede formaat. Mooie zending

Goed, snel en precies wat ik nodig had.

Een goede website, duidelijke instructie en prima levering!

Supersnelle service!

Bestelling werd 's anderendaags al geleverd!

Keurig en prima op tijd geleverd.

Keurig en prima op tijd geleverd

Wederom een hele goede ervaring

Niet de eerste keer bij Bordenenzo besteld en wederom een zeer goede ervaring.

Verzorgde verpakking, en snelle levering.

Het item ( 4 borden) werd zorgvuldig verpakt.

Een heerlijk shoppinguurtje

Een site met een overvloed aan mooie dingen, voor ieder wat wil. In tegenstelling tot andere websites, staat hier voor een kopje de inhoud duidelijk weergegeven, wat wel zo makkelijk is als je een koffiepadmachine gebruikt die niet volume-instelbaar is. Zoveel leuke kleuren en materialen, dat je echt niet weet wat kiezen. Wat ook erg goed is, is dat je niet ineens 6 of 12 stuks dient te nemen. De prijs valt trouwens ook erg mee. Dit was mijn eerste keer bij Borden&Zo, maar zeker niet de laatste.

Snelle levering en mooi product

Snelle en correcte levering. Mooi product.

product zo als weer gegeven en snelle service

Dit bedrijf heeft zich aan zijn woord gehouden voor 20 uur besteld de volgende dag in huis en dit was nog waar ook! Product is kwaliteit mooi porselein en een prachtige kleur. Super goed verpakt. Hoe het product zich in de loop der tijd gaat gedragen kan ik natuurlijk niet zeggen. Maar ik heb goede verwachtingen hiervan tis niet voor niets geschikt voor de horeca. Dikke duim voor dit bedrijf, ga zo verder

Snelle bezorging

Zorgvuldig ingepakt

Reuzesnel en top geleverd!

Mijn bestelling kwam met een snelheid waar je u tegen zegt. Alles keurig verpakt.

uitstekend

glazen die ik besteld had waren niet meer op voorraad en kon wel enige tijd duren. Werd mij gevraagd of ik het bedrag direct terug gestort wou hebben, maar dat hoefde niet voor mij ik heb geduld gaf ik aan. Weken later alles alsnog geleverd en prima verpakt. Top.

Snelle, prima service

Positief...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer adequate afhandeling van mijn bestelling.

Zeer positief.

Tevreden

Erg blij met mijn bestelling van glaswerk. Al jaren op zoek geweest naar de juiste glazen. De maten vond ik fijn, niet alleen de inhoud ook de doorsnee en hoogte zijn hulpvol. Snelle levering, goede verpakking, prijs en betaling perfect. Zeer tevreden

Ben helemaal tevreden. S,avonds bestelling geplaatst volgende dag bezorgd.

Prima service, verpakking heel vakkundig

Een zeer tevreden klant

Goed, maar helaas..

Gemakkelijk te bestellen, supersnelle bezorging! Helaas een klein chipje van één van de borden af, jammer.

Correcte afhandeling

De bestelde producten werden vlot geleverd en alles was goed beschermd en verpakt. Producten voldoen aan de kwaliteit

Werden iets later geleverd maar werd hierover bericht...super!!! Geleverde borden voldoen volledig aan verwachting. TOP

Stevinstraat 6

9351VK Leek