Blij Borden enzo gevonden te hebben.

Op zoek naar een servies in okerkleur of oranje ben ik bij deze terechtgekomen.Enorm aanbod en scherpe prijzen. Superveilig verpakt.

Prima bedrijf

Uitstekende klantenservice die mij goed heeft geholpen toen een door mij gekozen product uit productie was genomen. Het servies is heel goed verpakt verstuurd. Het aanbod van de shop is mooi en gevarieerd

Uitstekend!

De borden zijn van top kwaliteit, helemaal zoals op de foto en volgens de beschrijving. En…… na 1 dag reeds geleverd in een pak dat 100% de borden geeft beschermd. !

levering : TOP en kwaliteit ook TOP

ALLES TIP TOP ZAL ZEKER NOG BESTELLEN

Heel vlot het hele proces doorlopen.

Binnen 24 uur van bestellen tot bezorging. Keurig en stevig verpakt. ( Breekbaar).

De pizzaborden waren goed verpakt In bolletjeplastic. Ze zijn heel aangekomen

Mooi op tijd

kwaliteit is goed

De mokken kwamen in perfecte staat aan ze waren goed ingepakt ( in bolletjesplastic) .

Goed service

Medewerker stond altijd netje s te woord, alles ging via mail maar wel lekker snel.

Geweldige service.

Heb het klantcontact als zeer prettig ervaren. Er werd snel gereageerd en op mijn vragen en er werd goed meegedacht. Top!

Snelle levering. Mooi product.

Uitstekend verzorgde verzending

Ik werd direct na bestelling heel attent geinformeerd dat levering 2 à 3 dagen later zou plaatsvinden. De (breekbare) artikelen waren bijzonder zorgvuldig en afzonderlijk verpakt.

Goede communicatie

De theeglazen die ik besteld had waren niet direkt leverbaar. Hier werd ik gelijk over geïnformeerd. Ik kreeg de keus, wachten of mijn geld terug. Ik heb gewacht en kreeg deze week, ruim binnen de verwachte termijn, mijn glazen goed verpakt geleverd.

Borden waren heel zorgvuldig ingepakt. Een hele snelle levering.

Veel keus en de snelle levering maakt het top !

Teveel bezorgkosten.

1 klein Melanine bordje besteld. (3,95) Zat in een doos met veel plastic en kostte voor verzenden 6,95 ! Had goed verpakt door de brievenbus gekund. Duur bordje dat praktisch onbreekbaar is. Wel een leuk bordje

Duidelijke website, snel besteld & geleverd

Omdat ik een bepaald soort en merk borden zocht kwam ik op deze site terecht. Veel keuze en ook nog betaalbaar.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Klantenservice top

Borden zat wat vertraging op, daarover werden we goed geïnformeerd en kregen we de keuze te annuleren. Inmiddels de borden heel netjes ontvangen!

Hele fijne webshop!

Breed aanbod voor echt een leuke prijs. Hele fijne service ook van de medewerkers. Mijn bestelling duurde wat langer dan anders maar ben al die tijd netjes op de hoogte gehouden. Top!

Heel mooi melk en suikerset!

Snelle levering maar slechte klantenservice

Zeer goed geholpen!

Prachtige kommen besteld, en zeer snelle service

Stevinstraat 6

9351VK Leek