Goede vriendelijke service

Prima service, toen onze bestelling nog niet geleverd kon worden werden we keurig op de hoogte gehouden en werd er ‘n alternatief geboden! Er was wel n minpuntje…van de bestelde porseleinen set bleken de ontbijtbordjes van n andere kwaliteit dan de rest ( leek op melkplas) Beetje jammer

Snelle levering en ook heel fijn verpakt! Aanrader.

Probleemloos bestellen en probleemloos retour zenden

Het aanbod was niet wat wij er ons van hadden voorgesteld, dus retourzending per omgaande en retourbetaling eveneens. Dank voor jullie service! Alleen ga ik niet akkoord met verwerking e-mailgegevens!!! Alleen is de enquête zo ingericht dat je wel akkoord moet gaan, dat is een smet op het geheel

Goed product en snelle levering.

Via de website Goes keus kunnen maken. De volgende dag reeds geleverd. Prima.

top producten

top producten

Kleur van de bakjes komt niet overeen met info website

De kleur zoals die op de website van Bol.com wordt weergegeven komt niet overeen met de kleur die de kommetjes hebben. Er wordt vermeld dat deze een roze kleur aan de binnenkant hebben en zo wordt het ook op de afbeeldingen weergegeven. Maar de kommetjes zijn meer naar bruinkleur toe dan dat dit roze betreft. Op zich niet verkeerd maar is niet zoals het aangegeven wordt. Dus als je echt kommetje met roze binnen-kleur wilt dan moet je deze niet hebben.

Gewoon GOED (zoals gebruikelijk :-) )

Was herbestelling van een bekend product. Snel geleverd en vooral erg goed verpakt!

Snelle levering, mooi bord.

Mijn zoutvaatje stortte zich uit een keukenkastje bovenop één van mijn borden. Pats, bord kapot. Huilen. Meteen een nieuw bord besteld en de volgende dag al in huis. Zo snel. Goed vepakt en snel geleverd.

Geweldige service .

Snelle levering en correcte prijzen

Super snelle en nette service!

Snelle reactie na bestelling en hulpvaardig bij oplossing aangezien niet alles op voorraad was. Snelle levering, alles keurig en super goed verpakt!

Ik ontving nog geen bestelling!

Ik ontving nog geen bestelling. Bezorgtijd is momenteel onbekend!

Kwaliteit op alle fronten

Makkelijk via internet besteling geplaatst, volgende dag thuisbezorgd en artikel is exact wat ik graag wilde hebben.

Uitstekend verzorgd.

Goede Service, duidelijke informatie op de Website.. Snelle levering via Post.nl die keurig te volgen is via track and Trace. Een klein puntje, na betaling duurde het even alvorens de bevestiging van bestelling via Email ontvangen werd. Dus keek ik met spanning uit naar de bevestiging van ontvangst van mijn betaling..in tegenstelling tot anderen die direct per omgaande na betaling een email bevestiging sturen. Maar daarna TOP tevreden.

top

communicatie top

super

super snelle levering

Snelle en goede service!

De glazen die ik had besteld waren onverwacht toch niet op voorraad. Er werd vanuit de winkel al meteen een alternatief gemaild en die heb ik zonder bij te hoeven betalen meteen kunnen bestellen. Ik had alles de volgende dag in huis. Super vriendelijke en snelle service!

Correct en snel

Ik had mijn bestelling snel in huis, alles was goed verpakt. Desondanks een beker met scheurtjes, die zijn tijdens het inpakken waarschijnlijk over het hoofd gezien. Op zaterdag gemaild en foto's bijgevoegd. Ik kreeg meteen een antwoord wat ik niet had verwacht op zaterdag. Alles is naar tevredenheid opgelost. Uitstekende service!

Zeer tevreden .

Ik ben zeer tevreden over het product en de perfecte levering. Blij dat ik dit product bij u heb gevonden.

Achteraf goed.

Op 2 augustus een bestelling gedaan en meteen een orderbevestiging ontvangen. Daarna stilte. telefoon nemen ze niet op, te druk. Mailtje gestuurd, geen antwoord. Naar aanleiding van deze review blijken de mailtjes van borden & zo wel verzonden maar niet bij mij te zijn aangekomen. Nu wel contact gehad en alles prima en snel opgelost. Heb spijt van mijn bestelling.

Prima mailverkeer

Ik ontving onmiddellijk reactie op mijn bestelling toen deze niet meteen leverbaar bleek te zijn. De mogelijkheid om van de bestelling af te zien werd geboden maar ik besloot te wachten en toen ik weken later informeerde naar de stand van zaken kreeg ik wederom meteen een keurige reactie. Uiteindelijk heb ik de bestelling keurig netjes ontvangen. Reageerde iedereen maar zo snel en adequaat.

Mooie borden en snelle levering

Super mooie borden, goedkoper dan elders en goed verpakt. Ondanks dat zitten er helaas in 2 borden een beschadiging die lijkt op een productie fout.

Net op tijd

Borden waren eerst niet voorradig, maar netjes op tijd geleverd op zaterdag 31 juli!!

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

pakket prima ontvangen verpakking was goed

zie boven

uitstekende service en oplossingsgericht

Mijn bestelling kon niet in één keer compleet geleverd worden, daarin hebben ze gelijk geschakeld en meegedacht.

Stevinstraat 6

9351VK Leek