Goede ervaring!

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en afhandeling

Snel geleverd en keurig verpakt. Verpakking zou nog wat aangepaste kunnen zijn.

Goed geregeld

Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Goed en snel geholpen/verstuurd :)

Zeer correct

En zeer correct bedrijf , reageerd super snel op de mails, en lossen een probleem zonder boe of bah probleemloos op. In 1 woord GEWELDIG

bestelling en levering waren perfect

perfect wat betreft order en de levering. maar: Voor de borden niet enkel buitendiameter van 13cm opgeven maar ook de diepte deze borden waren 1cm minder diep dan mijn vorige.

Goede en snelle service

Snelle reactie en ook met alternatieve opties. Goed verpakt. TOP!

Snelle levering, goed produkt

Snelle levering (volgende dag!) en gietijzeren pannetjes zijn mooi

Super borden voor prima prijs. Snelle levering en optimaal verpakt.

Super content

Snelle reacties

Als ik Rembrandt heb aangaande mijn bestelling krijg ik vrijwel direct antwoord

Prima.

Ervaring is oke, bestelling oke en mijn vragen zijn vlot beantwoord

Supersnelle service en een prachtig pizzabord!

Goede ervaring!

Slechte communicatie over late levering

Ik heb steeds zelf moeten vragen waar mijn bestelling bleef, wanneer het geleverd zou worden. Ik heb maanden moeten wachten en meerdere keren moeten vragen. Totaal niet pro-acrief of servicegericht in mijn ervaring helaas.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering is

Super!!

Zeer snelle reacties en akties!!

Goede snelle service

Bestelling gedaan en de dag erna werd geleverd. Super

Super snel geleverd

Super snelle levering

Snelle levering mooi product. Alleen jammer dat op foto’s niet onderkant van bordjes zichtbaar waren. Deze zijn namelijk wit en dat had ik niet verwacht.

Snelle levering en erg mooi product

4 potten besteld erg mooie kwaliteit. Goed verpakt met de bezorging

Bijzonder prettig bedrijf dat klantgericht werkt.

Bijzonder prettig bedrijf dat klantgericht werkt en meedenkt. Mijn dank voor de goede service.

Servies is mooi, maar de klantenservice slecht

De borden zijn mooi, maar mijn bestelling is incompleet geleverd. Dat was van te voren niet aangekondigd. Ik krijg geen contact onder andere per telefoon en op e-mail wordt niet gereageerd. Ook niet als ik het contactformulier op de website gebruik. Ik hoop dat er contact met me wordt opgenomen nav mijn meerdere verzoeken. Ik hoop dat dit bericht bij de juiste persoon terecht komt. Het gaat mij er niet om op het bedrijf publiekelijk te ‘shamen’ dus svp geen publicatie als mijn probleem wordt opgelost.

Fijne communicatie en levering

De borden die ik had besteld waren niet op voorraad. Ik kreeg meteen een persoonlijk berichtje of ik hierop wilde wachten of de bestelling wilde annuleren. Uiteindelijk kwamen de borden heel snel aan! Super fijn en goede service

Het duurde even voordat mijn borden weer leverbaar waren. Meerdere malen contact gehad met borden en zo. Ik werd super geholpen.

Snelle levering en goede spullen

Besteld en dag erna bezorgd.

Stevinstraat 6

9351VK Leek