snel en vlot geleverd

Snel, vlot en degelijk afgehandeld.

Correcte en vlotte afhandeling

Snelle reactie, goede service en hele mooie borden!!

Snelle reactie, goede service en hele mooie borden!!

TOP,TOP,TOP,....

de titel zeg alles. gewoonweg TOP, ik heb als particulier besteld, vooraf per email gecommuniceerd over de mogelijkheden, telkens zeer snel en accuraat de gevraagde informatie bekomen. Mijn bestelling eerst als proefpakket besteld (GURAL ENT servies,diep20cm,plat25 en dessert21) Is zeer goede kwaliteit, dus mijn keukenservies is bij deze terug up to date. dank jullie wel

Product, prijs, verpakking en verzending kunnen niet beter.

Met bovenstaande zin is echt alles gezegd. Iedereen kan hier met een gerust hart kopen.

Snel en in goede conditie geleverd.

Ik ben heel blij met mijn ontbijtbordjes.

Had ik niet verwacht. 's avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Geweldig.

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Mooie borden, enkele beschadigd, een niet leverbaar

Voor onze kids hebben we 12 borden van verschillende kleuren en formaten en 8 bekertjes besteld. Enkele borden hebben kleine beschadigingen (kleur of vorm) en een is drie maanden na bestellen nog steeds niet geleverd. De bestelling was goed verpakt en snel geleverd, daar is niets miss mee.

Snel verzorgd en verstuurd

Wilde graag wat schalen om poké bowl te maken .. Even googelen , en dit bedrijf had meteen wat ik wilde .. overzichtelijke site met diverse prijzen , ik vond het betaalbaar ! Ik heb eind van de middag besteld , en had het de volgende ochtend al in huis !

goed en degelijk aanbod

Super snel en netjes geregeld en mooi en degelijke borden, ga zo door

Uitstekende service

Snelle levering en prima verpakt

Netjes geleverd en mooi product

Snel goede prijs kwaliteit

Gietijzeren pannetjes besteld. Snel in huis. Goed verpakt. Goeie kwaliteit.

Snel en foutloos

Snel en foutloos

Erg goed

Snelle levering en uitstekende kwaliteit van de producten

Geweldig geregeld!

De site is prettig en duidelijk- en wij hadden onze bestelling idd een dag later in huis. Op een vraag werd zeer snel gereageerd, er dus makkelijk (en prettig) contact te krijgen. Zeer goed verpakt, netjes verzonden.

Beloven wat ze doen

Prima service! Super goed ingepakt, dus geen enkele kans dat je bestelling onderweg breekt. Verzendkosten zijn wat hoger, maar dat snap je als je ziet hoe het is ingepakt.

Het was helemaal vol stof en vuil

Wel snelle service

Prima vlot en snel

Gemakkelijke website veel keuze en goede kwaliteit. Snel en vlot geleverd zeker een aanrader.

Snelle levering, mooie borden en mooie prijs

Mooie borden, nette levering

Snelle levering, goed verpakt & mooie kwaliteit. Helaas had ik mij vergist in de maat waardoor ik de kopjes retour met sturen.

Snelle levering en veilig verpakt

Borden zijn breekbaar. Door de super goede verpakking zijn ze keurig heel en snel afgeleverd.

Stevinstraat 6

9351VK Leek