De doos waarin de 3 schalen verpakt zaten viel van ellende bijna uit elkaat.......

Heel jammer.

Alles helemaal naar wens

Van het bestellen tot en met het ontvangen en uitpakken zeer tevreden.

Goede kwaliteit producten, niet duur en heel snelle levering

Primaa

Snelle levering. Producten zagen er keurig uit.

Duidelijke pagina snelle levering

Top , volgende keer zeker weer iets bij hun bestellen

Bestelling was heel goed verpakt en heel snel geleverd

Zeer snelle verzending, product helemaal prima

Helaas de verkeerde kopjes opgestuurd maar dit is door de klantenservice heel goed en snel opgelost!

top

houden woord, de dag erna al geleverd , ik ben heel tevreden

Snelle levering en kleurgetrouwe producten

Lastig altijd om iets op internet te kopen, waar het gaat om kleur en vorm. Foto’s op de website geven de kleur natuurgetrouw weer, dus ik ‘kreeg waar ik voor had gekozen’.

Bestelling was niet op voorraad. Heb zelf gemaild of het binnen was. Daarna keurig afgewerkt.

De 4 grote borden zeer goed ingepakt en onbeschadigd aangekomen

positief

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Helaas hadden 2/3 van bestelling de reis niet overleefd maar snelle reactie om het op te lossen

Hele mooie spullen, super service!

Had twee borden besteld. Ze waren heel zorgvuldig ingepakt maar bleken toch kapot Heb een mail gestuurd en ben super vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen. Na alle benodigde foto’s van de schade te hebben gemaild kreeg ik de dag erna twee nieuwe borden toegestuurd. Ze zijn heel mooi en niet duur. Waren alle sites waar je (breekbare) spullen kan kopen maar zo goed zoals deze!

Snelle en uitstekende service!

Na mijn bestelling kreeg ik binnen 30 minuten een mail dat het product niet voorradig was en kreeg ik direct een alternatief aangeboden. De klantenservice was ontzettend behulpzaam en mijn bestelling werd snel verzonden.

Super leuke en snelle klantenservice

Product IVM corona laat geleverd aan hun maar daar kunnen ze zelf niets aan doen. Mevrouw Petra Kuik Super fijne personeel die erg snel beantwoord op de mails!! Zeker een medewerker om te behouden! Top service!!

Helaas 1 bord gebroken ontvangen

Jammer dat het niet heel aangekomen is

Snelle service.

Mijn bestelling was tip top in orde!

Geweldig keurig verpakt niks stuk

Helemaal prima.

Mooie spullen besteld bij Borden&zo. Ik ben er erg tevreden mee. Communicatie is ook prima gegaan. Ik zou zeker nog een keer bestellen. Steven

Snel en netjes

Een duidelijke website makkelijk te gebruiken met voldoende gegevens. Bestellen ging heel makkelijk en de prijzen zijn concurrerend. Verzending was heel snel en keurig verpakt.

snel en compleet geleverd

Bestellen op de site ging goed, aantallen aanpassen etc ....werkt allemaal goed. Borden kwamen in een grote doos aan, maar goed verpakt en alles heel :-)

Erg snel geleverd en meer dan prima verpakt.

Mijn bestelling betrof 2 keramiek voorraad potten, deze besteld in het weekend en maandag morgen in huis. Deze potten waren zeer goed verpakt.

Mooi product snel geleverd

Superleuke borrelglaasjes en snel geleverd

Stevinstraat 6

9351VK Leek