precies als op de foto

Voor het eerst bij dit bedrijf iets besteld, mooi snel aangekomen, netjes verpakt, heelhuids gearriveerd en precies als op de foto..erg blij mee mooie borden. we gaan er meer bestellen

Zeer snel en goed

Prima, goed geleverd

Mijn verkeerde bestelling is netjes opgelost

De schalen die ik besteld had bleken toch niet te passen, deze mocht ik kosteloos retourneren. Ik ben zeer vriendelijk en snel te woord gestaan en de dames hebben super goed met mij meegedacht in oplossingen. Top service! Dank jullie wel.

De website mag wat telefoon vriendelijker. Mooie producten, snel verzonden en erg goed verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Top bedrijf alles onder controle

Schade met 1 soepkom bij transport zelfs op zondag reactie en keurig opgelost

Goede communicatie over de verwachte levertijd en goed verpakt bezorg

1e keer dat ik bestel ziet er goed uit

Zeer veel keuze in servies etc.

Goed verpakt en snel geleverd prima ervaring.

goede kwaliteit en snel verzonden

mooie pastakommen. goed verpakt en snel verzonden. Prima

Veelzijdige website met leuk servies

Kreeg mijn bestelde bordjes, nergens anders meer te vinden en leuk afgeprijsd, binnen de kortste keren thuisgestuurd.

Super!!

Snelle levering en heel goed verpakt. Zou het leuk vinden als je boven een bepaald bedrag besteld, een beetje korting krijgt. Maar zeker een aanrader!

In verband met te lage voorraad er alles aan gedaan om ons tevreden te stellen, wat gelukt is

Ik heb borden met iets beschadiging gekregen… zonder problemen nieuwe terug gestuurd.

Buiteñgewoon

Gewoon geweldig snelle levering en goed verpakt helemaal top groete en een fyne dag

Fantastisch team

Zaterdag bestel ik leeuwenkopjes, op zondag besef ik dat het de verkeerde maat was. Ik mailde dit en en uur nadien kreeg ik antwoord dat de bestelling aangepast was. Nooit verwacht en zeker niet tijdens weekend. Op maandag werden de gewenste kopjes al geleverd. Bedankt.

Geen gekras bij het schrijven

Mooie borden, eerder klein, maar groot genoeg. Vooral blij dat het degelijk porselein is en er dus geen krasgeluid is en geen krassen komen op je bord. Heel tevreden, binnen de 24u geleverd. Heel goed verpakt.

snel. goed geprijsd, goed verpakt

Netjes bezorgd na aangegeven vertraging

Levering was wat vertraagd. Dit is netjes gemeld.

Blij mee!

Mooi servies, snelle levering. Er staat nog meer op mijn verlanglijst.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

Zeer tevreden over de aankoop!

Snelle bezorging

Snelle bezorging , keurig verpakt. Artikel komt overeen met het plaatje.

Mooi merk. Authentiek sevies.

Goede kwaliteit . Mooi op tafel.

Fantastische borden ontvangen. Snelle levering, en prettig contact gehad.

geweldige ervaring,zo goed als alles verlopen is

Zie alles in een zin boven

Stevinstraat 6

9351VK Leek