Prima webshop

Prima webshop met groot assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Ik zocht speciale schaaltjes en heb ze hier gevonden. Snelle bezorging in een stevige verpakking.

Snel en goede prijs - vergeleken op diverse sites, de beste prijs

Helemaal top

Komt afspraken op tijd en volledig na

Prima webshop, mooi assortiment en mooie borden.

Mooie borden, mooi groot assortiment, weliswaar ietsjes duurder dan elders maar wel per bord te koop ipv een hele doos tegelijk. Wel heb ik nu bij 2 van de 3 bestellingen gehad, dat iets wat direct leverbaar zou zijn, toch een wat langere levertijd had, de voorraadinformatie op de website klopt dus niet helemaal. En bij de laatste levering zat een bord met een klein hoekje er uit. Te onopvallend om de moeite te nemen om het weer te retourneren en een nieuwe te ontvangen maar wel jammer. Door de verpakking komt het in ieder geval niet, want alles was keurig beschermd ingepakt. Al met al tevreden, al kan bij de voorraadinformatie een puntje op de i.

Snelle bezorging!!

De borden voldoen aan onze verwachting en waren keurig verpakt in de doos

Snel afhandeling van de bestelling.

n.v.t.

Goede service na verkoop

Een aantal borden waren tijdens het transport beschadigd en er werden direct nieuwe borden opgestuurd.

Mooie keuze en snelle levering.

Zeer prettig.

Goede communicatie en bezorgd in een stootvaste doos!

klantvriendelijk

mail gelijk beantwoord

Prima bedrijf uitstekende communicatie

Snelle en mette levering

Top!!!

Prachtige borden ontvangen! Een echte eye-catcher :)

snelle levering en reactie op de mail

vriendelijk en tot the point!

alles helemaal goed

zeer tevreden over de mooie aankoop, de snelheid en zorgvuldigheid bij afwikkeling van mijn bestelling.

De bestelling is vlot en netjes afgehandeld.

Nadat ik de bestelling had geplaatst krijg ik netjes een bevestiging, de bestelling is netjes en vlot afgehandeld. Kwam goed verpakt in een doos bij ons aan.

Mooi schaaltje

Ontzettend blij dat ik na lang zoeken dit schaaltje heb gevonden.

Thank you!!!

The plates are amazing!

Klant- en servicegericht!

Goede ervaringen met Borden&Zo. Mailcontact snel en helder, bestelling makkelijk te plaatsen. Na een beschadigd product (het betere smijtwerk door de bezorgers) hele snelle nieuwe levering. Prima opgelost!

Erg fijn bedrijf, vriendelijk, goede service

Mijn bestelling kon niet meteen geleverd worden en ik kreeg meteen een nette mail. De borden die ik had besteld kwamen even goed nog snel en prima verpakt, geen beschadigingen. Mocht dat wel het geval zijn geweest dan zat er een nette brief bij waarin stond wat je dan precies zou moeten doen en dan wordt het opgelost.

Mooie borden

Mooie en goede kwaliteit borden. Snelle levering en keurig verpakt.

ADEQUAAT zorgvuldig

Topservice, vriendelijk

Mooi assortiment, supervriendelijk me vrouw aan de lijn gehad. Snelle service. Topfirma!!!

Gewoon goed, zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort en wat je verwacht

Mooie houten kom

Mooie Kom , voldoet volledig aan mijn verwachtingen , en snel geleverd met de nodige zorg voor het product.,!

Veel keuze en supersnel geleverd!

Fijn bedrijf met hele goede klantenservice!

Stevinstraat 6

9351VK Leek