Zoals verwacht

Zoals verwachte weer een geweldig mooie deken waar ik heel blij mee ben. De kleuren komen overeen met de site. Heel blij met deze uitbreiding van mij Witlof collectie. Het is iets kostbaarder maar de kwaliteit is ook echt beter dan andere merken. Snelle levering met een leuke rugtas erbij.

Top service!

Na het ontvangen van mijn bestelling viel het tuck inn hoeslakentje groter uit. Kreeg een nieuwe toegezonden en kon de andere kosteloos retour zenden.

Haal de zon in huis met dit hoeflakentje

Wat een fijne hoeslaken hebben we gekocht van Witlof for Kids. Naast de hydrofielendoeken die we al een tijd gebruiken nu ook voor mijn zoontjes bed een hoeslaken gekocht. Hier gaan we zeker nog eentje van aanschaffen!

Prima, leuk spul, goede kwaliteit.

Bestelling snel geleverd Leuke spelletjes Kwaliteit is goed Handige slaapartikelen

Snel, correct, en een heerlijk pakketje om open te maken

Ik leerde het merk afgelopen week op social media kennen, en was meteen erg enthousiast. Met een dreumes van 1,5 en een tweede op komst in de zomer denk ik dat ik veel producten van dit merk graag zou willen gebruiken, dus ik vermoed dat het niet bij deze eerste bestelling zal blijven..

Prachtige producten

Erg mooi hoeslaken besteld, zachte kwaliteit

Snelle bezorging

Ik heb mijn bestelling cadeau gedaan aan mijn schoondochter. Er zat een leuk kaartje bij met mijn boodschap er op. Super geslaagd.

Super snel bezorgd en het box kleed was precies zoals op de foto

Snelle service, makkelijk bestellen en blij met het geleverde. Precies zoals op de foto's!

Mooi dekentje.

Past perfect inde wied.

Super klantvriendelijk!

Vanwege drukte rondom de 9maandenbeurs werd mijn bestelling een dag later verstuurd, maar ter compensatie een extraatje gekregen. Heel sympathiek!

Mooi boxkleed

Erg blij met het bestelde boxkleed. Fijne kwaliteit, exact zoals op de foto’s. Snelle levering.

Erg goed en snelle reacties

Snelle verzending en bij vragen snel antwoord.

Snelle service, mooie producten

Snelle levering zeer goede service

Dekbedovertrek voor mijn zoontje besteld helaas kwam ik er na het wassen achter dat er een vlek/verkleuring van de stof in zat in het kussensloop. Dit is zeer netjes opgelost! Zeer fijn overtrek en super mooie kwaliteit!

Fijne en mooie badcape!

Fijne en mooie badcape!

Prachtige producten van mooie materialen

Contact gehad via de Whatsapp over het dekbedovertrek. Goed advies gekregen! Mijn kleine meid is nu 5 maanden en vanaf het moment dat zij geboren is, is de Sparkle Rose collectie niet onopgemerkt gebleven. Eindelijk is haar grote broer zijn kamer af en gaat zij ook naar haar eigen kamertje. Aangezien hier weinig aan veranderd is van de tijd dat haar broer hier sliep wilde ik toch echt wel een meidentouch toevoegen, het overtrekken is tweezijdig te gebruiken en kan elk seizoen, in de winter met een extra dekentje erin, in de zomer met niks. Ideaal en echt onwijs mooi! Het staat super leuk!

Makkelijk in te stoppen!

Lekker zachte deken van mooie kwaliteit. Het instoppen/opmaken gaat inderdaad makkelijk.

Fijn product

De sample omslagdoek besteld. Klein gaatje in de stof. Helaas, dat kon erbij horen.. Verder geen verkleuring oid. Mooi groot

Geweldig!

Beste kwaliteit, beste service en producenten die echt lang mee gaan en ook nog eens mooi blijven!

Begrijpelijke website en snelle levering

Voor het feit dat ik het product in de sample sale heb gekocht valt er niks op aan te merken. Prima product, niks op aan te merken en snelle levering.

Fijne kwaliteit

Blij met de levering. Fijne kwaliteit en snelle levering.

Must have!

Als mama van een eerste kindje weet je met de producten van Witlof for Kids zeker dat je goed zit! Goede kwaliteit, praktisch en ook heel mooi.

prima producten

bij vr.av besteld woe.mi geleverd. product Moon wasadvies 30 graden ivm kans op verkleuring, vind ik erg laag voor beddengoed.. misschien toch kiezen voor betere kleur kwaliteit of andere kleurkeuze. ps, raar dat beoordeling lager dan een 6, 7 dagen zichtbaar zijn op deze pagina

Wethouderbuitenhuisstraat 1

7951 SJ Staphorst

Over Witlof for kids

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, kunnen wij dat vertalen naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.