Besteld en de volgende dag al geleverd aan huis. Topproducten die hun geld meer dan waard zijn.

Mooie aankleed kussenhoes

Mooie kleur en lekker zacht

Heerlijke badcape

Stof voelt fijn aan en de kleuren zijn prachtig. Erg blij met de aankoop.

Supermooi

Kwaliteit is prachtig, verzending mooi

Materiaal is kind vriendelijk, zacht en het is mooi tegelijk.

Heb al meerdere producten gekocht en alles is nog net zo mooi na vele malen wassen. Vind het alleen jammer dat jullie geen hoeslaken hebben die bij de 1 persoons dekbedovertrek pas, net als bij de baby en peuter. Misschien een ideetje.

Mooie producten, snelle levering!

Fijne site waar alles goed op te vinden is. Erg mooie spullen waardoor je blijft kopen. De prijzen zijn wat hoog maar dit echt terug te zien aan de qualiteit van de producten. Besteld en de volgende dag was het al in huis! Onze kleine man zal heerlijk slapen!!😊

Leuke spullen en super service

Helemaal geweldig die spullen van Witlof for kids! Laatst cadeau gekocht en zat een klein foutje in. Kreeg de dag erna al een nieuwe binnen! Zelf hele dekbedsetjes en badcapes in gebruik. Super handig met tuckinn.

Een mooie aanvulling voor onze Witlof collectie

Toen ik las dat de Fly High dusty blue print uit de collectie ging, heb ik nog snel een extra badcape en grote hydrofiele doek voor op vakantie besteld. Net zoals eigenlijk elke print van dit merk, is deze print namelijk super mooi en de doeken heerlijk zacht. Ondanks dat nu veel merken grote hydrofiele doeken hebben zijn die van Witlof for kids bij ons nog steeds favoriet. Ze blijven ook mooi (iig al twee jaar lang, toen kocht ik het eerste setje voor onze oudste). Levering was weer super snel en de bestelling leuk verpakt in mooi papier en vanwege een actie ook nog in een grappig rugzakje.

Mooie materialen en kleuren

Heel tevreden met de aankoop. De kleuren en materialen zijn erg mooi

Snel geleverd!

Pakketje kwam snel aan. Blij met de mooie badcape!

Erg blij met de snelle levering en dat het al leuk ingepakt was!

Stijlvol merk met unieke prints

Ik ben erg blij met jullie grote hydrofielendoeken, spuuglapjes en jullie zijn een ster in cadeauverpakkingen. Zo leuk om te krijgen!;-)

Werkt super nooit meer losse beddengoed

Doet zijn werk goed erg tevreden

Lang getwijfeld, omdat de prijzen best wel hoog zijn, maar is het helemaal waard nu het dekbed van onze zoon niet meer los gaat en hij ons 's nachts roept om hem weer in te stoppen!

Groeiboom

Mooi afgewerkt hout en super leuk om bij te houden hoe groot ze worden met de bij behorende pijltjes

Leuke winkel met goede stoffen

Mooie materialen en leuke prints die na wassen goed blijven, alleen afmetingen wijken soms een beetje af.

Mooi

Super mooie producten en snel geleverd!

Fantastische spullen, geweldige service!

Ik ben een groot fan van Witlof for kids. Het tuck-inn beddengoed is echt praktisch en alle spullen zijn erg mooi en van een fijne kwaliteit. Beide kinderen hebben hier kamer vol met spullen van Witlof. En mocht er een keer iets mis gaan met een bestelling is de service geweldig. Op een zondag binnen een half uur antwoord en de beste oplossing die ik me maar zou kunnen wensen.

Snelle bestelling.

Mooi, handig lakentje

Het lakentje is van mooie kwaliteit en erg handig en snel om het bedje op te maken.

In een woord geweldig.

Helemaal fan van het merk! Snelle levering en topservice!

Snelle verzending en kwaliteit product

Snelle verzenden en het dekbed is van uitstekende kwaliteit. Ik ga zeker meer bestellen

Unieke producten en prima service!

Al meerdere keren bestellingen gedaan. Altijd op tijd en netjes geleverd, kwalitatief goede producten.

Top👍🏼

Heerlijke hoeslakens en tuck-inn dekens

Een inventief product!

Ik heb nu voor mijn jongste zoon de ledikant versie en voor mijn oudste dochter de 1-persoons. Ik ben blij verrast, dat dit nog niet eerder is bedacht....

Wethouderbuitenhuisstraat 1

7951 SJ Staphorst

Over Witlof for kids

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, kunnen wij dat vertalen naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.