Pluspunten

Kleinschalig, duidelijke info. Directe en eerlijke communicatie. Mooi en eerlijk assortiment

Pluspunten

De waskussenhoezen zijn heerlijk zacht en blijven mooi in de was!

Nvt

Pluspunten

Top kwaliteit, snelle service en innovatieve producten!

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en een slim bedacht opmaaksysteem.

Het is best een grote investering qua aanschafkosten, maar zeker de moeite waard.

Pluspunten

Super handig, mooie designs, makkelijk het kinderbedje opmaken.

Jammer genoeg wel flink aan de prijs

Pluspunten

Top producten, al vele items en geen van de producten vallen tegen. Tuck-in is zo’n uitkomst! Ook voor kinderwagen en om het babynestje heen.

Mijn 2 dochters zijn beiden warme kinderen/zweters, dus de dekentjes voor de wieg/ledikant zijn al snel te warm.

Pluspunten

Prachtige producten Kwalitatief Service Uitstraling Origineel

Blijf vernieuwen!

Pluspunten

fijne communicatie duidelijke uitleg maar vooral, superhandige producten! Onze jongste is nu 2 en ligt er elke nacht weer heerlijk onder. Hoe hard ze soms ook trekt uit baldadigheid, het blijft goed zitten!

Pluspunten

De kwaliteit en de designs van Witlof zijn helemaal top! Ik zou niks anders meer willen. Vooral de swaddle is echt onmisbaar hier en wordt de hele dag door voor vanalles gebruikt. Ik raad dan ook aan om deze meerdere aan te schaffen. Volg Witlof op Facebook en er komt ook nog eens een hoop inspiratie voorbij!

Niet echt verbeterpunten, alleen: ik wil meer, meer, meer!

Pluspunten

Prachtige kwaliteit ledikant deken inmiddels twee jaar geleden aangeschaft. Nu nog steeds, ondanks intensief gebruik als nieuw. Het tuck in systeem is super fijn.

Ik zou graag de mooie motieven ook zien voor zomerdekens

Pluspunten

- heel handig het tuck in systeem - goed wasbaar en bij ons gaan de aankleedhoezen en dekentjes zelfs ook de droger in! - mooie printjes - snelle levering - prijzig maar goede kwaliteit! - xl doek kan voor heel veel andere dingen gebruikt worden! - gevaarlijk! als je 1 item aanschaft wil je de hele collectie

Wij willen nog veel meer.. slaapzakjes, knuffeldoekjes, warme winter pyama enz ❤❤❤

Pluspunten

Wij hebben de Fly High Tuck-Inn® ledikantdeken dusty blue, he tevreden over! Makkelijk het bed opmaken. (zelfs papa kan het) ik vind het belangrijk dat een deken soepel, zacht en lekker warm is, dat is de deken absoluut, en ook niet onbelangrijk.. hij ziet er nog eens ontzettend cool uit ook!! Prijzig, maar het is het zeker waard!

Voor de eenpersoonsdekbedovertrek zou het leuk zijn dat er wat meer verschillende kleurtjes zouden zijn..

Pluspunten

Leuke producten gemaakt van mooie stoffen met prachtige prints. Blijven mooi na het wassen en voelen heerlijk zacht. De badecape is ook echt een aanrader, heerlijk groot!

Pluspunten

Echt een “uitvinding” het tuk-in! Voor ons zoontje een dekbedovertrek gekocht voor in zijn peuterbedje. Blijft altijd netjes ingestopt liggen aan de achterkant van het bedje. Alleen een heel klein beetje jammer van het prijskaartje

Pluspunten

Innovatief mooi beddengoed dat ook na vaak op hoge temperaturen wassen perfect van kleur blijft. Het liefst kocht ik tig sets

Pluspunten

Mooie producten. Zeer goede prijs /kwaliteit verhouding. Vriendelijk en snel contact. We hebben een wieg tuckinn deken en nu ook een voor het ledikant. Blijft zeer goed zitten, is lekker zacht en blijft na een wasbeurt net zo mooi.

Pluspunten

Goede kwaliteit. En levering van product verloopt ook vlot.

Pluspunten

Super goede service en mooie producten.

Pluspunten

Al zo veel plezier gehad van hoeslaken voor onze peuter! En bijkomstigheid hij mag nooit eraf van haar want hij is roze

Pluspunten

In 1 woord geweldig, en waarom;) De gezichten achter het merk witlof for kids kan je gewoon goed bereiken via bijvoorbeeld facebook, voor vragen opmerkingen of aanvullingen. En ik ben helemaal blij, dat ik mijn zoon zijn ledikantje veilig en makkelijk kan opmaken zonder gedoe. De producten zijn van van uitstekende kwaliteit, en blijft prachtig.

Van de warm grey ombre lijn, mag ook wel een 1 persoonsversie deken uitkomen;)

Pluspunten

Goede service en top producten

Een print in herfstkleuren zou leuk zijn al zag ik dat er iets in het okergeel aan zit te komen...

Wethouderbuitenhuisstraat 1

7951 SJ Staphorst

Over Witlof for kids

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, kunnen wij dat vertalen naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.