Heel blij met m’n prachtige tuckin deken!

Fijn materiaal, mooie kleur (icm grijs bedje) en zoals gehoopt; ideaal om het bed op te maken!

Snel en mooi.

Snel geleverd, moooi pakje! Heel blij mee.

Jullie badcape is echt zo ontzettend fijn. Voor zowel de baby, als de peuter èn de kleuter. Zo blij mee.

Goed en corecte afhandeling van de online bestelling

Ales prima in orde bij een aankoop en bezorging

Mooie producten en goede service

Verkopen unieke spullen van mooie kwaliteit en eigen stijl. Wij hebben al meerdere spullen van witlof for kids en zullen ook zeker blijven kopen.

Mooie producten en snelle levering

Super handig beddengoed, mooie match van kleuren en stoffen.

Leuke producten en snel geleverd

Heel tevreden over het bestelde product. Zag er mooier uit in het echt dan op de foto.

Kwaliteit en past bij elk interieur

Prachtig design. Ideaal in de Maxi Cosi, in het ledikant en in de wieg. Genoeg keuze uit verschillende kleuren. Wij hebben de grijstinten en ze passen bij zowel onze slaapkamer (met de wieg) als op de babykamer. Materiaal voelt lekker aan. Kortom, wij zijn helemaal weg van witlof for kids!

Goede kwaliteit

Met aandacht verpakt en mooie kwaliteit!

Zeer tevreden met de prachtige boxpakjes

De boxpakjes die ik heb besteld van Witlof for Kids zijn heel mooi en van zeer goede kwaliteit. De verzending mocht ietsje sneller.

Mooi spullen

Mooie en kwalitatief goede spullen.

Fijn dekentje

Mijn ledikant dekentje

Prima service en product

Prima service en product zoals omschreven en op de afbeelding

Erg blij met de tuck in deken

Ik heb een tuck in deken gekocht voor het ledikant. Het is erg mooie stof en het pakket was snel binnen.

Snelle levering en mooie producten

De kwaliteit van het beddengoed is echt heel mooi. De service is goed en levering snel. Top!

De artikelen zijn erg fijn! We gebruiken her veel en vaak

Geweldig!

Geen gedoe meer met een bedje opmaken ! Erg fijne stof van mooie kwaliteit:)

Supermooi

Mijn metekind kreeg een zoontje en de kleertjes die ze had waren allemaal te groot, zo ben ik bij jullie beland en we zijn super tevreden van jullie spullen

Tevreden

Ik heb mij bestellingen netjes op tijd ontvangen, heel netjes ingepakt dankjewel. En wat zijn ze mooi echt blij mij.

Geweldige producten

Hele fijne producten om mee te werken, tijdens de verzorging van de kinderen. Bed opmaken is nu ook zo gedaan. En de kinderen hebben geen last meer van koude benen.

Door het borduren van namen duurde het leveren iets langer, wel leuke actie. Was wel uitzoeken hoe je dat moest bestellen. Dat zou handoger kunnen.

Mooi product

Mooi product, snelle levering en leuk ingepakt.

Goede klante servisch en mooie producten

Goed geholpen en fijne oplossing gevonden. Fijne producten van goede kwaliteit

We zijn helemaal verliefd.

Wat een fijne dekentjes. Niet alleen praktisch maar ook een sfeervolle toevoeging op onze babykamer.

Product goed geleverd

Het bestelde product is goed aangekomen! En even leuk als op de foto. Enige piepkleine puntje: ik word meteen als ‘fan’ aangesproken, maar een product kopen vind ik iets anders dan fan zijn. Maar goed, dat is een klein beetje beroepsdeformatie (werk met tekst).

Wethouderbuitenhuisstraat 1

7951 SJ Staphorst

Over Witlof for kids

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, kunnen wij dat vertalen naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.