Prachtig nieuw item voor de baby

Fijne website met mooie producten. Ik was specifiek op zoek naar een boxpakje met voetjes voor de kleine die begin november verwacht wordt en vond een prachtig pakje. In het echt zoveel mooier zelfs! Ik ben heel tevreden over de service en het uitpakken was een feestje op zich! Ontzettend bedankt!

Leuke spullen, snel geleverd!

Hele leuke spullen, wat je ziet is wat je krijgt! Goede op de hoogte gehouden omtrent levering en snel in huis

Geen woorden maar daden

De Tuc-inn maakt de belofte meer dan waar, met elke ander dekbedhoes is het bed degelijk een slagveld. Met de tuc-inn heerlijk slapen en de zekerheid van een deken die vast op z’n plek blijft en daardoor vindbaar is en makkelijk over kan worden gedaan als het kind wakker of koud wordt. Het is de investering meer dan waard en een absolute aanrader

Makkelijk bestellen en snel in huis.

WAUW!!!!

Wat een gave produkten!!! we moeten nog even wachten op de baby maar wat een feestje om t wiegje en ledikant en wagen op te maken en klaar te zetten... nu kijken voor de oudste 2......wat een leuke mooie en fijne spullen hebben ze

Heb ook de ledikantdekens waar ik erg tevreden over ben (bed opmaken is zo een eitje!!) (alleen is deze naar mijn mening, als het kind groter is dan een baby'tje, wat aan de korte kant) vandaar dat ik nu de 1 persoons dekbedovertrekken heb besteld. Heb het dekbed nog niet in de hoes gehad dus moet nog bekijken hoe het dan zit. En of ik er dan tevreden over ben.. (ivm de 'ronde omslag'). Vind het wel erg jammer dat dit niet op internet te vinden is dat een filmpje of iets dergelijks.

Fantastische kwaliteit en snelle service!

Kwaliteit van de producten is fantastisch en het één is nog mooier dan het ander! En daarbij ook nog eens snelle service/levering :-)

Mooie collectie!

Met de 3e ook komst, zeer weer de nieuwe babykamer aanvullen met Witlof for kids

Heel handig en mooi.

Deken lag vroeger elke ochtend op de grond, nu blijft het netjes liggen.

Mooie fijne spullen en snelle levering

Spulletjes mooi ingepakt en vlot bezorgd.

Fantastisch!

We hadden het dekentje voor de wieg al en nu ook een lakentje voor het ledikantje. Nooit meer zonder dekentje, gezien deze niet afgetrapt kan worden! Wat een top uitvinding!

Snel en mooie kwaliteit

Mooi en praktisch

Heel chill om zo een bedje op te maken en ook erg mooi materiaal en stijlvol dekentje!

Handige en kwalitatieve producten echter erg hoog geprijsd

Ik heb gebruik de lakens en dekens voor mijn twee dochters en ben erg blij met de producten. Echter vind ik de prijs te hoog.

Zeer goede kwaliteit, lekker zachte dekentjes, heel handig in gebruik!!

Niet meer ongerust zijn of je baby/peuter de deken over zijn hoofdje heen trekt. Heel handig in gebruik, geen tijd verlies met het opmaken van bedjes.

Helemaal happy

Blij met het dekbed overtrek! Super kwaliteit

Super service

Snel contact met de dames. En ze lossen alles snel op! Mogelijkheid tot pre order!

Goede kwaliteit producten met een voelbare persoonlijke touch.

De kwaliteit van de stof is zacht, blijft zijn kleur en zachtheid houden, ondanks veelvuldig (was)gebruik.

Mooie klertjes

Het product is perfect

De aflevering was met enige vertraging, maar het product was perfect.

Snel bezorgd en prachtig

Heel mooi wiegdekentje en lakentje besteld, stoffen zijn heel fijn en een leuke bijkomstigheid is dat je het heel mooi verpakt binnen krijgt

Goede en snelle levering

Artikel is prachtig.

Duurde iets langer dan verwacht maar heb ik begrip voor .

Mooie kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit

Snelle levering, spullen prachtig en komen overeen met de foto's

De kleuren komen overeen met de website en de kwaliteit voelt goed aan (nog niet gewassen / gebruikt). Snelle levering en mooi verpakt.

Wethouderbuitenhuisstraat 1

7951 SJ Staphorst

Over Witlof for kids

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, kunnen wij dat vertalen naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.