De zoveelste levering via jullie. Goed verpakt en op maat zodat ik zelf niet hoefde te zagen.
Steeds weer top kwaliteit en bij vragen en/of hulp altijd snel en accuraat :-)
Mooie platen . Goed verwerkbaar
Al voor meerdere projecten wanden besteld, inclusief lijm en andere afwerkmaterialen. Steeds snel en volgens afspraak geleverd. Ook via de telefoon hulp en aanwijzingen gekregen bij het meten. Bij het bevestigen zelf een plaat gebroken en zonder extra leveringskosten met snelpost een nieuwe plaat geleverd. Medewerkers zowel de heer (Hans, helaas weg) als de dame aan de telefoon zijn geduldig, duidelijk en heel klantgericht.
Snelle levering, bedrijf is goed bereikbaar. Zeer tevreden met de dakplaten
Platen in de keuken gebruikt. Maatvoering perfect. Staat super mooi.
Gebruikt voor buiten
Onze voordeur heeft enkel glas. Het plaatsen van een voorzetraam van XXL Direct BV heeft onmiddellijk succes. Materiaal is van goede kwaliteit en het plaatsen een fluitje van een cent.
Heldere website,mooie goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie
Bij het bedrijf goede uitleg en advies gekregen bij de aankoop van de wandpanelen. Direct antwoord op gestuurde mails. Netjes afgeleverd in bestelde maten en in goede verpakking. Alles stipt op tijd volgens afspraak. Een aanbeveling waard. Dus TOP.
Beste Theo, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
prima !!
Beste Leo, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Toen ik het pakketje aankreeg viel me meteen op dat er op de foto in het midden een 'veeg' zat, waarschijnlijk door transport. De dienst na verkoop is geweldig, zonder het te vragen kreeg ik na 10 minuten een mail waarin stond dat de bestelling opnieuw werd verzonden. Geweldig, ik had gewoon even per mail aan de klantendienst geschreven over die veeg, niet dat ik een andere wou hebben. Ik heb er vandaag nog 2 besteld voor mijn buurman die deze ook heel knap vond.
Hoi Pascal, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er een veeg op je foto zat. Gelukkig is dit helemaal naar tevredenheid opgelost. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb net weer wat besteld, heb de vorige bestelling nog niet uitgepakt ga ik deze week doen.
Beste Theo, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je al twee keer bij ons hebt besteld. Veel plezier met beide aankopen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Correcte levering, precieze maatvoering, en beetje extra bevestigingsmateriaal, zeer degelijk verpakt. Helemaal goed.
Beste Ad, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een overkapping op maat gekocht. Er is snel geleverd en alles klopte qua maatvoering. Bij de binnen afwerking met rabat delen kom ik (een aantal maanden na de aankoop) schroeven te kort. Contact opgenomen met xxl direct en ik krijg schroeven na gestuurd (op het moment van schrijven moet ik ze wel nog ontvangen ;-) ). Prima product en goede nazorg!
Beste Erik, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Vervelend dat je wat schroeven mistte, maar gelukkig is dat goed opgelost. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Behalve een kleine vertraging, wel schriftelijk gemeld, is alles perfect geregeld. Dat op maat bestellen en meet instructies op de site is voor de doehetzelf een geweldig systeem.
Beste René, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke beschrijving
Beste Philip, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Liep allemaal vlot, ze hadden problemen gehad met de machine werd direct gecommuniceerd. We schrokken toen we ze wilde uitpakken, verkeerde stickers. Maar dat liever als verkeerde platen.9 Pasten perfect. Heel blij mee.
Beste K., Bedankt voor je eerlijke review en fijn dat je onze communicatie goed hebt gevonden in deze situatie. Gelukkig klopten de platen wel! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
E
Beste Tom, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Door een leveringsprobleem heb ik contact opgenomen en werd binnen 5 minuten teruggebeld. Meteen kostenloos een herlevering gekregen. Dat was boven verwachting qua afhandeling.
Beste Guido, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat er sprake was van een leveringsprobleem. Gelukkig is het naar tevredenheid opgelost. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede service Vriendelijk geholpen
Beste Ria, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier van je voorzetraam en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit, prijs en bezorging is uitstekend.
Beste H., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de prijzen ervan. Veel plezier met je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles werkt gewoon goed!!
Beste Toine, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze producten. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel en goed uitgevoerde levering.
Beste Jo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een hartelijk ontvangst en een deskundig advies in de showroom. Met de meegekregen monsters hebben wij een goede keus kunnen maken om onze badkamer mooi te kunnen renoveren.
Beste Wim, Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met mijn collega's in de showroom. Veel plezier van de nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct