Een mooie badkamer als resultaat.
Goed advies, deskundige en hulpvaardige mensen. Prima kwaliteit en prijs.
Na tel contact , duidelijk geworden hoe eea gedaan moest worden.
Ik heb hier al vaak besteld en het was altijd goed.
Wij wilde een open gevoel in het paviljoen. Dit is uitstekend gelukt met dit plexiglas. Makelijk schoon te maken, sterk voor de wind.
Spullen werden op afgesproken tijd geleverd. Het hout was netjes voorbewerkt zodat plaatsing van de serre prima ging.
Precies ontvangen wat ik besteld
Pakket goed ontvangen. Door tijdgebrek nog niet gemonteerd.
makkelijk te bestellen en groot assortiment . prima advies !
Een heel snelle levering, en een heel mooie prijs voor zeer degelijke kwaliteit!
Kupiłem kompletny dach z poliwęglanu na wymiar jestem bardzo zadowolony szybka dostawa wysoka jakość prodktu polecam.
Prima prijzen en vlotte levering , ik ben zeer tevreden
Ekzat zo als besteld.
Beschadigde levering ontvangen. Na het melden hiervan heb ik 1 dag later de goederen opnieuw mogen ontvangen.
Erg hulp vaardig en levert op tijd en een goede prijs
Duidelijke meldingen m.b.t. r levering
ok
foto op pvc-plaat ....mooi resultaat. Voor herhaling vatbaar.
Alles keurig en zonder schade geleverd .
Vriendelijk personeel, snelle service en mooi product
Super blij mee, hebben het bij de keuken geplaatst. Scheelt ons een hoop stucwerk
Snelle levering, keurig verpakt en een zeer duidelijke handleiding erbij.
Makkelijk bestellen met goede aanwijzingen op de site. Afdrukken op aluminium van goede kwaliteit. Randjes en hoeken mogen wel iets minder scherp gemaakt worden
De bestelling kwam snel en het systeem werkt goed. duidelijk filmpje op de site. De bestelling kwam nog een keer zelfs!!! Foutje...
Beste Nicolette, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons! En oeps! Beter een te veel dan een te weinig ;). Veel plezier van je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct