snelle service, betaalbaar en goede kwaliteit
Beste Hein, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle service. Goede producten.
Beste Sabine, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je onze service en producten als zo goed hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een wat oudere douche compleet vernieuwd in korte tijd door plaatsen van wandpanelen en nieuwe douchewand. Mooie kwaliteit en snel geleverd door XXL Direct tot op de mm op maat. We zijn er erg content mee. Gelijk meebesteld hoekprofiel en montage/ siliconen-kit. Leverancier geeft duidelijke meet en montage instructies.
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe badkamer en dat jullie de montagehandleiding zo duidelijk vinden. Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering- goede kwaliteit- keurige communicatie na bestelling.
Beste Jos, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze communicatie. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een marmerlook achterplaat besteld voor de muur achter de kookplaat. Snel geleverd, goed verpakt (incl rubbers op de hoeken) en een goede kwaliteit op 't eerste oog. Erg blij mee.
Beste Lars, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe achterwand. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn heel tevreden! De platen waren mooi op maat gesneden en de levering is zeer vlot verlopen!
Beste Phara, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met de nieuwe spatwand en we ontvangen jullie graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Nette prijzen en snelle levering
Beste Jasper, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De foto’s zijn mooi afgedrukt, snelle levering: tevreden dus!
Beste Lia, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afgedrukte foto's. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Achteraf betalen vond ik wat te lang duren Klinkt gek maar ik vind dat lastig als ik op facturen miet wachten Boter bij de vis.
Beste Riesse, Bedankt voor je review. Bedankt voor je feedback over het achteraf betalen. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Site is duidelijk. Informatie over het nemen van de maten is heel goed. Materiaal is goed, maten exact zoals door gegeven. Bevestigingsmaterialen mooi op kleur. Ze zitten er voor en werken perfect. Geen vocht meer op het raam binnen.
Beste Walter, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor een project had ik 2 plexiglas platen van een specifieke maat nodig, iets wat veel anderen niet konden leveren, maar xxldirect wel. Makkelijk te bestellen, hoge kwaliteit snijwerk. Zeker aan te raden.
Beste Olivier, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze plexiglas platen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Donderdag gebeld met klantenservice, ik had 4 samples besteld maar deze zijn verloren gegaan bij de vervoerder. Dame van klantenservice gaf gelijk aan om de samples nogmaals te versturen kostenloos. Uurtje later een bevestiginsmail en de volgende dag de samples al in huis. Dit is een prima service.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat de samples ergens in het proces zijn verloren. Gelukkig is alles goed opgelost. Succes met de keuze voor de wandpanelen, mocht je deze nog niet hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlot geleverd en goede kwaliteit
Beste P., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Regelmatig besteld en altijd volgens afspraak
Beste P., Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat je elke keer zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe foto en we ontvangen je graag weer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Marco, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi makelijk
Beste Gerard, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi product. Geleverd conform afspraak.
Beste Petty, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfecte service tbv maatwerk plexiglas. Alleen jammer dat ze ups als vervoerder gebruiken, deze is in mijn regio totaal onbetrouwbaar en dagen later als gewenst, door herplannen leverdatum keer op keer.
Beste Peter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons. Jammer dat de ervaring met onze vervoerder minder was. Voor nu in ieder geval veel plezier met je nieuwe plexiglas. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed3 service
Beste Albert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Scherpe prijs en snelle beschikbaarheid. Mogelijkheid tot afhalen bij kleine opdracht. Ga zo door!
Beste Ernst, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heb de plaats achter de induktie geplaatst, lekker snel schoon te maken Grt Ria
Beste Ria, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe achterwand. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke dames. Prettige communicatie. Snelle levering(en). Nette en prettige vervoerder. Gewoon goed. BS groep
Beste Bert, Bedankt voor je 10 en voor de mooie complimenten! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig bestellen en mogelijkheid tot afhalen was ideaal. Goede uitleg over materialen. Vriendelijk personeel.
Beste Robert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlot geleverd en goed product.
Beste P., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Epdm dakbedekking gekocht. Zeer makkelijk te leggen.
Beste Frans, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct