Mooi product goed verpakt op tijd geleverd zodat mijn project op tijd af is
Op het bedrijf door een zeer vriendelijke en enthousiaste mijnheer ontvangen. Wanpanelen besteld en de volgende dag al geleverd. Helaas beschadigd tijdens het transport. Werd prima opgelost en direct opnieuw geleverd. Montage is eenvoudig zelf te doen.
Epdm besteld en daktrims , snel geleverd . Helaas waren en een aantal daktrims beschadigd . Deze vergoed gekregen zonder problemen . Dat kan altijd gebeuren dus prima opgelost .
Perfecte service
Beste Karl, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo te spreken bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Proffesioneel bedrijf
Beste PC, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De eigenaar heeft mij met veel passie een rondleiding gegeven nadat ik interesse toonde in zijn CNC (snij machine) toen ik platen kwam uitzoeken. Producten keurig op maat thuis geleverd en kreeg zo wat samples mee om thuis te bekijken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Product én bedrijf zijn top.
Beste Daan, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je genoten hebt van de tour en dat je tevreden bent over de wandpanelen. Veel plezier met je nieuwe wandbekleding en we ontvangen je graag nog een keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na het opmeten even doorgeven en klaar. Mooi ingepakt kwam er een voorzetraam en nieuwe plank voor in de koelkast binnen. De verschillende diktes, maken de producten veelzijdig en geschikt voor elke klus.
Beste Marielle, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze plexiglas platen. Veel plezier van je nieuwe voorzetraam en koelkast plank en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Product was makkelijk te bestellen op de site en was snel geleverd.
Beste Kevin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke en goed toegankelijke website. Klantenservice verdient ook een pluim!
Beste Folkert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze website en met mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als je belt voor advies dan wordt je goed en duidelijk te woord gestaan
Beste Cindy, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo goed te woord bent gestaan door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Materiaal snel en zeer vakkundig ingepakt, alles was compleet en de uitstraling is echt top
Beste Jan, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al vaker besteld bij xxl direct en tot nu toe goed bevallen duidelijke website en nette en vlotte levering. In de toekomst zal ik zeker vaker bij xxl direct bestellen
Beste Marco, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent dat je al vaker bij ons hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heb ivm vernieuwing van de overkapping door stormschade 4 polycarbonaat kanaalplaten vervangen. Eerst telefonisch al bruikbare tips gekregen en toen besteld. Zeer vlotte en complete levering. Nog even via de chat een vraag besteld en snel antwoord en een complete handleiding via de email gekregen. Dus uitstekende ervaring
Beste Jan, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Netjes verpakt in plastic folie. Wel een beetje pielen om de plastic seal van de montageclips te pellen. Maar verder super strak en mooi helder plexiglas.
Beste Hans, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik wilde een voilliere , maar maatwerk zoals ik het wilde, de communicatie verliep zeer vlot, de levering was op het afgesproken uur en dag, de cauffeur heeft het nachthok op de juiste plaats helpen zetten, de afwerking is super, zeer goede kwaliteit, kortom, ik kan niets negatiefs zeggen , zeer eerlijke firma, die zen beloften nakomt, een aanrader.
Beste Rik, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
In 2 fases mijn plexiglas voorzetramen besteld. Bij de eerste levering zat in een plaat een kleine barst. Klantenservice reageert heel snel en stuurde een nieuwe mee bij mijn 2e bestelling. Blij met de voorzetramen en met de service.
Beste Francoise, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat de eerste plaat kapot was aangekomen. Gelukkig is het goed opgelost! Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben een paar kleine stukjes achterwand besteld, nadat we eerste enkele proefstukjes hadden ontvangen. Maten kloppen exact en het spul zit er goed in! Ik zou geen negatieve dingen kunnen bedenken bij het shoppen bij XXL-Direct!
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Wat een leuke review en wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier van de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het werd snel gelevert en is makkelijk in elkaar te zetten. En ook nog robuust. Ik ben er echt goed over te spreken
Beste Rene, Bedankt voor je review. Wat leuk dat je zo te spreken bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Ton, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke webshop met alle nodige informatie. Alles online besteld en 3 dagen later geleverd, perfect op maat. Transporteur werkt goed op tijd en gebruikt een volg systeem zodat je ziet waar de auto is. Uiterst tevreden, een aanrader.
Beste Fred, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Op tijdgeleverd
Beste Jos, Dank je wel voor je review. Aan het eindcijfer te zien, ben je niet helemaal tevreden over de bestelling en levering van je kanaalplaten, dat vinden we ontzettend jammer. Zou je daarom contact met ons willen opnemen, om dit toe te lichten, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen? Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Goed product en perfect geleverd
Mooi product, perfect geleverd
Beste Hendri, Bedankt voor je 10 en fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Werd erg goed te woord gestaan door de telefonische klantenservice.
Beste Jose, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had een plat te weinig besteld, gebeld en één en ander werd zeer soepel opgelost. Men dacht mee om het zo snel mogelijk de aanvulling te doen. Heel fijn en vlot geregeld Fijne organisatie Muis Zorgt
Beste Egbert, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct