Alles keurig en zonder schade geleverd .
Vriendelijk personeel, snelle service en mooi product
Super blij mee, hebben het bij de keuken geplaatst. Scheelt ons een hoop stucwerk
Snelle levering, keurig verpakt en een zeer duidelijke handleiding erbij.
Makkelijk bestellen met goede aanwijzingen op de site. Afdrukken op aluminium van goede kwaliteit. Randjes en hoeken mogen wel iets minder scherp gemaakt worden
De bestelling kwam snel en het systeem werkt goed. duidelijk filmpje op de site. De bestelling kwam nog een keer zelfs!!! Foutje...
Beste Nicolette, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons! En oeps! Beter een te veel dan een te weinig ;). Veel plezier van je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
netjes
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed op maat gezaagd en zeer goed verpakt
Beste R., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe gevelplaat en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfect bedrijf !
Beste Ruud, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Très bon services et sérieux
Cher Jean Claude, Merci pour votre 10 ! Quel plaisir de lire que vous êtes si satisfait de notre service. Profitez bien de votre nouvel achat et à la prochaine ! Cordialement, Fenna – Service client XXL Direct
Bestelling ging goed. Bevestiging heel snel. Bezorging vrij snel en netjes. Op aangegeven tijd geleverd.
Beste Cor, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt en snel verzonden
Beste Pieter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wederom weer wat bij XXL Direct besteld, snelle betrouwbare levering voor een aantrekkelijke prijs.
Beste Willem, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld en elke keer tevreden bent geweest! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
2 keer bij XXL Direct HPL-platen gekocht ter vervanging van het hout van onze carport en beide keren snel en netjes geleverd.
Beste R., Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je al vaker hebt besteld. Veel plezier weer van je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gied op maat gezaagd en goed verpakt
Beste Jack, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Grote keuze, zeer vlot geleverd, alles zeer goed verpakt.
Binnen korte tijd plexiglas en klittenband geleverd. Klittenband bleek zwart te zijn, terwijl ik wit had besteld. Één belletje was genoeg: er werd direct een rol witte klittenband opgestuurd. De zwarte? .... die mocht ik houden. Top geregeld XXL Direct!
Snelle levering en top kwaliteit. Voor deze prijs kan je volgens mij nergens beter terecht.
Ik had 5 nieuwe heldere platen besteld voor mijn veranda serre. Bij XXL Direct letterlijk de helft goedkoper dan bij de bouwmarkt en dan zit bezorgen er ook nog eens bij. Het scheelt heel veel geld en je zou dan gek zijn om ze in de bouwmarkt te halen.
Beste Norbert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heel fijn dat de Samples gratis zijn want je kan goed kijken wat het mooiste is. Ziet er prachtig uit en is makkelijk te monteren!
Beste Monique, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je de samples als handig hebt ervaren! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Erg blij met de mooie wandpanelen. Daarnaast retour zending vanwege verkeerd besteld door mij. Snel en netjes afgehandeld. Hulp bij retour zending gekregen dmv advies. Bij verkeerd gegaan kwijtgeraakt pakket montage lijm direct nieuwe gekregen zonder extra kosten. Al met al gewoon fijn bedrijf en vriendelijke mensen.
Beste Ludowa, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe wandpanelen en dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier van je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog een keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hpl platen besteld Perfect op maat thuis gekregen
Beste Mark, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, eerlijke prijzen
Beste Henk, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel en correct geleverd .prima kwaliteit
Beste Christophe, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Veel plezier met je nieuwe douchewand en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Exacte maat , perfect verpakt en correct en snel thuisgebracht. R
Beste A., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct