Op de millimeter gesneden verschillende platen, bestelling is vlekkeloos verlopen, dit is de 2`e order en ik ben zeer tevreden. Zeer snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit.
Beste Ayhan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al twee keer bij ons hebt besteld. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden over het bestelproces en de afwikkeling. Aanrader!
Beste Stefan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe boeidelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Erik, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tegels waren naar mijn wens en ook de prijs
Beste Kawita, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier van je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas op maat gekocht.
Beste René, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, goede kwaliteit en een mooi produkt.
Beste Huib, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor mijn nieuwe woning heb ik twee bestellingen gedaan bij XXL. Beide keren naar volle tevredenheid!
Beste Adry, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je al twee keer een bestelling bij ons hebt gedaan. Veel plezier met je nieuwe lambrisering en achterwand en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk en eenvoudig te bestellen via de website, komt een proffesioneel bouwpakket binnen wat eenvoudig te monteren is.
Beste Michiel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons en het bouwpakket. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel, juiste maat, zorgvuldige verpakkking
Beste Mirjam, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
goede prijs-kwaliteit verhouding: mooie afdrukken op aluminium, snelle levering in degelijke verpakking.
Hoi Bernice, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo blij bent met je foto op aluminium. Hopelijk is de ontvanger er net zo blij mee! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Overkapping besteld, supersnel geleverd, ook als er na levering een kleinigheid aan mankeert wordt dit snel opgelost door de klantenservice. Ben super tevreden!
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd en zeer goed verpakt en eindresultaat schitterend!
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Joery, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De wand panelen voor in de badkamer waren perfect op maat, zien er top uit en zijn snel geleverd.
Beste Patrick, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe wandpanelen. Veel plezier van je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk daar op maat gemaakte produkten kunnen gekocht worden Enkel had ik mij de kleur witter gedacht maar is perfect of verkeerd besteld Mvg Ronny Vnr
Beste Ronny, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Het is altijd verstandig om even een sample aan te vragen voordat je de hele plaat besteld. Zo ben je zeker van de kleur. :) Veel plezier in ieder geval met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Geleverd zoals beloofd ,en tevreden over het product
Beste H., Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tijdens bezoek aan showroom geeft men duidelijke uitleg over de producten, men neemt ruim de tijd voor je als klant. De geleverde goederen zijn stevig verpakt! De producten die teveel besteld waren konden zonder probleem retour! Kortom geweldige service!
Beste Gerard, Bedankt voor je 10! En wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als het bij iedereen zo goed is geregeld dan zal het goed zijn.
Beste Thmm, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe boeidelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering van plexiglas voorzetramen. Bij ontvangst ontbrak 1 voorzetraam, dit werd snel en kosteloos nageleverd. De voorzetramen isoleren prima, het ziet er prachtig uit met de plexiglas montageclips.
Beste Rob, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat er een voorzetraam ontbrak! Gelukkig is het goed opgelost door mijn collega. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Helaas plank beschadigd op een hoek stuur het niet terug moet alles te voet doen en er zaten bruine vlekken op die je er niet af krijgt jammer
De platen waren goed op maat, mooi doorzichtig en met glad gesneden randen.
Beste Marcin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
In plaats van een overkapping met twee palen hadden we er een extra paal en poer bijbesteld. We waren vergeten aanvullende schroeven bij te bestellen maar die werden na een belletje een dag later nageleverd zonder extra kosten.
Beste Rinke, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring met ons hebben gehad. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima service en kwaliteit product. Bij één plaat was tijdens het transport een hoekje afgebroken en er werd meteen een nieuwe toegestuurd. De werkzaamheden hebben zodoende geen vertraging opgelopen. TOP service.
Beste Erwin, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er een stukje afgebroken was van de plaat. Gelukkig is het dusdanig snel opgelost dat je geen vertraging hebt opgelopen. Veel plezier van de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig verpakt, snel bezorgd en prima op maat gezaagd.
Beste Frits, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe gevelplaat en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Johnny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct